Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Dida New Nordic 90 tabletter mot oppblåst mage

Av New Nordic

229.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Er du ofte utsatt for luft i magen eller oppblåst mage? Hvis det er tilfellet kan Dida New Nordic kapsler mot oppblåst mage og tarmgass være alt du trenger for å forbedre fordøyelsen og redusere overflødig dannelse av gass i mage-tarmkanalen. Den unike sammensetningen av bioaktive næringsstoffer i hver tablett bidrar til å opprettholde funksjonen i fordøyelseskanalen og forbedrer fordøyelsesprosessen.

 • Hjelper deg mot oppblåst mage og luft i magen
 • Laget av naturlige bioaktive ingredienser
 • Produsert i Danmark
 • Hjelper med å opprettholde et sunt fordøyelsessystem
 • Kan bidra til å behandle candida infeksjon
 • Urtebasert tilskudd

Dida New Nordic mot oppblåst mage og tarmgass har også blitt et populært valg for de med candida. Candida er gjær-lignende bakterier som kan leve i tarmen og kan føre til en rekke fordøyelsesproblemer. Dida har blitt utviklet for å bidra til å redusere disse problemene og takle årsaken til å hjelpe deg til å kunne være deg selv igjen. Alt i alt, bdirar disse kapslene til å gi deg sunn tarmsystem.

Les Mer

Hva er Dida New Nordic?

Dida New Nordic mot oppblåst mage og tarmgass er tabletten du trenger for å redusere gjæring og gassdannelse i mage-tarmkanalen. Hver tablett inneholder bioaktive næringsstoffer, urter, krydder og olje for å stabilisere fordøyelseskanalen og i tillegg hjelpe deg med å bli kvitt candida. Dida New Nordic mot oppblåst mage og tarmgass inneholder carminative oljer, kanel, fennikel og mynte, og en kombinasjon av flere ekstrakter inkludert timian og hvitløk, som bidrar til å regulere fordøyelsessystemet og holde tarmkanalen ved god helse. Niacin er bra for de som ønsker å bli kvitt candida, mens kanel er et krydder hentet fra den barken av treet Cinnamon zeylanicum og har vært brukt som et naturlig antimikrobielt krydder (bakterier, gjær og sopp) for oppbevaring av mat og for behandling av candidiasis.

For å oppsummere hva Dida New Nordic kan gjøre for deg, kan du se følgende:

 • Gir deg et sunt fordøyelsessystem
 • Gir deg en sunn mage og stabil tarmfunksjon
 • Innehar egenskapene til peppermynteolje og kanel
 • Mot oppblåst mage og opphopning av gass og trykk
 • Eliminerer følelsen av hoven mage, og soppinfeksjoner

Hva er candida?

Opplever du luft i magen, konstant soppinfeksjoner og føler en mangel på styrke? Dette kan være tegn på at kroppen din påvirkes av soppinfeksjonen candida. Candida er en gjær-lignende sopp-parasitt som normalt lever som bakterier i tarmen og blæren. Denne soppen kan formere seg og begynne å infiltrere andre deler av kroppen, noe som påvirker helsen og kan føre til mageproblemer og manglende styrke. Candida svekker kroppens immunforsvar og kan føre til nervøsitet, tretthet og dårlig humør.

Flere eksterne faktorer kan stimulere økt vekst av Candida. Antibiotika er en velkjent trigger, i tillegg til stress og sykdom. Visse medisiner som kortison og smertestillende kan skape et godt miljø for candida. Hormonelle endringer og dietter som inneholder store mengder enkle sukkerarter kan også føre til økende mengder Candida.

Når burde jeg bruke Dida New Nordic tabletter?

Dersom du plages av mye luftsmerter i magen og oppblåshet, kan Dida være en bra løsning. Dida New Nordic inneholder peppermyntolje og kanel som er meget bra for å redusere luft i magen.

Er du er plaget av candida er dette urtetilskuddet bra middle mot det også. Symptomer på candida inkluderer: tilbakevendende soppinfeksjoner, kløe, hevelse, fordøyelsesproblemer, allergier (særlig luftveiene), eksem og psoriasis, depresjon, mangel på konsentrasjon, alvorlige premenstruelle symptomer, kronisk tretthet, hodepine og irritabilitet, manglende libido og et økt sug etter søtsaker.

Hvordan tar jeg Dida New Nordic?

Det er å ta 3 tabletter daglig med et glass vann sammen med mat for 30 dager. Deretter 2 tabletter daglig. Dida New Nordic er ment å supplere din diett og bør ikke erstatte ditt vanlige kosthold og en sunn livsstil. Dette tilskuddet er ikke egnet for barn under 12 år

Hva bør jeg vurdere når jeg tar Dida New Nordic?

Vi foreslår at du reduserer inntaket av matvarer som kan forstyrre den mikrobielle balansen i kroppen din som alkohol, gjær, sukker og raffinerte karbohydrater (hvitt brød, hvit ris, juice, kjeks, etc.). Spis proteinrik mat som kylling, kalkun, fisk, egg og bønner når du tar Dida New Nordic. Øk inntaket av friske grønnsaker og essensielle fettsyrer, som olivenolje.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person