Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Mymi Wonder Belly Patch & Ab Gym Belt

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Oppnå flat mage raskere og enklere i komfort av ditt hjem med denne unike kombinasjon av Mymi Belly Patch & Ab Gym. Denne kombinasjonen er målrettet direkte mot magemuskler for at du skal kunne oppnå flat mage og en slank midje på kort tid. Slankeplasteret fra Mymi kan du redusere sultfølelsen, blokkere opptak av fett og sukker, samt rense kroppen for giftstoffer. Mens Ab Gym Belt strammer opp og forbedre utvalgte muskelgrupper. Denne kombinasjonen har en dobbelt effekt på slanking av magen. Dersom det kombineres med et sunt kosthold og regelmessig trening når du målen om flat mage raskere.

 • Stramme opp magemusklene med muskelstimulering
 • Redusere sultfølelsen og søtsuget
 • Øke stoffskiftet og forbedre blodsirkulasjonen - bli kvitt det plagsomme fettlaget
 • Redusere midjen og slanke magen
 • Enkelt og effektivt!
 • Spar Opptil 15% på denne kombi pakken

Combopack Mymi Wonder Belly Patch & Ab Gym Belt for flat mage er et røverkjøp for deg som ønsker å slanke magen, stramme opp magemusklene og tone dem. Med innovativ muskelstimulering og effektive slankeplastere som øker stoffskifte kan du sette i gang farten i fettforbrennings prosessen og oppnå flat mage fortere. Combopakken er satt sammen for å optimalisere fettforbrenningen rundt magen og aktivere blodsirkulasjonen slik at kroppen kan kvitte seg med giftstoffer som skader helsen din.

Les Mer

Hvordan fungerer Combopakken?

Combopack Mymi Wonder Belly Patch & Ab Gym Belt for flat mage er satt sammen systematisk for å optimalisere effekten, slik at du kan slanke magen på en trygg og smertefri måte.

Den første delen av pakken som utgjør Mymi Wonder Belly Patches er slankeplaster som har flere oppgaver. De skal øke stoffskifte som gjør at du lettere forbrenner fett og kroppen kan lettere ta opp stoffer som er viktig for å bygge muskler og er aktive i forskjellige kroppsprosesser som er nødvendige for at du skal gå ned i vekt og få flat mage.

Videre, så har slankeplastere fra Mymi Wonder Belly blitt utviklet til å skape en sperre slik at kroppen ikke tar opp unødvendig fett og sukker som vil bare øke fettlaget på magen. Fett og sukker blokaden lages av Katekiner som er et fytokjemikalier og en alkaloid som bekjemper fettopphopninger i kroppen. Slankeplaster fra Mymi Wonder Belly er også gunstige til å skille ut giftstoffer fra kroppen som gjør at du ofte føler deg oppblåst, effektive stoffer som koffein, Capsaicin og Sophoricosid er med på å rense kroppen og øke fettforbrenningen.

Den andre delen av Combopack Mymi Wonder Belly Patch & Ab Gym Belt for flat mage er magebelte til trening som er en effektiv muskelstimulator teknologi som strammer opp magemusklene og gir deg flat mage. Treningsbelte i combopakken øker blodsirkulasjonen og gir en mild elektrisk strøm som hjelper med å bygge og stramme opp musklene dine. Treningsbelte er perfekt til å brukes etter Mymi Wonder Belly Patches for flat mage. Sammen så øker behandlingen fettforbrenningen og gjør at du kan slanke magen raskere, samtidig som kroppens helse forbedres gjennom ingrediensene i slankeplasteret og regelmessig trening som vi fremskynde prosessen for vekttap.

Hva er fordelen med Combopakken?

Det er uendelig mange fordeler med Combopack Mymi Wonder Belly Patch & Ab Gym Belt for flat mage.

 • Øker fettforbrenningen
 • Øker stoffskiftet
 • Renser kroppen for giftstoffer
 • Er helt naturlige ingredienser i slankeplaster
 • Gi energi med koffein som finnes i slankeplaster
 • Innovativ muskelstimulering med elektrisk strøm som strammer magemusklene
 • Kan brukes dersom du har muskelskader
 • Muskelstimulering har smertelindrende effekter
 • Treningsbelte har ti forskjellige intensiteter
 • Du kan sette på slankeplasteret slik at ingen ser det
 • Appetittnedsettende effekter som gjør at du klarer å si nei til usunn mat lettere

Det er mange fordeler som kommer med Combopack Mymi Wonder Belly Patch & Ab Gym Belt for flat mage. Alle disse fordelene jobber sammen for å slanke magen og gi muskelstimulering slik at magemuskelen skal bli strammere og toner magemuskelen effektivt.

Hvordan bruker jeg Combopakken?

Combopack Mymi Wonder Belly Patch & Ab Gym Belt for flat mage er veldig enkel å bruke. Den brukes i to steg for å slanke magen.

Steg 1 innebærer bruken av Mymi Wonder Belly patches. Hvor det kommer en boks med 5 store slankeplaster for mage. Størrelsen på slankeplasteret er 19.8 * 31.5 cm. Det er anbefalt at man driver med regelmessig trening og har et sunt kosthold for å få optimal effekt for flat mage.

Bruksanvisning for Mymi Wonder Belly Patches

 • Tørk og rengjør huden før påsettelse av slankeplaster
 • Åpne pakke og sett på et av slankeplasterene rundt navlen som vist på pakken
 • Bruk et slankeplaster hver andre dag for å slank magen.
 • La slankeplasteret sitte på i 6 til 8 timer.

Det er viktig å legge merke til at slankeplasterene for flat mage er bare til utvendig bruk. Dersom du som bruker har eventuelle allergier, så er det viktig å konsultere seg med legen før bruk. Videre, så er produktet ikke anbefalt til personer med spiseforstyrrelser eller gravide, ammende og barn under 12 år. Dersom du har menstruasjon under perioden du har tenkt å ta behandlingen, så bør dette unngås til etter menstruasjonsperioden. Personer med sensitiv hud eller sår på huden rundt behandlingsområdet bør ikke bruke slankeplaster. Hvert plaster er bare til engangsbruk

Steg 2 innebærer bruken av Ab Gym Belt som er et justerbart belte du kan sette på hvor som helst og når som helst. Det er perfekt til når du sitter og slapper av i sofaen. Etter at du har satt på og justert beltet, kan du slå det på og velge intensiteten til det som føles behagelig. Enkelte dager kan en mindre hastighet føles like sterk som en sterkere nivå.

Combopack Mymi Wonder Belly Patch & Ab Gym Belt for flat mage kan brukes av både menn og kvinner for å slanke magen; og med innovativ muskelstimulering kan du stramme opp magemusklene på en enkel og behagelig måte.

Hva er ingrediensene i Combopakken?

Mymi Wonder Belly Patches inneholder følgende; Sophoricosid, Capsaicin, Koffein og Katekin. Dersom du er allergisk mot noen av ingrediensene, vennligst konsulter legen før kjøp og bruk.

Ab Gym Belt bruker en innovativ muskelstimulerings teknologi. Dersom du er usikker på om du kan bruke et sånt apparat, vennligst ta kontakt med legen først.

Hvordan bestiller jeg Combopakken?

Combopack Mymi Wonder Belly Patch & Ab Gym Belt for flat mage er veldig enkel, trygg og rask å bestille. Bestiller du før klokken 16:00 på hverdager, kan vi sende ut pakken samme dag. Er det noe du lurer på eller ønsker du mer informasjon om pakken, så er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Har ikke kommet over noen andre sider som gir sånne tilbud til mennesker med litt ekstra. Som oftest går det bare på piller piller piller etc. ingen info om noe eller hva de gjør med kroppen din. Elsker denne siden og informasjonen dere gir ut om produktene.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev