Green Tea

90g 30 Teposer | Sunn Vektstyring
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Cho-Yung Green Tea er laget av kvalitetsrike urte ingredienser som er satt sammen av urte-eksperter. Teen er laget av naturlige ingredienser som er designet for å fungere som vanndrivende te som skal hjelpe å balansere vannvekt i kroppen.

 • Trenger kun 2 kopp per dag
 • Inneholder vanndrivende ingredienser
 • Inneholder Ginseng og Oolong tea
 • Vanndrivende te rik på næringsstoffer
 • Få 30 dagers detox kur med Oolong tea

Cho-yung Green Tea er en 400 år gammel oppskrift fra Kina og har vært i mange år en hemmelig slankeoppskrift. Nå kan du drikke Cho-Yung Vanndrivende te hvor som helst og når som helst. Du får en vanndrivende te som smaker fantastisk og inneholder naturlige blanding av ingredienser som er bra for kroppen.

Hva er Cho-Yung Green tea?

Cho-Yung Green Tea er laget av effektive og naturlige urter som har gode vanndrivende effekt og derfor er denne teen ofte kalt vanndrivende te. Denne vanndrivende te og dens ingredienser er kjent for å fjerne overflødig vann fra kroppen, også kalt vannvekt. Du får en vanndrivende te som er laget av naturlige og spesielt utvalgte ingredienser. Det er enkelt å gjøre Cho-Yung Green tea til en del av hverdagsrutinen din. Bare drikk to kopper med denne urte teen om dagen, og kombiner med et balansert og sunt kosthold. I tillegg bør du også mosjonere regelmessig for optimal effekt. Cho-Yung te har et høyt innhold av antioksidanter, vitaminer og mineraler. Den unike blandingen av ingredienser i Cho-Yung Green tea har en oppfriskende smak og er lett å drikke uten bitter ettersmak.

Hva inneholder Cho-Yung Green Tea?

De viktigste ingredienser i Cho-Yung te er lotusblader, ginseng, cassiafrø, hampefrø og Stevia. Alle ingredienser virker sammen for gi deg en sunn og næringsrik te. Cho-Yung er så unikt at det oftes ikke kan sammenlignes med andre tesorter.

Hvordan virker Cho-Yung Green tea?

Cho-Yung Green tea inneholder ingredienser som er kjent for å kunne bryte ned fett. I tillegg er den en vanndrivende te som fjerner overflødig vann i kroppen. Denne teens næringsrike ingredienser er kjent for å ha en god virkning på fordøyelsessystemet vårt. Vi anbefaler at du sammen med Cho-Yung te, også spiser sunt og har et kosthold som inneholder lite fett for optimal virkning av teen.

Når du drikker Cho- Yung Green tea så vil ingrediensene kunne bidra til å rense kroppen. Du får en vanndrivende te som hjelper kroppen med kvitte deg med giftstoffer. Dermed vil kroppen fungere mer optimalt. Cho-Tung Green tea kan anbefales for personer som opplever:

 • Ofte hodepine
 • Oppblåst mage og magekramper
 • Tretthet og konsentrasjonsvansker
 • Væskeansamlinger og vannopphopning i kroppen
 • Stress og angst

Hvordan drikker jeg Cho-yung slimming tea?

Ta en 1 tepose med Cho-Yung vanndrivende te i en kopp eller i en kanne med kokende vann. La teen trekke i 5 minutter. Ved å la teen trekke i noen minutter får ingrediensene Cho-yung slimming vanndrivende te til å spre seg i vannet. Slik at alle næringsstoffene kommer ut og gir best effekt.

Med denne vanndrivende te trenger du ikke å endre livsstil for å oppleve teens mange gode fordeler. Men det anbefales at du har et sunt kosthold og trener regelmessig. Få best resultat med Cho-Yung anbefaler vi små endringer i kosthold. Velg bort fettrik mat eller kutt ned på mengden av chips og sjokolade. Dette kan gjøre en stor forskjell. Det er også lurt å gjøre små endringer i treningen også. Bruk trappene istedenfor heisen og ta en spasertur på 15 minutter før frokosten. Hvis du gjør små endringer som dette og samtidig drikke to kopper med Cho-Yung så kan denne teen gi en optimal virkning

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

97.14% basert på 7 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Dette tilskuddet het gjort at jeg er mye mer rolig i hverdagen enn det jeg var før, veldig fornøyd!

  E Erik weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg er veldig fornøyd med dette produktet, jeg har følt meg automatisk mye lettere og har generelt mer energi!

  K Kjetil weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Perfekt tilskudd etter juletiden, mye mindre oppblåst og har mer energi i hverdagen!

  A Agnete weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Supert produkt! Jeg har generelt en veldig sensitiv mage, men etter jeg begynte med dette produktet så har jeg mye mindre magesmerter.

  B Bente weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • tok litt tid før jeg så noen forskjell, men nå som det endelig fungerer er jeg super fornøyd og vil anbefale dette tilskuddet til de fleste!

  U Ulrikke weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Dette er et av mine favoritt produkt , øker vekttap og gjør meg mer energisk og sunnere.

  B Boel weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Veldig fornøyd , lett å inkludere i dagliglivet , og jeg mistet flere kilo i løpet av min første måned !! Lett å drikke te i stedet for å ta tablettene og det fungerte mye bedre enn forventet, gjort en måned til nå :) / Esmeralda

  E Esmeralda weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultatene vil variere fra person til person