Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Devigest ADS Kapsler 400mg 90 Kapsler | Digestive funksjon og oppblåsthet

Arthur Andrew Medical

379.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Devigest ADS er laget av naturlige enzymer som bidrar til å støtte en funksjonen av fordøyelsen. Produktet er egnet for laktose- og glutenintolerante, medl å støtte deres fordøyelsessystem.

 • Støtter fordøyelsessystem
 • Egnet for laktoseintolerante, bidrar til å fordøye bedre
 • Bidrar til økt absorpsjon av næringsstoffer, vitaminer og proteiner
 • Naturlige ingredienser som støtter fordøyelsessystemet på en skånsom måte
 • Inneholder 90 kapsler - ta 1-2 kapsler før måltider

Devigest ADS inneholder kun naturlige ingredienser som bidrar til å balansere fordøyelsessystemet ditt uten å påvirke kroppen din negativt. Den inneholder en blanding av enzymer som støtter nedbryting av matvarer som ofte har problemer å blirfordøyet, som gluten og meieriprodukter (laktose).

Les Mer
Type: Kapsel
Antall: 90

Hva er Devigest ADS?

Produsenten av Devigest ADS, Arthur Andrew, er eksperter på enzymer og probiotiske baserte kosttilskudd. De har utviklet Devigest ADS kosttilskudd som bidrar til å gjenopprette balansen i kroppens fordøyelsessystem. Produktet leveres som kapsler, og er ment for å bruke dersom du opplever dårlig fordøyelse.

Dårlig fordøyelse kan ofte skyldes mat med høyt innhold av gluten eller laktose. Personer med fordøyelsesbesvær har redusert livskvalitet og er utsatt for ekstra stress gjennom hverdagen.

Hvordan virker Devigest ADS på kroppen?

Kroppens naturlige prosesser produserer enzymer som sørger for at fordøyelsessystemet kan bryte ned og nyttiggjøre seg av de ulike stoffene, samt fjerne giftstoffer. Med alderen vil denne produksjonen avta, og dermed må kroppen jobbe hardere for å bekjempe dårlig fordøyelse grunnet mangel på disse viktige enzymene.

Devigest ADS er ment for å støtte fordøyelsessystemet og bidrar til nedbryting av gluten og melkeprodukter. Devigest ADS består i all hovedsak av naturlige ingredienser. I én kapsel finner du enzymer som bidrar til å regulere passasjen i fordøyelsessystemet samt opprette balansen. Devigest laktase tabletter består av enzymer som amylase, glukoamylase, laktase, dipeptidylpeptidase, alaphagalactosidase og cellulase samt kalium, kalsium og bikarbonat.

Dosering

Ta Devigest med rundt 2 dl vann i begynnelsen av hvert måltid eller som anbefalt av helsepersonell. Flere kapsler kan tas i perioder med ubehag. Det er anbefalt å ta 1 - 2 kapsler per måltid. For økt behov, kan det tas opptil 4 kapsler av Devigest ADS laktase tabletter per måltid.

Devigest ADS laktase tabletter er et kosttilskudd i kapselform. Du inntar kapselen før, under eller etter måltid. Resultatene vil kunne variere fra person til person. Det er ikke blitt påvist noen bivirkninger ved bruk av Devigest, men det er ikke anbefalt å bruke Devigest dersom du bruker blodfortynnende legemidler, er gravid eller ammer. Dersom du er i tvil, bør du snakke med din fastlege før bruk av Devigest ADS laktase tabletter.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 6 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Veldig effektiv produkt, kjenner det rett etter å tatt de
 • * Gleder meg til å prøve disse :DD
 • * Fungerer veldig bra!
 • * Bra service og rask frakt!
 • * Har vært plaget med luftsmerter mye pga stress og dermed førte det til at noe matvarer gjorde meg ganske oppblåst. Disse tablettene har hjulpet meg mye med det, lite luftsmerter nå, kan spise hva som helts uten bekymringer
 • * Kjent merke så ville prøve disse siden det var vanskelig å finne naturlige men samtidig gode laktase tabletter. Er fornøyd, men gir kun 4 stjerner, siden vente tiden ble litt lengre enn 5 dager.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev