Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Eco Masters Titanium Dermaroller

Av Eco Masters

299.00Kr
345.00Kr
Du sparer:  46.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Eco Masters Titanium Dermaroller er et helt nytt produkt innen skjønnhetspleie. Eco Dermaroller er laget av titanium og er et unikt produkt som reduserer arr, leverflekker, strekkmerker og solskader. Ved å styrke hudens naturlige foryngende egenskaper kan du få et mer ungdommelig utseende. Dermaroller behandling forbedrer blodsirkulasjonen og fremskynder hudens helbredelse. Dermed reparerer og regenerer huden seg raskere, slik at du får sunnere og penere hud.

 • Ny og Oppdatert med 540 titanium nåler
 • Kommer med 6 måneds produkt garanti
 • 0,5 mm mikronåler sikrer en dyptgående, men skånsom hudbehandling
 • Styrker hudens naturlige helbredelsesprosess
 • Skin roller jevner ut fine linjer og rynker
 • Titanium Dermaroller forbedrer blodsirkulasjonen
 • Bidrar til drenering av lymfene som fjerner giftstoffer og urenheter i huden
 • Forynger og fornyer huden, slik at du får ny og glatt babyhud

Eco Titanium Dermaroller hjelper deg å fornye huden. Dermaroller behandling er skånsomt uten kjemikaler eller andre skadelige ingredienser. Eco Dermaroller gir deg sunn, glødende og ungdommelig hud ved å stimulere den skånsomt. Du kan naturligvis bruke Derma skin roller med andre skincare produkter

Les Mer
Styrke: 0.5 mm

Eco Masters Dermaroller – klinisk behandling

HUDEN
Å fremme nye hudceller er en daglig prosess. Men etter en viss alder, begynner det å blir vanskeligere for hver dag. Spesialister sier at huden på mennesker mellom 40 og 50 år fornyes kun bare hver 53 dager. Dette kan føre til akkumulering av hudceller og skader blir mer og mer synlig. Eco Masters - Dermaroller ™ hjelper huden til å regenerere raskt og naturlig til en komplett glatt hud. Bevar huden mot hverdagslig stress med Eco Masters - Dermaroller ™

MEKANISMEN
Dermaroller ™ er en revolusjonerende instrument for å fornye og regenerere huden naturlig. Mekanismen er enkel, men strålende! Takket være den lille medisinske nålen 540 (mikronåler), settes Dermaroller ™ microchannels på overflaten av huden. Dette vil sette inn starte blodcellene for bedre sirkulasjon. Når huden ikke regenerere naturlig og raskt, fremmes det pigmentflekker, lever og ujevnheter. Med Masters Eco ™ Dermaroller blir huden din mykere og ujevnhetene borte.

Eco Masters Dermaroller benytter den beste og nyeste teknologien innen hudpleie. Dette sikrer deg både sunn og lytefri hud. Titanium Dermaroller er egnet for alle hudtyper og hudtoner. Den korte 0,5 mm nål gjør at Dermaroller behandling svært skånsom. Med Eco Dermaroller trenger du ikke å bruke masse penger på kliniske behandlinger. Dermaroller behandling gir deg de samme resultatene som klinisk Micro Needling til en mer rimelig pris. Eco Dermaroller er med andre ord mye rimeligere enn dyre kliniske behandlinger.

Ta godt vare på huden

Huden vår blir utskiftet hele tiden. Imidlertid så går denne prosessen saktere når vi kommer i en viss alder. Eksperter mener at huden hos folk i 40-50 alderen kun fornyer seg hver 53. dag. Dette kan fører til akkumulering av gamle hudceller. Og dermed blir også hudskader og urenheter mer synlige. Heldigvis kan dette motvirkes med Eco Dermaroller. Regelmessig Dermaroller behandling hjelper huden å regenerere seg og forynger den.

Hva er Eco Dermaroller?

Dermaroller behandling benytter en revolusjonerende teknologi som gjør huden yngre. Eco Dermaroller er en skånsom behandling som kan gjøres hjemme. Mekanismen er enkel, men helt genial. Ved hjelp av 540 små medisinske nåler lager Dermaroller behandling små mikrokanaler i hudoverflaten. Dette setter fart på blodcellene og som bidrar til raskere tilheling av huden. Gammel hud blir dermed raskere erstattet med nytt vev. Og når gammel hud forsvinner, så reduseres også pigmentflekker, leverflekker og andre skjønnhetslyter. Dermaroller behandling gjør huden klarere og mer lytefri.

Hvordan virker Eco Masters Dermaroller?

Dermaroller fra Eco Masters har 540 mikronåler som gjennomborer det øverste hudlaget og lager små hudavskrapninger. Avskrapningene fra Dermaroller behandling kan ikke ses med det blotte øye, men setter i gang tildelingsprosess som hjelper huden å fornye seg. Resultatet blir nyere, lytefri hud uten gamle arr og rynker. Dermaroller behandling bekjemper også strekkmerker og ujevnheter på hudoverflaten.

Hvordan bruker jeg Eco Dermaroller?

Dermaroller behandling er super enkel! Bare rull forsiktig Dermaroller behandling over hudoverflaten. Rull Eco Dermaroller over området du vil behandle 4 ganger vertikalt, 4 ganger horisontalt, 4 ganger diagonalt til høyre og til venstre. Det anbefales å gjøre en Dermaroller behandling 2-3 ganger per uke for synlige resultater. Dermaroller behandling bør ikke utføres på aktiv akne eller friske sår.

Trygt å bruke

Ettersom nålene i Dermaroller behandling er mikroskopiske er de helt trygge for huden. Vi anbefaler at du ikke deler din Eco skin roller med andre. Sørg for at Eco Dermaroller mikronålene er rene og bruk Eco Dermaroller innenfor anbefalt angitt tid.

*Resultatene varierer fra person til person.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (84.62% basert på 13 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Hadde noen arr etter operasjonen ... Ved hjelp av Dermaroller fikk jeg en ganske god effekt, arrene er nesten umulig å se mer.
 • * Etter noen uker med Derma Roller var det som om huden min kom i bedre balanse og var mye jevnere og ren - veldig fornøyd!
 • * Hvis du ikke har oppdaget fordelene med dermarolling ennå må du gi den en sjanse !
 • * Brukt dette to ganger så langt, første gang jeg brukte den var det litt ubehagelig, men ikke smertefullt, men jeg merke til en forskjell i teksturen i huden min neste morgen var det mye jevnere lysere.
 • * Jeg har veldig sensitiv hud og bruker denne gang hver 7-10 dager. Jeg liker denne!
 • * Jeg har prøvd mange ting for å fjerne mine blemmer, selv Microdermabrasion. Dette fungerer veldig for å fjerne akne arr som gir ny hud til å til overflaten raskere.
 • * Huden min ser sunnere ut og skarr fra akne er redusert dramatisk.
 • * Kjøpte denne 2 måneder siden, elsker den, har allerede begynt å se små forbedringer :D !
 • * Lett å bruke!
 • * Lett å bruke, litt vondt men ble vandt til det etterhvert. Så resultater innen to uker. Bruker denne 2 ganger i uken
 • * Denne fungere fint. Ikke veldig vond å bruke. Et tips! Bruk denne med Aloe Vera Gel for lettere påføring :)
 • * Utmerket produkt som fungerer. Veldig sleek og elegant
* Resultatene vil variere fra person til person