Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Devigest ™ Fordøyelsesproblemer

Av Arthur Andrew Medical

379.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Har du problemer med dårlig fordøyelse? Er du ofte plaget med en oppblåst mage etter måltid? WeightWorld har et kosttilskudd for deg som har problemer med en dårlig fordøyelse – et kosttilskudd som vil gi deg kontroll over dine fordøyelsesproblemer. Devigest ADS er laget av naturlige enzymer, og bidrar til at du får en mer funksjonell fordøyelse og en bedre hverdag.

 • Effektiv for de som har problemer med fordøyelsen
 • Hjelper personer som er laktoseintolerante å fordøye bedre
 • Bidrar til økt absorpsjon av næringsstoffer, vitaminer og proteiner
 • Inneholder naturlige ingredienser som behandler fordøyelsessystemet ditt på en skånsom måte
 • Bidrar til å forhindre oppblåst mage og luftsmerter
 • Reduserer plager som oppstår av luft i magen

Devigest ADS inneholder kun naturlige ingredienser som bidrar til å balansere fordøyelsessystemet ditt uten å påvirke kroppen din negativt. Den inneholder en effektiv blanding av enzymer som hjelper med å bryte ned matvarer som ofte har problemer å blir fordøyet, som gluten og meieriprodukter (laktose). Devigest ADS er enkelt å innta, den bidrar til å redusere og gradvis eliminere dine problemer med dårlig fordøyelse ved å gjenvinne fordøyelsessystemets balanse.

Les Mer
Styrke: 
Antall: 

Hva er Devigest ADS?

Devigest ADS er et kosttilskudd som bidrar til å gjenopprette balansen i kroppens fordøyelsessystem. Produktet leveres som kapsler, og blir brukt mot dårlig fordøyelse. Dårlig fordøyelse skyldes ofte mat med høyt innhold av gluten eller laktose, og dårlig fordøyelse er en tarmlidelse som kan være meget ubehagelig. Personer med fordøyelsesbesvær har redusert livskvalitet og er utsatt for ekstra stress gjennom hverdagen. WeightWorld tilbyr deg et spesialisert kosttilskudd som bidrar til å bekjempe oppblåsthet og ubehagelige tarmgasser.

Hvordan virker Devigest ADS på kroppen?

Kroppens naturlige prosesser produserer enzymer som sørger for at fordøyelsessystemet kan bryte ned og nyttiggjøre seg av de ulike stoffene, samt fjerne giftstoffer. Med alderen vil denne produksjonen avta, og dermed må kroppen jobbe hardere for å bekjempe dårlig fordøyelse grunnet mengel på disse viktige enzymene. Med Devigest får du en bedre fordøyelse av de viktige næringsstoffene fett, karbohydrater og proteiner. Devigest ADS bidrar også til nedbryting av gluten og melkeprodukter. Det er laboratoriet til Arthur Andrew Medical som har fremstilt Devigest ADS.

Devigest ADS’ spesielle formel

Devigest ADS består i all hovedsak av naturlige ingredienser. I én kapsel finner du enzymer som bidrar til å regulere passasjen i fordøyelsessystemet samt opprette balansen. Devigest laktase tabletter mot dårlig fordøyelse består av enzymer som amylase, glukoamylase, laktase, dipeptidylpeptidase, alaphagalactosidase eller cellulase samt kalium, kalsium og bikarbonat.

Har du problemer med å fordøye gluten og laktose? Devigest ADS inneholder laktase og dipeptidylpeptidase som vil hjelpe deg med å fordøye disse molekylene. I tillegg vil også andre elementer, som alaphagalactosidase, bidra til fordøyelsen av komplekse molekyler.

Dosering

Ta Devigest med rundt 2 dl vann i begynnelsen av hvert måltid eller som anbefalt av helsepersonell. Flere kapsler kan tas i perioder med ubehag. Det er anbefalt å ta 1 - 2 kapsler per måltid. For økt behov, kan det tas opptil 4 kaspler av Devigest ADS laktase tabletter per måltid.

Devigest ADS laktase tabletter er et kosttilskudd i kapselform. Du inntar kapselen før, under eller etter måltid. Resultatene vil kunne variere fra person til person. Det er ikke blitt påvist noen bivirkninger ved bruk av Devigest, men det er ikke anbefalt å bruke Devigest dersom du bruker blodfortynnende legemidler, er gravid eller ammer. Dersom du er i tvil, bør du snakke med din fastlege før bruk av Devigest ADS laktase tabletter.

Bestill produktet på WeightWorld

Det er trygt og sikkert å bestille Devigest ADS hos oss. Vi har trygge betalingsløsninger og gode leveringsvilkår.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 6 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Veldig effektiv produkt, kjenner det rett etter å tatt de
 • * Gleder meg til å prøve disse :DD
 • * Fungerer veldig bra!
 • * Bra service og rask frakt!
 • * Har vært plaget med luftsmerter mye pga stress og dermed førte det til at noe matvarer gjorde meg ganske oppblåst. Disse tablettene har hjulpet meg mye med det, lite luftsmerter nå, kan spise hva som helts uten bekymringer
 • * Kjent merke så ville prøve disse siden det var vanskelig å finne naturlige men samtidig gode laktase tabletter. Er fornøyd, men gir kun 4 stjerner, siden vente tiden ble litt lengre enn 5 dager.
* Resultatene vil variere fra person til person