Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Cho-Yung Vanndrivende Slimming Tea 30 Poser Per Pakke - Vanndrivende Te

Av Cho-Yung

359.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Drikk kun to kopper Cho-yung slimming tea og få en slankere kropp. Cho-yung slimming tea er en slankete, detox te som har en vanndrivende effekt. Cho yung vanndrivende te inneholder 100% naturlige ingredienser og hjelper deg å gå raskt ned i vekt. I tillegg blir du også kvitt overflødig vann i kroppen.

 • Cho-yung slimming tea bidrar til et sunt vekttap
 • Fungerer effektiv som vanndrivende te
 • Inneholder Ginseng og Oolong tea
 • Vanndrivende te med slankende effekt som øker fettforbrenningen
 • Detoxer og gir kroppen økt energi
 • 30 dagers detox kur med Oolong tea

Cho-yung slimming tea er en 400 år gammel oppskrift fra Kina og har vært i mange år en hemmelig slankeoppskrift. Nå kan du drikke Cho-yung slimming vanndrivende te hvor som helst og når som helst. Du får en vanndrivende te som smake fantastisk og hjelper deg å gå ned i vekt.

Les Mer
Anbefalt Dosering: 1000mg
Varighet: 15 dager

Hva er Cho-yung slimming tea?

Cho-yung slimming tea er en vanndrivende te som effektivt fjerner overflødig vann fra kroppen. Du får en vanndrivende te som er laget av 100% naturlige ingredienser. Det er lett gjøre Cho-yung slimming tea til en del av hverdagsrutinen din. Bare drikk to kopper med vanndrivende te om dagen samtidig som du har et balansert og sunt kosthold. I tillegg bør du også mosjonere regelmessig. Ettersom du får en 100% naturlig vanndrivende te så kan vil du ikke oppleve noen bivirkninger. Cho-yung slimming tea har et høyt innhold av antioksidanter, vitaminer og mineraler. Den unike blandingen av ingredienser i Cho-yung slimming tea gir ikke bare økt vekttap, men smaker fantastisk også.

Du får en forfriskende te som er lett å drikke og uten bitter ettersmak. Cho-yung slimming tea er både sunt og godt å drikke.

Hvordan virker Cho-yung slimming tea?

Cho-yung slimming tea er en slankete som inneholder ingredienser som bryter ned fett. I tillegg er den en vanndrivende te som fjerner overflødig vann i kroppen. Fordøyelsessystemet blir sunnere når du drikker Cho-yung slimming tea. Oolong tea hjelper deg også forbrenne maten raskere slik at du kan gå raskt ned i vekt. Selv om Cho-yung slimming tea øker fettforbrenningen så anbefales det at du spiser sunt og har et kosthold som inneholder lite fett.

Når du drikker Cho-yung slimming tea så vil du føle mer velvære ettersom kroppen blir renset. Du får en vanndrivende te som hjelper kroppen med å rense seg giftstoffer. Dermed vil kroppen fungere mer optimalt. Cho-yung slimming tea er perfekt for personer som opplever:

 • Ofte hodepine
 • Oppblåst mage og magekramper
 • Tretthet og konsentrasjonsvansker
 • Væskeansamlinger og vannopphopning i kroppen
 • Stress og angst

I tillegg til at Cho-yung slimming vanndrivende te reduserer disse symptomene, så vil du også oppleve nedsatt søthunger og ha mindre lyst på fettrik mat. Samtidig vil du få økt energi og forbrenne fett raskere.

Hvordan drikker jeg Cho-yung slimming tea?

Ta en 1 tepose med vanndrivende te i koppen eller i en kanne med kokende vann. La teen trekke i 5 minutter. Ved å la teen trekke i noen minutter får ingrediensene Cho-yung slimming vanndrivende te til å spre seg i vannet. Slik at alle næringsstoffene kommer ut og gir best effekt.

Med denne vanndrivende te trenger du ikke å endre livsstil for å oppleve teens mange gode fordeler. Men det anbefales at du har et sunt kosthold og trener regelmessig for at vekttapet skal gå raskt.

Få best resultat med Cho-yung slimming tea ved å gjøre små endringer i kostholdet. Velg bort fettrik mat eller prøver light-versjoner av matvarer eller kutt ned på mengden av chips og sjokolade. Dette kan gjøre en stor forskjell. Det er også lurt å gjøre små endringer i treningen også. Bruk trappene istedenfor heisen og ta en spasertur på 15 minutter før frokosten. Hvis du gjør små endringer som dette og samtidig drikke to kopper med Cho-yung slimming tea så vil du kunne få et slankere liv på kortere tid.

Hva inneholder Cho-yung slimming vanndrivende te?

De viktigste ingrediensene i Cho-yung slimming vanndrivende te er Oolong tea, lotusblader, ginseng, cassiafrø, hampefrø og Stevia. Alle ingredienser virker sammen for gi deg den beste slanketeen noensinne. Derfor er Cho-yung slimming tea så unikt og kan ikke sammenlignes med andre tesorter. Du får en vanndrivende te som bidrar til en sterkere og mer energisk kropp. Du vil få bedre fordøyelse og dessuten bedre hud og sterkere negler.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Dette er et av mine favoritt produkt , øker vekttap og gjør meg mer energisk og sunnere.
 • * Veldig fornøyd , lett å inkludere i dagliglivet , og jeg mistet flere kilo i løpet av min første måned !! Lett å drikke te i stedet for å ta tablettene og det fungerte mye bedre enn forventet, gjort en måned til nå :) / Esmeralda
* Resultatene vil variere fra person til person