Circulation Machine

Sirkulasjonstrener
1,499.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Circulation Massager er en sertifisert sirkulasjon enhet, noe som er designet for å bidra til å støtte blodsirkulasjon i slitne føtter og ben. Circulation Massager fungerer ved hjelp av elektrisk nervestimulering og elektriske puter som er designet for å forbedre blodtilførselen til ben og kropp. Den skaper bølger på undersiden av føttene og på denne måten kjent for å stimulere nervene. Dette apparatet er derfor spesielt bra for dem som går mye i løpet av dagen, driver med masse sport, sliter med artrose og de som har kalde føtter.

  • Designet for å øke blodsirkulasjonen i ben og føtter
  • Enkelt å bruke, kommer med instruksjoner
  • Innovativ teknologi som er kjent for å optimalisere sirkulasjon
  • Inneholder 25 forskjellige programmer og 99 intensitetsnivåer
  • Kan brukes mens du sitter hjemme i sofaen
  • 1 års produktgaranti og gratis frakt

Circulation Massager kan enkelt brukes i komfort av ditt hjem. Du har valget mellom 25 forskjellige programmer, der du selv styrer intensiteten på dem. Denne maskinen har også vist seg å være svært nyttig for mennesker som sliter med dårlig blodsirkulasjon, som ofte kommer av at man er stillesittende og for lite aktiv. Kjøp Circulation Massager i dag og få den levert raskt!

Les Mer

Hva er Circulation Massager?

Circulation Massager er et avslappende produkt du enkelt kan bruke hjemme i sofaen. Den bruker elektrisk nerve stimulerings teknologi sammen med 4 pads med TENS teknologi, som er kjent for å stimulere optimal blodsirkulasjon i bein og føtter, som er bra for slitne og trøtte føtter. Den kompakte hjemme massøren benytter seg av infrarød teknologi som er kjent for å optimalsiere blodsirkulasjonen, og den har et moderne LED display som superenkelt å bruke.

Hvordan fungerer Circulation Massager?

Circulation massager bruker elektrisk muskelstimulasjon som er målrettet mot nervene. Nerve stimulering funksjon fungerer ved å spenne og avspenne musklene på en skånsom måte. Elektriske bølger sendes inn i kroppen når elektrodene kommer i kontakt med huden. Dette gjør at nerver og muskler trekker seg sammen og får blodet til å bevege seg. Etter en stimulerings økt, blir ofte musklene avslappet og du kan kjenne en varm følelse gjennom beina.

Ulike personer vil reagere forskjellig på behandlingen siden ikke alle tåler like høy intensitet av elektriske pulser som sendes ut til beina. Det er viktig å starte med lav intensitet og etter en periode øke den hvis det blir for lavt. Desto høyere intensitet, desto sterkere blir de elektriske impulsene som sendes ut. Bruk LED displayet til å regulere intensiteten, og velg det som kjennes behagelig ut for deg.

Hvordan vet jeg at Circulation Massager funker?

Den elektriske nervestimulatoren lager ikke lyd og man kan heller ikke høre vibrasjonen. Dersom du ikke kjenner noe, så er nok intensitet satt til det laveste punktet for sikkerhets grunner. Du bør gradvis øke intensitet til et punkt som du selv synes er behagelig. Målet er ikke å presse det opp til 99! Kroppen din kan reagere forskjellig fra dag til dag, så enkelte dager så kan intensiteten være mye lavere enn det du ellers tror du tåler. Det er også viktig å drikke nok med vann både før og etter økten. Kroppen våres består av masse vann, og for at blodet lettere skal bevege seg, så trenger vi kroppsvæske.

Hvem bør ikke bruke Circulation Massøren?

Dette apparatet bør ikke brukes av personer med epilepsi, hjertesykdom, høyt blodtrykk, implantert medisinsk utstyr (for eksempel pacemakere), kreft eller svulst, tuberkulose, hypertyreose, alvorlig diabetes, venøs trombose, diabetes og gravide kvinner. Hver person bør konsultere seg med lege hvis de ikke har brukt lignende behandlinger før.

Er Circulation massager sikker å bruke?

Circulation Massager er produsert med den høyeste komfort og sikkerhet slik at den kan bidra til å øke blodsirkulasjonen på en skånsom måte. Den er laget av materialer med høy kvalitet for å gi best komfort til brukeren. Apparatet har ett års produktgaranti og har gjennomgått strenge kvalitetskontroller.

Hva er inkludert i pakken?

  • Circulation Massager
  • 4 elektroniske pads
  • Adapter
  • Bruksanvisning