Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Eco Masters Deep Clay Face Mask Dyprens Ansiktsmaske - 500g Leiremaske og 50g Krem

Av Eco Masters

299.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Eco Masters leire maske og krem ​​er en naturlig behandling, som på kort tid kan gi deg vakker og ren hud. Den renser og gir næring, ikke bare uren hud, men de nærende egenskapene til sin slovenske grå leire, kan også bidra til å bekjempe hudproblemer som akne, hudormer, eksem, rosacea og rødhet. Pakken inneholder både 500g slovenske leire ansiktsmaske og en nærende og fuktighetsgivende krem ​​med spisskummen olje, argan olje og slovenske grå leire, for bruk av ansiktsmaske.

 • Inneholder 500g grå leire, tilsvarende opptil 25 ansiktsmasker
 • Lindrer hudproblemer som akne, hudormer, eksem, rosacea og rødhet
 • Inkluderer en krem ​​med spisskummen olje og argan olje til bruk etter masken
 • Leiren er sol-tørket for å oppnå den sterkeste del av de aktive bestanddeler
 • Kun 100% naturlige ingredienser
 • Egnet for alle hudtyper
 • Produsert i EU
 • Kvalitet som på et spa opphold - bare hjemme
 • Spar 10% og få gratis frakt hvis du kjøper 2 pakker!

Eco Masters leiremaske og krem bidrar til ​​å nære, lindre og rense huden for urenheter, samtidig reduserer produktet irriterende hudproblemer. Leire er hentet fra komenda-dalen som er mineralrike, derfor er masken fullpakket med gunstige mineraler og elementer som bidrar til å etterlate huden strålende og glødende. Du kan være sikker på at du har valgt den rette pakken med denne leiremasken som er rik på antioksidanter og mineraler.

Les Mer
Størrelse: 500g Clay 50g Ointment

Denne masken er 100%, basert på naturressursen, grå leire. Grå leire har vært under jorden i millioner av år, og bringer sammen en rekke mineraler og vitaminer som kalsium, magnesium, jern, og en rekke andre sporstoffer som for eksempel kopper, sink og lignende. Grå leire er en begrenset naturressurs som ikke kan gjenskapes kunstig i et laboratorium.

Grå leire har vært brukt i flere tusen år, og kan spores tilbake til de gamle egypterne, som brukte leire pleie og nærende egenskaper for å bekjempe hud sykdommer og fremme en ren og sunn hud. Den leire ikke er tørket i fabrikker eller laboratorier, men i solen, da det er den beste måten å bevare alle positive egenskaper og mineraler.

Leiren i Eco Masters leire maske er spesielt hentet fra den slovenske fjelldal, Komenda. Dalen i hvilken leire utvinnes som inneholder et stort volum av grunnvann, som gjør jord eksepsjonelt rike på mineraler.

Leiren er hentet fra jord dypeste lagene, og den er på høyest mulig nivå av mineraler. Etter ekstraksjonen, blir leiren behandlet med europeiske anlegg, noe som bidrar til å sikre en høy kvalitet sjelden sett fra produktene som fremstilles utenfor EU. På grunn av at leiren har et naturlig høyt innhold av metaller, er det viktig at det ikke kommer i kontakt med andre metaller for lagring eller bruk. Det bør derfor ikke lagres i metallbokser, og heller ikke påført med metall skjeer eller lignende.

SLIK FUNGERER LEIRMASKEN

Eco Masters leire maske som har den egenskap at det kan binde seg til alle av skadelige stoffer i huden og således bekjempelse av hud-infeksjoner og sykdommer. Den berolige og beroliger betennelser og fungerer som en eksepsjonell rensings maske.

Eco Masters leire maske er utrolig absorberende og som det tørker, trekker alle giftstoffer og urenheter ut av huden din. Det fjerner også døde hudceller fra hudens overflate og etterlater deg med en vakker, ren og glødende hud. I tillegg til leire eiendommen forbedrer blodsirkulasjonen og lymfe sirkulasjon som også bidrar til et vakrere, sunnere og friskere hud.

BRUKEMÅTE

For å bruke Eco Masters leire maske du trenger å blande vann og om 20g leire i en kopp som ikke er av metall, og rører det med et tre eller plast skje. Det er viktig at leiren ikke kommer i kontakt med metallet! Vann og leire må blandes i et forhold som tilnærmet kalt 40% vann og 60% leire. Med 20g per leire. masken du må derfor bruke ca. 12-15 ml. vann. Det er viktig å stille sette leire i vannet mens berøre. At du fortsetter til det blir en jevn blanding.

TIL FET HUD

Eco Masters leire maske skal brukes i en 2-3mm tykt lag. Du må unngå øyeområdet. Ved å feste masken skal du slappe av og vente til det tørker. etter ca 20 minutter når fargen på masken endrer eller når masken tørker ut, fjerne du forsiktig masken med en bomullsklut og vaske ansiktet med varmt vann. Etter behandlingen med masken bør du bruke den medfølgende kremen emed svart spisskummen olje og argan olje, for å beskytte og fukte huden.

TIL TØRR OG FØLSOM HUD

Påføring av masken når det er tørr og sensitiv hud, som med fet hud, i en 2-3 mm tykt lag, men det bør ikke tørke helt. Vi anbefaler derfor å fjerne den etter 10-15 minutter. Masken bør vaskes deretter med en bomullsklut og og varmt vann. Etter behandlingen, anbefaler vi å bruke den medfølgende krem med svart spisskummen olje og argan olje, slik at du kan beskytte huden din.

Enten du har fet hud eller tørr og sensitiv hud, anbefaler vi at du bruker den medfølgende fuktighetsgivende og nærende krem etter bruk av ansiktsmaske, for å best beskytte din nye friske og renset hud.

NATURLIG OG UTEN BIVIRKNINGER

Når ingrediensene i masken er 100% naturlig, bør du ikke oppleve noe form for bivirkninger ved bruk av produktet. Vi anbefaler imidlertid likevel at du leser ingredienslisten for å være sikker på at du har noen personlige allergier mot noen av ingrediensene i denne leire maske. Ingrediensene er som følger:

 • Leire Maske: Slovenian grå leire, aloe vera, vann.
 • Lercreme: Svart spisskummen olje, argan olje, jojobaolje, mandelolje ,vegetabilsk glyserin, bivoks, Slovenian grå leire, vitamin E.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person