Digestive Science Maximum Digestion Probiotic

60 Kapsler | Probiotika tabletter
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Vet du hvor viktig probiotika er i kostholdet ditt? Disse ekstremt gode bakteriene er veldig gunstige for å opprettholde god fordøyelse, men siden du ikke kan se dem er det mange som ikke tar vare på dem. For å bidra til å forandre dette, er Maximum Digestion Probiotic designet som en enkel måte å støtte sunnere funksjon av fordøyelsessystem

 • Probiotika tabletter designet for å støtte mikrofloraen i fordøyelseskanalen
 • Inneholder gode melkesyrebakterier som Lactobacillus & Bifidobacterium
 • Laget for å fjerne skadelige bakterier og giftstoffer fra tykktarmen
 • Lettere å ta enn yoghurt, væsker og andre probiotiske metoder
 • Hjelper til med å tilføre viktige vitaminer og mineraler
 • Naturlig kompleks kombinasjon av fibre, næringsstoffer og mineraler
 • Inneholder 10 forskjellige typer gode bakterier

Probiotika tabletter er kjent for å støtte gode og dårlige bakteriene i tarmen. Slik kan man unngå irritabel tarm. Du trenger kun å ta 2 probiotika tabletter fra Maximum Digestion per dag for å rebalansere fordøyelsessystemet.

 • Vegansk
 • Probiotiske
 • Glutenfri
 • Halal-vennlig
 • Kosher-vennlig

Hva er probiotika?

I et nøtteskall er de en kombinasjon av gode bakterier med hensikt å drepe mer skadelige bakterier som E.coli. Vanligvis vil probiotika komme i flere former. Dette kan være alt fra yoghurt, kapsler og væsker til pulver. Digestive Science® Maksimal Digestion Probiotic tabletter inneholder ingredienser som arbeider for å opprettholde den naturlige balansen med mikroflora i tarmen.

Å ta hensyn til mikrofloraen og dens behov hjelper du med tarmens funksjon og ytelse på ulike måter. Dette kan være alt fra å tilføre viktige vitaminer i ditt for å eliminere farlige patogener og bakterier som salmonella eller forbedre irritabel tarmsyndrom.

Hvordan virker Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic?

Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic består av en kompleks kombinasjon av fibre, næringsstoffer og mineraler som har blitt blandet sammen i presise mengder. Ingrediensene i denne formelen er kjent for å kunne støtte fordøyelsessystemet ved å arbeide for å gi det de næringsstoffene det kan gå glipp av på grunn av dårlig fordøyelse.

Det bidrar til å eliminere flere farligere bakterier og patogener slik som Salmonella. Det antas at rundt 60% av kroppens immunforsvar finnes i tynntarmen.

Hva kan Digestive Science Maximum Digestion Probiotic gjøre for meg?

Probiotika tabletter tar på seg den avgjørende rollen å balansere de gode og dårlige bakteriene i tarmen din. Mesteparten av tiden er det simpelt bare å forsterke det du allerede har. Det tar sikte på å redusere mengden dårlige bakterier mens slike som Salmonella og E. coli, som er potensielt skadelige for systemet ditt, blir fjernet.

Gode bakterier er avgjørende

En ubalanse i systemet ditt begynner å skje når store mengder dårlige bakterier er i kroppen din samtidig, da vil kroppen og helsen din begynne å lide i stor grad. Når dette skjer, vil du ofte erfare at immunforsvaret ditt blir mer utsatt for sykdommer. Til enhver tid må tusenvis av gode bakterier være tilstede i en sunn tarm

Hva gjør Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic?

Opptil 10 forskjellige stammer av probiotiske mikrober (gode bakterier) finnes i Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic. Den nøyaktige balansen av dette er viktig, siden den støtter tarmen i å utføre sine funksjoner riktig. Visse mikrober kan være potensielt skadelige for systemet ditt, og som et resultat av å minske antallet av disse vil det etterlate deg og tarmen i god stand. Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic inneholder ingredienser som er velkjent for å opprettholde ulike aspekter i fordøyelsessystemet. Den har til hensikt å bidra til å opprettholde sunn baketrier i tarmen.

Hvordan tar jeg Maximum Digestion Probiotic?

Det så enkelt som å ta to probiotika tabletter fra Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic om dagen, sammen med vann. For best mulig resultat bør du ta dem 30 minutter etter at du har spist et måltid, ettersom noe magesyre da har blitt redusert av maten.

Advarsel: Ikke overskrid anbefalt dose av Maximum Digestion Probiotic. Gravide eller ammende mødre, barn under 18 år og/eller personer med kjente medisinsk tilstander, bør konsultere lege før du bruker dette eller andre kosttilskudd. Dette produktet er produsert og pakket i et anlegg som også kan ha behandlet melk, soya, hvete, egg, peanøtter, nøtter, fisk og krepsdyr.

Ingredienser i Maximum Digestion Probiotic

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salvarius, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Fructooligosaccharides (FOS), Cellulose, Silicon dioxide, Vegetable stearate.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

96% basert på 5 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Fungerer som den sier den skal!

  L Lisa weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Bra service og god produkt

  T Tijan weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Mageplager har forsvunnet!

  F Fernan weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Veldig bra service og rask frakt. Ganske fornøyd med produktet!

  A Anders weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Etter å tatt antibiotika har det gitt meg plager i magen som luftsmerter. Jeg leste på nettet at Probiotika som melkesyrebakterier er bra for å få tilbake den gode bakterien tilbake i tarmen, så ga denne en sjanse. Super fornøyd

  V Valerina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultatene vil variere fra person til person