Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Creadrene Creatine ™ 5000mg Kreatin Tabletter for Større Muskelmasse

Av Newton-Everett

269.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Creadrene er et effektivt kosttilskudd for muskelvekst som vil bidra til å øke muskelmasse når du bruker den sammen med regelmessig styrketrening. Mange idrettsutøvere har vist til en signifikant effekt ved bruk av kreatin for å øke muskelmasse. Tilskudd med kreatin øker hvilemetabolismen og forbedrer prestasjonsevnen. Det innebærer at det er mulig å forbrenne fett enda raskere når du bruker Creadrene før trening.

 • Kan effektivt øke muskelmasse
 • Kan få i gang din hvilemetabolisme
 • Økt energinivå og prestasjonsevne
 • Reduserer tretthet og øker motivasjonen
 • Reduserer restitusjonstiden etter trening
 • Økte nivåer av kreatin vil øke muskelmasse og prestasjonsevne

Creadrene bidrar til å øke muskelmasse, styrke samt redusere restitusjonstiden for trette muskler. Kreatin kosttilskudd for muskelvekst har vist seg å være veldig effektiv i forbindelse med økt muskelenergi, muskelstyrke og en forbedret prestasjon. Creadrene spiller en nøkkelrolle i påfyllingen av kroppens energilager, og brukes ofte for å få maksimale effekter under styrketrening.

Les Mer
Anbefalt Dosering: 
Varighet: 30 dager

Hva er kreatin?

Kreatin er verken et vitamin, et mineral, en urte eller et hormon, men et stoff som finnes helt naturlig i menneskekroppen, og hos de fleste dyr. Det finnes i nesten 95 % av musklene våre og i enkelte matvarer. Dessuten får du kreatin ved å innta Creadrene kosttilskudd for økt muskelmasse.

Kreatin er et naturlig organisk stoff som produseres i leveren, og som bidrar til å forbedre energiforsyningen til celler i hele kroppen, spesielt til muskelceller. Kreatin består av de tre kraftfulle aminosyrene L-arginin, glycin og L-metionin. Kreatin dannes ikke bare naturlig i kroppen, men finnes også i visse matvarer og som kosttilskudd for muskelvekst.

Hva er fordelene med Creadrene?

Creadrene brukes ofte i kombinasjon med idrett og styrketrening for å maksimere resultatene og for å få mer ut av treningen i tillegg til å øke muskelmasse. Creadrene er et kosttilskudd for muskelvekst som inneholder kreatin, og som også forbedrer prestasjonsevnen. Mange idrettsutøvere som ønsker å øke muskelmasse bruker Creadrene kosttilskudd på grunn av den effektive effekten som ses i forbindelse med en høyintensiv trening. Veldig mange atleter og fitness entusiaster tar ofte kreatinkapsler før trening, som gjør at kroppen produserer mer energi og bidrar til høyere prestasjon og hjelper med å øke muskelmasse.

Kreatin transporteres gjennom blodet og et aktivt transportsystem, og deretter forbrukes det av musklene som har et høyt energibehov, slik som hjernen og skjelettmuskulaturen. 95 % av menneskekroppens kreatinnivå er lagret i skjelettmuskulaturen vår. Dette er et stoff som har en naturlig evne til å øke energinivået, og anvendes først og fremst av idrettsutøvere som ønsker en bedre evne til å produsere energi. Et kosttilskudd for muskelvekst, som Creadrene, forbedrer både prestasjonsevne og muliggjør en mer intens og tøffere treningsøkt samt muskelvekst

Creadrene brukes ofte i kombinasjon med idrett og styrketrening for å maksimere resultatene og for å få mer ut av treningen i tillegg til å øke muskelmasse. Creadrene er et kosttilskudd for muskelvekst som inneholder kreatin, og som også forbedrer prestasjonsevnen. Mange idrettsutøvere som ønsker å øke muskelmasse bruker Creadrene kosttilskudd på grunn av den effektive effekten som ses i forbindelse med en høyintensiv trening. Veldig mange atleter og fitness entusiaster tar ofte kreatinkapsler før trening, som gjør at kroppen produserer mer energi og bidrar til høyere prestasjon og hjelper med å øke muskelmasse.

Kreatin transporteres gjennom blodet og et aktivt transportsystem, og deretter forbrukes det av musklene som har et høyt energibehov, slik som hjernen og skjelettmuskulaturen. 95 % av menneskekroppens kreatinnivå er lagret i skjelettmuskulaturen vår. Dette er et stoff som har en naturlig evne til å øke energinivået, og anvendes først og fremst av idrettsutøvere som ønsker en bedre evne til å produsere energi. Et kosttilskudd for muskelvekst, som Creadrene, forbedrer både prestasjonsevne og muliggjør en mer intens og tøffere treningsøkt samt muskelvekst.

Hva inneholder Creadrene?

Creadrene inneholder rent kreatin fra tre ulike kilder. Til sammen bidrar dette til en maksimering av muskelstyrke og en redusert restitusjonstid.

 • Kreatin (4800 MG)
 • Rent kreatin produseres naturlig i kroppen, og er nødvendig for produksjon og vekst av muskelfibre under fysisk anstrengelser. Når kroppen har for lave nivåer av kreatin, vil du føle deg trett og du får mer melkesyre. Kreatin kosttilskudd for muskelvekst, slik som Creadrene, tilfører kroppen naturlig kreatin, noe som har bevist seg å kunne øke både utholdenhet og redusere restitusjonstiden.

 • Kreatin Pyruvat (190 mg)
 • Kreatin Pyruvat er en type kreatin som absorberes enkelt av blodet. Ettersom Kreatin Pyruvat er et kraftigere alternativ, så holder det med en dose som er 5-6 ganger mindre enn ved rent kreatin. Selv om det ikke er hovedformålet med Creadrene, så er en av effektene med pyruvatsyren en økt forbrenning og naturlig vektnedgang.

 • Kreatinfosfat (10 mg)
 • Kreatinfosfat hjelper muskelcellene til å maksimere sine funksjoner. Det bidrar til at muskelcellene blir meget effektive og øker din styrke. I tillegg til å gi mer styrke, så kan kreatinfosfat øke prestasjonsevnen under trening og bidra til en enda bedre muskelfunksjon.

Hvor ofte skal jeg anvende Creadrene?

Du skal ta tre eller flere tabletter en time før du skal trene. Du tar dine Creadrene-kapsler sammen med ett glass grapefruktjuice eller annen drikk med høye nivåer av karbohydrater for å oppnå maksimal effekt. Ta dine kreatin kapsler før du skal trene, og hold dem utilgjengelig for barn. Ikke bruk produktet dersom kapslene er ødelagt eller defekt.

Hvordan bestiller jeg Creadrene?

Du kan bestille dine Creadrene kosttilskudd for muskelvekst hos oss på Weightworld. Trykk på ”Kjøp”, og gå videre til kassen når du er ferdig å handle. Velg den leverings- og betalingsmetoden som passer deg best. Dersom du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om Creadrene eller andre produkter, så kan du ta kontakt med vår hyggelige kundeservice, enten på mail, live chat eller telefon.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (97.14% basert på 7 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Kundeservicen var ganske bra, men frakten ble jeg misfornøyd med da transportfirma mistet pakken min. Men de sendte meg en ny pakke fort. Ellers fornøyd
 • * Kan uten tvil si at dette kosttilskuddet er ganske bra for prisen. Ganske efffektiv
 • * Flott med protein pulver!
 • * Jeg har prøvd disse pillene med massgainer, må prøves !
 • * Har prøvd mange creatin pulvere, alt for mange av dem har mye rart i seg. Dette her et flott produkt! :D
 • * Har blitt lei av å drikke dette som pulver, flott pille form!
 • * Her begynt med disse i kosten, fantastisk effekt !
* Resultatene vil variere fra person til person