Detox Før Julaften

Julen nærmer seg! Vi kjenner julefølelsen komme i den kalde vinter vinden og juledekorasjoner rundt omkring. Du kan høre det gjennom radioen og all musikk som spilles i gatene. Sist men ikke minst, vil du føle at på 1. Juledag etter alt mat og drikke fra julaften. Det er som kjent at julen inneholder masse god mat og drikke som kan gjøre at du føler deg oppblåst, sløv og en nød for detox. Julen kan sammenlignes med et maraton, ikke en sprint. For å overkomme et maraton er det lurt å forbli fokusert og litt detox før julefeiringen starter er ikke en dårlig ide. Dette vil hjelpe deg med å håndtere all mat og drikke som du vil få i deg til å bli fordøyd bedre.

Her er WeightWorlds fem beste detox tips for å gjøre din utholdenhet ut ferien!

Nummer En - Redusere Karbohydratinntaket

Du vil først sjekke om kroppen din er forberedt på å både spise og drikke i store mengder. Ved å kutte ned på karbohydrater, vil du med en gang føler deg mye lettere og mer effektiv og i tillegg få kroppen din klar til å spise en helt normal mengde med julemat, uten å føle deg dårlig etterpå. Det er viktig å informere at vi ikke vil at du skal sulte deg selv, men en mindre porsjoner av julemiddagene gjennom desember vil gjøre deg godt.

antall poteter som representerer reduserer karboinntakets avsnitt

Nummer To - Balansere Ditt Alkohol Inntak

Juletiden er også er drikke sesong, det er mange unnskyldninger for å drikke igjennom julen, med tanke på å være sammen med venner og familie. Det å stresse rundt med familie og venner kontinuerlig og ikke minst, drikke for mye kan ha en negativ virkning på kroppen din og ditt generelle immunforsvar og etterlater deg med mindre energi enn normalt.

to glass champagne foran et juletre og masse julelys

Nummer Tre - Ignorer Stress

Når vi snakker om å bli forkjølet eller å prøve å bli mindre syk så har du sikkert merket at det er mange som blir syke rundt juletiden. Grunnen for dette er fordi julen kan være både stressende og skiftninger i været har mye å si på helsen til mennesker. Når julen nærmer seg er det viktig å planlegge tiden din forsiktig, det er kanskje også lurt å ta en hel dag for at du kan få tid til å slappe av og ta vare på deg selv. Dette kan hjelpe kroppen din med å forberede seg selv på alt stresset som du vil møte når det nærmer seg julaften.

Nummer Fire - Opp Og Stå

Juleferien kan være veldig travel, det er derfor anbefalt at alle tar det med ro i julen når alt av forberedelser er ferdig. Men hvorfor vente med å begynne med nyttårsforsettet før etter nyttårsaften? Hvorfor ikke nå? Om vinteren er det også lurt å holde seg i aktivitet. Disse aktivitetene kan variere mellom sykling, løping eller bare noen få turer til gymmen kan hjelpe ditt immunforsvar. Den kan i tillegg øke apptetitten din for gode julemat retter!

bilde av kvinne som løper på siden av veien for å vise få bevegelige avsnitt

Nummer Fem - Finn Din Støtte Med WeightWorld 10 Dagers Detox

Det er aldri en annen tid i løpet av året enn Julen hvor tilskudd for kroppen er mer viktig. Hvis du prøver å være i aktivitet, vil også appetitten din øke som igjen betyr at du vil ha mer kontroll over inntaket av mat og drikke. Det er også viktig at du får i deg de mest nødvendige mineralene og vitaminene kroppen din trenger, spesielt opp til Julaften. Hos oss på WeightWorld gir deg 10 dagers detox denne julen. Du får i tillegg fantastiske rabatter på dine favoritt produkter for å få deg grundig forberedt gjennom juleferien!

kvinne som biter en softgel-kapsel med tennene for å representere vektverdeltilskudd