Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Maximum Digestion Probiotic 60 stk Probiotika Tabletter - Inneholder Melkesyrebakterier

Av Leading Edge Health

349.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Vet du hvor viktig probiotika er i kostholdet ditt? Disse ekstremt gode bakteriene er veldig gunstige for å opprettholde god fordøyelse, men siden du ikke kan se dem er det mange som ikke tar vare på dem. For å bidra til å forandre dette, er Melkesyretabletten Maximum Digestion Probiotic designet som en enkel måte å hjelpe deg på reisen mot et tipp-topp fordøyelsessystem for en sunnere tarm og mindre irritabel tarm

 • Probiotika Tabletter støtter mikrofloraen i fordøyelseskanalen
 • Inneholder gode melkesyrebakterier som Lactobacillus & Bifidobacterium
 • Hjelper til med å fjerne skadelige bakterier og giftstoffer fra tykktarmen
 • Lettere å ta enn yoghurt, væsker og andre probiotiske metoder
 • Hjelper til med å tilføre viktige vitaminer og mineraler
 • Naturlig kompleks kombinasjon av fibre, næringsstoffer og mineraler
 • Inneholder 10 forskjellige typer gode bakterier

Probiotika Tabletter er en effektiv melkesyretablett som spiller en viktig rolle i å bidra til å balansere de gode og dårlige bakteriene i tarmen. Slik kan man unngå irritabel tarm. Ved hjelp av bare to probiotika tabletter fra Maximim Digestion Probiotic per dag, kan du hjelpe til med å rebalansere fordøyelsessystemet og fjerne de dårlige bakteriene som kan skade din tarm og erstatte dem med gode bakterier som kan bidra til å forbedre fordøyelsen og effektiviteten slik at tykktarmen kan absorbere næringsstoffer og minske irritabel tarmsyndrom

Les Mer

Hva er probiotika?

I et nøtteskall er de en kombinasjon av gode bakterier med hensikt å drepe mer skadelige bakterier som E.coli. Vanligvis vil probiotika komme i flere former. Dette kan være alt fra yoghurt, kapsler og væsker til pulver. Digestive Science® Maksimal Digestion Probiotic probiotika tabletter inneholder ingredienser som arbeider for å opprettholde den naturlige balansen med mikroflora i tarmen.

Å ta hensyn til mikrofloraen og dens behov hjelper funksjonen og ytelsen til tarmene dine på ulike måter. Dette kan være alt fra å tilføre viktige vitaminer til kostholdet ditt for å eliminere farlige patogener og bakterier som salmonella eller bedre irritabel tarmsyndrom.Fordeler som disse arbeider for å effektivt øke ditt totale immunsystem. Du burde kjenne en generell økning i ditt velvære og det å kjempe bort treghetstegn samt finne din livsstil kan være enklere enn du tror med Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic.

Hvordan virker Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic?

Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic består av en kompleks kombinasjon av fibre, næringsstoffer og mineraler som har blitt blandet sammen i presise mengder. Ingrediensene i denne formelen kan støtte fordøyelsessystemet ved å arbeide for å gi det de næringsstoffene det kan gå glipp av på grunn av dårlig fordøyelse.

Det bidrar til å eliminere flere farligere bakterier og patogener slik som Salmonella. Samtidig stimulerer du immunforsvaret. Det antas at rundt 60% av kroppens immunforsvar finnes i tynntarmen.

Hva kan Digestive Science Maximum Digestion Probiotic gjøre for meg?

 • Gi kroppen din 10 forskjellige varianter av gode bakterier
 • Opprettholde en god balanse med mikroflora i tarmen din
 • Effektivt bidra til å takle dårlige bakterier i tarmen
 • Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic virker for å stimulere immunforsvaret

Probiotika tabletter tar på seg den avgjørende rollen å balansere de gode og dårlige bakteriene i tarmen din. Mesteparten av tiden er det simpelt hen bare å forsterke det du allerede har. Det tar sikte på å redusere mengden dårlige bakterier mens slike som Salmonella og E. coli, som er potensielt skadelige for systemet ditt, blir fjernet.

Gode bakterier er avgjørende

En ubalanse i systemet ditt begynner å skje når store mengder dårlige bakterier er i kroppen din samtidig, da vil kroppen og helsen din begynne å lide i stor grad. Når dette skjer, vil du ofte erfare at immunforsvaret ditt blir mer utsatt for sykdommer. Til enhver tid må tusenvis av gode bakterier være tilstede i en sunn tarm, noe som er det Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic probiotika tabletter har til hensikt å bidra til å opprettholde. Dette styrker en kombinert innsats for å styrke immunforsvaret ditt så vel som forbedre tarmens funksjon og unngå irritabel tarmsyndrom

Hva gjør Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic?

Opptil 10 forskjellige stammer av probiotiske mikrober (gode bakterier) finnes i Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic. Den nøyaktige balansen av dette er viktig, siden den støtter tarmen i å utføre sine funksjoner effektivt og riktig. Visse mikrober kan være potensielt skadelige for systemet ditt, og som et resultat av å minske antallet av disse vil det etterlate deg i god stand for å la tarm- og fordøyelsessystemet ditt være mindre utsatt for tarmsykdommer og irritabel tarmsyndrom. Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic inneholder ingredienser som er velkjent for å opprettholde ulike helseaspekter i fordøyelsessystemet. De viktigste områdene å fokusere på med mange fordøyelsesproblemer er å redusere tarmpermeabilitet ved å hjelpe til med å etablere riktig funksjon av immunsystemet.

Hvordan ta Maximum Digestion Probiotic

Det så enkelt som å ta to probiotika tabletter fra Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic om dagen, sammen med vann. For best mulig resultat bør du ta dem 30 minutter etter at du har spist et måltid, ettersom noe magesyre da har blitt redusert av maten.

Advarsel: Ikke overskrid anbefalt dose av Maximum Digestion Probiotic. Gravide eller ammende mødre, barn under 18 år og/eller personer med kjente medisinsk tilstander, bør konsultere lege før du bruker dette eller andre kosttilskudd. Dette produktet er produsert og pakket i et anlegg som også kan ha behandlet melk, soya, hvete, egg, peanøtter, nøtter, fisk og krepsdyr.

Ingredienser i Maximum Digestion Probiotic

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salvarius, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Fructooligosaccharides (FOS), Cellulose, Silicon dioxide, Vegetable stearate.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (96% basert på 5 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Veldig bra service og rask frakt. Ganske fornøyd med produktet!
 • * Etter å tatt antibiotika har det gitt meg plager i magen som luftsmerter. Jeg leste på nettet at Probiotika som melkesyrebakterier er bra for å få tilbake den gode bakterien tilbake i tarmen, så ga denne en sjanse. Super fornøyd
 • * Fungerer som den sier den skal!
 • * Bra service og god produkt
 • * Mageplager har forsvunnet!
* Resultatene vil variere fra person til person