Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Er ute etter en ´Zen´ følelse? Ute etter å rense kropp og sin fra stress og styr som kommer i hverdagen? I denne artikkelen skal du få vite om ulike metoder, anbefalte produkter og rutiner du må ta for å nå det ultimate detox.

Redusere eksponering for giftstoffer

Dette er kanskje det vanskeligste trinnet fordi du kan muligens ikke styre hver giftstoff du kommer i kontakt med (med mindre du ønsker å leve i en plastboble i en måned). Prøv å planlegg en streng rens. For eksempel, begrense gå gatene fyllt med giftstoffer i luften og ta heller bakgatene i stedet for hoved gatene slik at du kan unngå så mange avgasser som mulig. Hvis du svømmer regelmessig, velge andre trenings metoder for å unngå klor.

Skyll giftstoffer ut. Kroppen din vil naturlig avgifte seg, men prøv følgende for å akselerere prosessen (huske at jo raskere du slipper ut giftstoffer, desto mer intense blir detox bivirkningen- dvs. hodepine, ømhet, grettenhet, osv)

Drikk mye urtete som mynte og peppermynte for å hjelpe fordøyelsen. Utmerket for leverens detox kur og kamille er bra for å redusere angst.

Grønn te er også en av den beste detox kur etter som den inneholder naturlige ingredienser. Jo mer lengere ned du når jorden desto bedre produkt for kropp og sjel.

En detox kur er ikke kun for å rense kroppen. Det er sakt at den renser automatisk negative tanker og frustrasjonen. Og når du tenker på det.. Så gir det litt mening. Den beroligende følelsen vi får når vi tar den første slurken etter et par blås i koppen, tar oss fra stress til null. Og det, er den beste, effektive og selvførgelig naturligste måten på velvære.

En «jomfru-detoxer» må vite at å detoxe med er en livsstil og ikke en "quick fix" til en rene kropp og sjel. Vær oppmerskom på at denne detoxen er her for å erstatte og rense vekk giftstoffer som skjer både innvending og utvending. Derfor er et viktig å ikke haste med kroppsrens- men heller ta det steg for steg.

Tips:

Prøv en mild rens for en måned. Å holde rutine er vanskelig, så vær snill mot deg selv, gjør ditt beste. Bruk erfaringene fra første detox kur for å den neste rense steget. Identifiser utfordringene slik at du kan finne alternativer rundt dem.

En detox kur skal være en opplevelse å se frem til. Hvis du gruer deg til en detox kur dag er du ikke klar for det ennå. Hvis du føler deg mindre glad utvover dagen til det punktet at du blir sur og irritert- gjør du faktisk det motsatte av det detoxing er. I dette tilfelle er du ihvertfall ikke klar for det.

Du vet du er klar for en rens når livet har blitt for mye av en byrde. Da vil du bli motivert til å lette laste - starter med giftstoffer i kroppen din slik at du kan leve lettere i kropp, sinn og sjel. Du vet at du er klar for en rens når hverdagen blir altfor stressende og følelsen av en avkobling er i siktet.

Når dette har skjedd, vil hverken, tid eller motvilje være et faktum som står i veien! Planlegg en detox kur. Bruk internett til å finne de beste detox kur på markedet. Gjør alt dette med et smil. Så hvis du behov for en «Zen» opplevlese å trenger avkobling og beroligenhet, er en detox kur noe for deg. Husk at kroppen er ditt tempel. Selv et tempel trenger å stelles.