Detox Dosering

Når det gjelder kroppens velvære er naturlig alltid best. Hvis du vurderer å starte en detox med vanndrivende midler har du kommet til riktig sted. Her skal du få lese om ulike oppskrifter dersom du har satt som mål til å rense kroppen.

Hva er egentlig detoxing?

Detox-drikke

Detoxing og avgiftning er et begrep som kan bety enten å rengjøre kroppen for giftstoffer og fremmedstoffer, eller mer generelt å bruke kosthold og kosttilskudd til å gjenopprette en optimal fungering av alle kroppens ulike prosesser. Vi kan merke at kroppens systemer ikke fungerer optimalt på en rekke ulike måter. Disse kan inkludere mindre energi, at man føler seg trett og at man ikke føler seg utsovet selv etter mange timer søvn. Andre ting kan være stivhet og smerter i ledd, røde eller overfølsomme øyne, uren hud eller utslett, konsentrasjonsvansker, mindre god forbrenning, og fordøyelsesproblemer som oppblåsthet, sure oppstøt eller forstoppelse.

Alle disse problemene kan forårsakes sykdom (og en legesjekk kan være et godt råd her), men i mange tilfeller vil en livsstilsendring være det som må til for å få kroppen på rett spor igjen. Det at vi lever liv med mye stress, for lite søvn, for lite mosjon og for dårlig kosthold blir etterhvert en belastning som kroppen ikke er i stand til å håndtere. Å tillate seg å få nok søvn, og å ha et sunt og variert kosthold vil være første grep man må gjøre for at kroppens ulike systemer skal kunne fungere optimalt igjen. I tillegg er trening og frisk luft viktige. Detoxing vil ikke nødvendigvis ha så stor nytte om denne ikke gjøres sammen med livsstilsendringer.

Hvorfor er en vanndrivende detox nyttig?

Rensing av tykktarmen er en viktig del av detox-prosessen fordi giftstoffene må ut av kroppen, og en «full» kolon kan føre til opphopning, i stedet for å fungere som den skal. Når du detoxer kroppen med enten detox te eller andre detox drikker, kommer du til å hjelpe dine organer til å fungere slik som de skal.

Naturlig vanndrivende metoder

H2O er din venn!

Selv om du tror at du drikker nok vann i løpet av dagen, kan du ta vanninntaket til et høyere nivå. Hvis det er én ting som enkelt og naturlig som kan hjelpe deg å detoxe kroppen din, er det definitivt vann. Vi har en tendens til å tro at vi drikker nok når vi virkelig kunne trenge å øke inntaket vårt dramatisk.

Vann kan bidra til å skylle ut systemet naturlig. Et balansert vanninntak kan bidra til jevne ut huden og øke blodsirkulasjonen i organene, luftveiene og fordøyelsessystemet. Denne enkle metoden kan være en stor hjelp for hele kroppen og måten den fungerer.

Glem alle reglene som du har hørt gjennom årene om hvor mye vann er nok. Åtte glass er minimum, så det er på tide å øke inntaket dramatisk hvis du vil ha de beste helsemessige fordelene. Vann bør drikkes av egen valgfrihet og bør være ditt førstevalg ved måltider, samt før og etter. Du vil raskt se noen av de helsemessige fordelene og nyte fordelene!

Det sies at økologiske råvarer er den beste metoden for rensing av kroppen. Økologiske råvarer som frukt og grønnsaker bør spises hver dag for å rense kroppen for giftstoffer vi får i kroppen regelmessig. En enkel metode for inntaket av disse råvarene er å presse dem, dvs. juicing.

Juicing trekker ut juice fra frisk frukt eller grønnsaker. Den resulterende væsken inneholder det meste av vitaminer, mineraler og plantestoffer (fytokjemikalier) som finnes i hele frukten. Men hele frukter og grønnsaker har også sunt fiber, som går tapt under de fleste juicing-prosessene.

Men, slik hverdagen går for oss fleste, er det ikke alltid tid til å lage frisk juice dag på dag. Det finnes en enklere metode for å få i seg inntaket av naturlige råvarer, for en vanndrivende detox kan du kjøpe Retenix Advanced.

Vanndrivende tabletter kan også brukes til å behandle forstoppelse. Det kan også brukes til å rense ut tarmen før en tarmundersøkelse / kirurgi. Det fungerer ved å øke bevegelsen i tarmen, som hjelper med en mye lettere avføring.

Et sunt kosthold med frisk frukt, grønnsaker, trening; og å drikke vann minst åtte ganger daglig kan bidra til å forhindre forstoppelse hos folk flest.

Likevel anbefaler 85% av leger en resept på avføringsmidler. Det er derfor viktig å forstå hvordan avføringsmidler fungerer og hvordan du bruker dem trygt.

Når du bruker et avføringsmiddel for forstoppelse, må du huske disse tipsene:

Forstoppelse

Hvis du trenger å bruke avføringsmiddel for å føle deg "som normal", bruk fiber først. Hold deg hydrert når du bruker avføringsmidler. Unngå regelmessig bruk av sentralstimulerende avføringsmidler. De kan begrense kroppens evne til å absorbere vitamin D og kalsium. Hvis problemet med forstoppelse fortsetter, bør du oppsøke lege. Forstoppelse kan være et varseltegn på et mer alvorlig problem som tykktarmskreft, diabetes, eller hypotyreose, blant annet. Legen kan vurdere din medisinske historie, gjøre en fysisk undersøkelse og laboratorietester, og fastslå den eksakte årsaken og løsningen for forstoppelsen.

Men hvis du kun føler deg kun stresset, «tett» og tung, er vanndrivende tabletter noe for deg. Den beste er naturlige vanndrivende tabletter laget av 100% naturlige ingredienser. Disse har den samme effekten som juicing, men tiden på forberedelse blir minimal. Alt du trenger å gjøre er å ta tablettene etter anbefalt dosering.

Hvis du er en som har en travel livsstil som har drevet deg nå til forstoppelse, anbefales det å kjøpe vanndrivende tabletter . Så før du bestemmer deg for å løpe til legen kan du prøve vanndrivende tabletter. Disse vil spare deg tid, penger og forlenget smerte.