Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Eco Masters Fango Body Wrap Kit (500g Clay Powder + 2 Bandages)

Eco Masters

349.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Eco Masters Fango Clay Body Wrap er en luksuriøs behandling som kan hjelpe deg med å fjerne noe centimeter fra mage, armer og lår, og andre områder du ønsker å behandle. Den slovenske grå leire fra Komenda-dalen har fantastiske egenskaper som renser huden din, samtidig bidra til å stramme inn og tone de områdene i kroppen du ønsker å miste få centimeter. Denne naturlige clay body wrap hjelper deg med å tone og stramme huden, samtidig drar ut giftstoffer og lar kroppen din føle mer avslappet.

 • Kan effektivt redusere og motvirke cellulitter
 • Blir kvitt avfallet naturlig fra kroppen
 • Kan øke stoffskiftet og kan gi smalere hofte, lår og armer
 • Inneholder naturlig kvalitetsleir fra Slovenske Komenda-dalen
 • Kan redusere vanskelig magefett og hjelpe deg på vei til flat mage
 • Hjelper mot dårlig blodsirkulasjon
 • Effektiv til å rense, stramme og forme kroppen
 • 500g grå leire, nok til flere behandlinger

Eco Masters Fango Clay Body Wrap gir deg resultater på samme nivå som om du gikk til en klinikk og fikk en lignende behandling. Det er takket være innholdet av nærende naturlig leire, et trygt og luksuriøst produkt som kan hjelpe deg å fjerne overflødig fett fra nesten alle kroppsdeler. Dette inkluderer, ben, armer, hofter og mage, hvor du kan få en strammere utseende.

Les Mer
Type: Body Wrap
Størrelse: 500 g + 2 bandasjer

HVA ER FANGO CLAY BODY WRAP

Fango Clay er navnet på den grå leire som er minelagt i den Slovenske Komenda dalen. Leiren er kjent for sine helbredende egenskaper, som uansett hvordan den brukes, kan kurere nesten alle type hudsykdommer eller hudproblemer.

Bruken av leire kan spores tilbake til de gamle egypterne. Det sies at Dronning Kleopatra brukte leire på ansikt og kroppen for å bevare skjønnheten hennes. De fleste brukte leire for hudproblemer og skjønnhetsbehandlinger for å oppnå ren og naturlig vakker hud.

I dag er leire anerkjent som en av de mest effektive behandlinger i kosmetikk og dermatologi og er anbefalt av hudleger og skjønnhets-eksperter over hele verden.

FORDELER AV CLAY WRAP?

Eco Masters Fango Clay Body Wrap er en naturlig behandling som kan brukes til flere forskjellige tilstander, blant annet som detox for kroppen din, rense for avfallsstoffer i kroppen, og til å øke fettforbrenningen. I tillegg kan de effektive leire egenskaper hjelpe de med dårlig blodsirkulasjon eller problemer med forstoppelse. Denne Grå leir maske er også veldig kjent for dyprens og toning av huden.

Eco Masters Fango Clay Body Wrap er også svært effektive i kampen mot en rekke hudproblemer og cellulitter. Ved sin beroligende og anti-inflammatoriske egenskaper av leire, kan det lindre hudplager som akne, eksem, psoriasis, utslett og eksem. Med denne behandlingen kan dere alle si farvel til irriterende hudproblemer og si hei til et liv uten å måtte tenke på det hver dag.

BRUKSMETODE

Eco Master Fango Clay Body Wrap er superenkel å bruke. Får å få de best mulige resultatene så anbefaler vi at du gjør følgende:

 • Pakk ut produktet og deretter fjern metal-hakene fra bandasjene.
 • Sett bandasjene i en beholder som tåler varmt vann.
 • Hell varmt vann (ikke kokende vann) over bandasjene slik at de blir dekket over.
 • La bandasjene absorbere noe av vannet før du bruker dem.
 • I mellomtiden så burde du tilberede leiren. Bland 50-100 gram leire i et separat bolle med romtemperert vann til du får en fin leirmaske som ikke er for altfor tynn. Leirmaske skal kunnes tas opp med hånden uten at det drypper rundt.
 • Sett på et lag med ca 2 mm leire på området du ønsker å behandle. Når leiren er smurt på, så vrir du om bandasjene slik at overskudd av vann kommer ut. Påfør deretter bandasjen rundt områder du har smurt leiren på og fest dem med metal hakene.
 • La leiren virke i 40-60 minutter.
 • Når du er ferdig, tar du av bandasjene. Deretter vasker du vekk leiren. Husk å vaske bandasjene og tørke dem, slik at de er klare til neste bruk.

Når du kjøper Eco Masters Fango Clay Body Wrap kommer følgende i pakken:

 • 500g Grå Fango Leire (tilsvarer 5-10 behandlinger)
 • 2 x gjenbrukbare kroppsinnpakning

NATURLIGE INGREDIENSER

Alle ingrediensene i Eco Masters Fango Clay Body Wrap er 100% naturlig, og du bør derfor ikke oppleve noen negative bivirkninger når de brukes. Vi anbefaler likevel at du sørge for at du ikke er allergisk mot ingrediensene. I denne wrap finner du bare grå leire, så med mindre du er allergisk mot metaller som sink og jern, bør det ikke være noe problem.

Resultatene ved bruk av denne behandlingen kan variere fra person til person, men du kan se før / etter bilder av noen av våre kundersom har brukt brukt Eco Masters Fango Clay Body brytes.

*Resultatene varierer fra person til person


Registrer
For Nyhetsbrev