Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

3 in 1 Derma Roller Mikronåler for ansikt og kropp

Eco Masters

349.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

3 in 1 Eco Masters Titanium Dermaroller er et helt nytt produkt innen skjønnhetspleie. Eco Master Dermaroller er laget av titanium og er et unikt produkt som er designet for å regulere arr, leverflekker, strekkmerker og solskader. Ved å styrke hudens naturlige foryngende egenskaper kan du få et mer ungdommelig utseende. Dermaroller er laget for å kunne forbedrer blodsirkulasjonen i huden som bidrar til å fremskynde hudens helbredelse og produsere mer kollagen.

 • Ny og Oppdatert med 540 titanium nåler
 • Kommer med 6 måneds produkt garanti
 • 0,5 mm mikronåler sikrer en dyptgående, men skånsom hudbehandling
 • Styrker hudens naturlige helbredelsesprosess
 • Bidrar til drenering av lymfene som fjerner giftstoffer og urenheter i huden
 • Populær og trygg metode for ansiktsbehandling

Titanium dermaroller hjelper deg å fornye huden uten å irritere huden. Dermaroller behandling er skånsomt uten kjemikaler eller andre skadelige ingredienser. Eco Dermaroller er designet for å gi sunn, glødende og ungdommelig hud ved å stimulere den skånsomt.

Les Mer

Hva er Dermaroller?

HUDEN
Å fremme nye hudceller er en daglig prosess. Men etter en viss alder, begynner det å blir vanskeligere for hver dag. Spesialister sier at huden på mennesker mellom 40 og 50 år fornyes kun bare hver 53 dager. Dette kan føre til akkumulering av hudceller og skader blir mer og mer synlig. Eco Masters - Dermaroller ™ hjelper huden til å regenerere raskt og naturlig til en komplett glatt hud. Bevar huden mot hverdagslig stress med Eco Masters - Dermaroller ™

MEKANISMEN
Dermaroller ™ er en revolusjonerende instrument for å fornye og regenerere huden naturlig. Mekanismen er enkel, men strålende! Takket være den lille medisinske nålen 540 (mikronåler), settes Dermaroller ™ microchannels på overflaten av huden. Dette vil sette inn starte blodcellene for bedre sirkulasjon. Når huden ikke regenerere naturlig og raskt, fremmes det pigmentflekker, lever og ujevnheter. Med Masters Eco ™ Dermaroller blir huden din mykere og ujevnhetene borte.

Ta godt vare på huden

Huden vår blir utskiftet hele tiden. Imidlertid så går denne prosessen saktere når vi kommer i en viss alder. Eksperter mener at huden hos folk i 40-50 alderen kun fornyer seg hver 53. dag. Dette kan fører til akkumulering av gamle hudceller. Og dermed blir også hudskader og urenheter mer synlige. Heldigvis kan dette motvirkes med Eco Dermaroller. Regelmessig Dermaroller behandling hjelper huden å regenerere seg og forynger den.

Hvordan bruker jeg Eco Dermaroller?

Dermaroller er super enkel! Bare rull forsiktig Dermarolleren over hudoverflaten. Rull Eco Dermaroller over området du vil behandle 4 ganger vertikalt, 4 ganger horisontalt, 4 ganger diagonalt til høyre og til venstre. Det anbefales å utføre øktene 2-3 ganger per uke for synlige resultater. Dermaroller bør ikke utføres på aktiv akne eller friske sår.

Trygt å bruke

Ettersom nålene i dermaroller er mikroskopiske er de helt trygge for huden. Vi anbefaler at du ikke deler din Eco skin roller med andre. Sørg for at dermaroller mikronålene er rene og bruk den innenfor anbefalt angitt tid.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (84.62% basert på 13 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Hadde noen arr etter operasjonen ... Ved hjelp av Dermaroller fikk jeg en ganske god effekt, arrene er nesten umulig å se mer.
 • * Etter noen uker med Derma Roller var det som om huden min kom i bedre balanse og var mye jevnere og ren - veldig fornøyd!
 • * Hvis du ikke har oppdaget fordelene med dermarolling ennå må du gi den en sjanse !
 • * Brukt dette to ganger så langt, første gang jeg brukte den var det litt ubehagelig, men ikke smertefullt, men jeg merke til en forskjell i teksturen i huden min neste morgen var det mye jevnere lysere.
 • * Jeg har veldig sensitiv hud og bruker denne gang hver 7-10 dager. Jeg liker denne!
 • * Jeg har prøvd mange ting for å fjerne mine blemmer, selv Microdermabrasion. Dette fungerer veldig for å fjerne akne arr som gir ny hud til å til overflaten raskere.
 • * Huden min ser sunnere ut og skarr fra akne er redusert dramatisk.
 • * Kjøpte denne 2 måneder siden, elsker den, har allerede begynt å se små forbedringer :D !
 • * Lett å bruke!
 • * Lett å bruke, litt vondt men ble vandt til det etterhvert. Så resultater innen to uker. Bruker denne 2 ganger i uken
 • * Denne fungere fint. Ikke veldig vond å bruke. Et tips! Bruk denne med Aloe Vera Gel for lettere påføring :)
 • * Utmerket produkt som fungerer. Veldig sleek og elegant
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev