Detox kur for kroppen din og dens mange fordeler

Enten du liker det eller ikke, så finnes det giftstoffer overalt rundt oss – i maten vi spiser og i luften vi puster. Dersom du bor eller jobber i et opparbeidet område, røyker eller spiser mye usunn og fet mat så kan du være mer sårbar for å bli utsatt for potensielt skadelige toksiner. Derfor er det så viktig med en detox kur i vår moderne verden. Ved å bruke en god detox kur for kroppen din, kan du rense huden og systemet ditt for overflødige gift- og...

Hva er detox?

Kroppen trenger å renses regelmessig, slik at alle organer fungerer skikkelig. Prosessen med å skille ut de giftige eller skadelige stoffene som kan føre til en dårligere helse, kalles avgiftning. En detox kur kan hjelpe kroppen med avgiftningen – å skylle ut skadelige giftstoffer og bakterier. Merriam-Webster definisjon på detox er ganske grei:

Som nevnt tidligere, går kroppen din gjennom naturlige prosesser for å fjerne avfalls- og giftstoffer. Hva er da poenget med en detox kur? La oss starte med å se på hvordan kroppen din fungerer.

Kroppen din har to hovedorganer som er ansvarlig for å rense hele kroppen din – leveren og nyrene. Disse organene fungerer som filtre som skiller giftstoffene fra andre nyttige næringsstoffer.

Dette er et engelsk ord som betyr å avgifte kroppen. Kroppene våre er vant til en naturlig detox prosess der den renser seg selv for avfallsprodukter. Avfallsstoffer samler seg i kroppen vår på flere måter, blant annet gjennom mat, luft og andre produkter. Derfor kan det være meget effektivt med en detox kur. Flere organer i kroppen vår jobber konstant med å kvitte seg med avfallsstoffer – lever, nyre og tarm. I enkelte perioder så er innholdet av giftstoffer i kroppen så høyt at den ikke klarer å holde tritt med dem, og du vil føle deg dårlig. Derfor lønner det seg å avgifte kroppen litt nå og da, slik at den kan komme tilbake i balanse.

I dag finnes det mange metoder for å avgifte kroppen din på, og mange klinikker tilbyr ulike varianter innen detox kur. Mange behandlinger er også laget med tanke på at du kan gjøre dem hjemme. Noen av behandlingene for hjemmebruk inkluderer kosttilskudd, kroppsinnpakninger og rengjøringsprodukter. Du kan også kjøpe ditt eget fotbad for å kunne gjøre legge til rette for en bedre kroppsrens hjemme.

Hvordan kan jeg rense kroppen min?

Det finnes mange trygge og naturlige måter å avgifte og rense kroppen din på. Det beste er at de fleste av disse metodene enkelt kan gjennomføres i ditt eget hjem. Du kan starte med å velge deg ut en smart detox kur som du kan kombineres med et kosttilskudd og en kroppsinnpakning. Det vil også hjelpe deg ekstra godt på vei dersom du har et fotbad.

Hvordan kan min Detox diettplan se ut?

En av de beste metodene for å gå ned i eller opprettholde din vekt, er ved å ta en detox kur. Ved å rense kroppen for alle giftstoffene som du støter på hver eneste dag, enten de kommer via røykfull luft du innånder, alkoholkonsum eller kjemikalier i maten din, så kan du få en sunnere og mer levende utgave av deg selv. Vi har et eksklusivt utvalg av detox kur piller som kan hjelpe deg. Avfallsstoffene kan ha negative effekter på kroppen din. De kan senke ditt stoffskifte og svekke immunforsvaret. Det vil ofte føre til en vektøkning samt en følelse av å være tregere. Velger du en detox kur hos oss kan du gi deg selv en full kroppsrens.

En kroppsrenselse kan bidra til at du kvitter deg med giftstoffer som forårsaker unødvendige problemer. Du kan se frem til en følelse av å være både uthvilt og energisk. En slik detox kur kan være den muligheten du trenger for å komme på rett spor igjen med din vekt. Hvordan går jeg fram for å gjennomføre en avgifting av kroppen?

Den enkleste måten for å utføre en detox kur på er ved å endre kostholdet.

Prøv å ikke drikke alkohol eller røyke, og unngå å spise for mye sukker og fett. De øyeblikkene av glede som disse produktene kan gi deg, kan forårsake langsiktige skadevirkninger. Tenk derfor nøye over hva du putter i kroppen din. Spis rikelig med grønnsaker, drikk mye vann og få deg litt mosjon – Alle disse tingene kan bidra til å rense kroppen og systemet ditt.

Trenger du litt ekstra hjelp? Hvorfor ikke vurdere en detox kur fra WeightWorld? Vi har både dietter og piller. Dette er smarte hjelpere som er designet for å trekke ut urenheter fra kroppen din, slik at du kan føle deg frisk og energisk.

Frigjør kroppen din for overflødige giftstoffer – Den vil takke deg!

Hvilke andre alternativer for avgiftning finnes det?

Detox referer hovedsakelig til prosessen som fjerner giftstoffer fra kroppen din og rensingen av nyrene og tykktarmen. Det er disse organene som er involvert i avgiftingen av kjemikalier og toksiner i kroppen. Avgifting utføres på en rekke metoder, inkludert kosttilskudd, urteblandinger, chelater, trygg fjerning av kvikksølv, intravenøse injeksjoner, tarmskylling osv. Når tungmetaller brytes ned kan prosessen med å fjerne parasitter, gjær og den organiske avgiftingen fortsette på en enklere måte.

Vi har tilgjengeliggjort mang en detox kur og piller som kan bistå deg med din detox plan. Alle våre detox kurer vil hjelpe deg med å skille ut de ekle små giftstoffene. Det eneste du trenger å gjør er å velge én (eller en kombinasjon for maksimal effekt) som kjennes riktig ut for deg, og som du mest sannsynlig vil holde deg til.

 • Hjemmeinnpakninger – Myke bandasjer innsatt med en oppvarmet vann-leire løsning som du pakker tett rundt huden din. Den varme leiren vil bidra til å trekke ut giftstoffene som ligger nær huden. Disse innpakningene kan brukes på nesten alle områder på kroppen din, og vil gi deg en fullkropps avgiftning. Du vil sannsynligvis bli positivt overrasket både over de reduserte cm rundt kroppen og det reduserte antallet av cellulitter.
 • Fotspa – Hver enkelt fotsåle har omtrent 2000 porer, og det gjør dem et ideelt sted for en runde med detox kur. Disse produktene er kjent for å fjerne giftstoffer fra kroppen din via føttene dine. Du vil sitte igjen med en følelse av å være avslappet og yngre. Ved en fotrens brukes det ulike metoder – detox kur i fotbad, fotplaster og -puter som vil fjerne de skadelige giftstoffene i kroppen.
Din Rask Detox Guide
Symptomer på detoxbehov Detoxmetoder Helsegevinster ved detox Etter din detoxbehandling
 • Uforklarlig tretthet
 • Økt mage- eller visceralt fett
 • Irritert hud
 • Allergi
 • Lavgradige infeksjoner
 • Poser under øynene
 • Oppblåst
 • Menstruasjonsproblemer
 • Mental forvirring
 • Dårlig ånde
 • Overaktive svettekjertler
 • Sug etter sukker og karbohydrat


 • Stimulerer leveren til å utskille toksiner fra kroppen
 • Fremmer eliminering gjennom tarmer, nyrer og huden
 • Øker og forbedrer blodsirkulasjonen
 • Gir kroppen påfyll med sunne næringsstoffer
 • Spis rikelig med fiber. Rødbeter, reddiker , artisjokker, kål, brokkoli, spirulina, chlorella , Matcha og tang er gode matvarer som gir en naturlig detox
 • Rens og beskytt leveren med urter som løvetannrot, borre og mariatistel, og drikk grønn te.
 • Ta vitamin C
 • Drikk minst to liter vann hver dag
 • Pust dypt slik at oksygenet får sirkulert jevnt gjennom hele kroppen din
 • Ta en varm dusj i fem minutter og la vannet renne nedover ryggen din. Dusj deretter i kaldt vann i 30 sekunder, og legg deg i sengen din å slapp av i 30 minutter
 • Besøk en sauna
 • Skrubb huden din
 • Ting å holde i sjakk: Alkohol, Kaffe (med mindre det er i din kroppsinnpakning), sigaretter, raffinert sukker, mettet fett og stress.