Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Creadrene tabletter 5000mg 90 tabletter

269.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Creadrene er et effektivt kosttilskudd som du skal kombinere med regelmessig trening. Newton Everett Creadrene er et næringsrik supplement med kreatin. Produsenten, Newton Everett, er dedikert til å tilby innovative, høykvalitets helse- og velværeprodukter, et av dem er Creadrene

 • 5000mg kreatin tabletter
 • Perfekt for fitness- og sports entusiaster
 • Du får 90 tabletter, ta 3 tabletter eller mer en time før trening

Kreatin kosttilskudd har vist seg å være veldig effektiv i forbindelse med økt muskelenergi, muskelstyrke og en forbedret prestasjon. Creadrene inneholder rent kreatin fra tre ulike kilder. Du får 4800 mg rent kreatin, 190 mg kreatin pyruvat og 10 mg kreatinfosfat.

Les Mer
Type: Tabletter
Antall: 90
Anbefalt Dosering: 3 tabletter per dag
Varighet: 30 dager

Hva er kreatin?

Kreatin er verken et vitamin, et mineral, en urte eller et hormon, men et stoff som finnes helt naturlig i menneskekroppen, og hos de fleste dyr. Det finnes i nesten 95 % av musklene våre og i enkelte matvarer. Dessuten får du kreatin ved å innta Creadrene kosttilskudd.

Kreatin er et naturlig organisk stoff som produseres i leveren, og bidrar til å forbedre energiforsyningen til celler i hele kroppen, spesielt til muskelceller. Kreatin består av de tre kraftfulle aminosyrene L-arginin, glycin og L-metionin. Kreatin dannes ikke bare naturlig i kroppen, men finnes også i visse matvarer og som kosttilskudd for muskelvekst.

Hva er fordelene med Creadrene?

Creadrene brukes ofte i kombinasjon med idrett og styrketrening for å maksimere resultatene og for å få mer ut av treningen. Creadrene er et kosttilskudd som inneholder kreatin. Veldig mange atleter og fitness entusiaster tar ofte kreatinkapsler før trening for å oppnå optimale resultater.

Kreatin transporteres gjennom blodet og er et aktivt transportsystem, og deretter forbrukes det av musklene som har et høyt energibehov, slik som hjernen og skjelettmuskulaturen. 95 % av menneskekroppens kreatinnivå er lagret i skjelettmuskulaturen vår.

Hva inneholder Creadrene?

Creadrene inneholder rent kreatin fra tre ulike kilder.

 • Kreatin (4800 MG)
 • Rent kreatin produseres naturlig i kroppen, og er nødvendig for produksjon og vekst av muskelfibre under fysisk anstrengelser. Når kroppen har for lave nivåer av kreatin, vil du føle deg trett og du får mer melkesyre. Kreatin kosttilskudd er ment for å tilfører kroppen naturlig kreatin, noe som skal balansere utholdenhet og restitusjonstiden.

 • Kreatin Pyruvat (190 mg)
 • Kreatin Pyruvat er en type kreatin som absorberes enkelt av blodet. Ettersom Kreatin Pyruvat er et kraftigere alternativ, så holder det med en dose som er 5-6 ganger mindre enn ved rent kreatin.

 • Kreatinfosfat (10 mg)
 • Kreatinfosfat er kjent for å maksimere muskelcellenes funksjoner. Det bidrar til at muskelcellene blir meget effektive og øker din styrke. I tillegg til å gi mer styrke, så kan kreatinfosfat øke prestasjonsevnen under trening og bidra til en enda bedre muskelfunksjon.

Hvor ofte skal jeg anvende Creadrene?

Du skal ta tre eller flere tabletter en time før du skal trene. Du tar dine Creadrene-kapsler sammen med ett glass grapefruktjuice eller annen drikk med høye nivåer av karbohydrater for å oppnå maksimal effekt. Hold dem utilgjengelig for barn. Ikke bruk produktet dersom kapslene er ødelagt eller defekt.

Hvordan bestiller jeg Creadrene?

Du kan bestille dine Creadrene hos oss på Weightworld. Trykk på ”Legg i handlekurven”, og gå videre til kassen når du er ferdig å handle. Velg den leverings- og betalingsmetoden som passer deg best. Dersom du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om Creadrene eller andre produkter, så kan du ta kontakt med vår hyggelige kundeservice, enten på mail, live chat eller telefon.

Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (97.14% basert på 7 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Kundeservicen var ganske bra, men frakten ble jeg misfornøyd med da transportfirma mistet pakken min. Men de sendte meg en ny pakke fort. Ellers fornøyd
 • * Kan uten tvil si at dette kosttilskuddet er ganske bra for prisen. Ganske efffektiv
 • * Flott med protein pulver!
 • * Jeg har prøvd disse pillene med massgainer, må prøves !
 • * Har prøvd mange creatin pulvere, alt for mange av dem har mye rart i seg. Dette her et flott produkt! :D
 • * Har blitt lei av å drikke dette som pulver, flott pille form!
 • * Her begynt med disse i kosten, fantastisk effekt !
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev