Overskrift bilde for Chlorella

Chlorella

Chlorella brukes over hele verden, og er en verdifull matkilde for de som ønsker å booste sitt immunforsvar og rense kroppen. Chlorella henter sin energi fra sola, via fotosyntesen, og er en type supermat som inneholder et bredt spekter av næringsstoffer. Disse inkluderer proteiner, essensielle fettsyrer, fiber, klorofyll, vitaminer, mineraler og spormineraler.

Filtre

Hva er Chlorella?

Chlorella er et perfekt tilskudd for de som ikke får i seg tilstrekkelig med grønnsaker. Her får du en god kilde med næringsstoffer og klorofyll. I tillegg er det antatt at grønn mat som Chlorella har en gunstig alkaliserende effekt på kroppens kjemi.

Det meste av den chlorella som er tilgjengelig i Storbritannia er dyrket i ferskvann i Japan eller Taiwan. Denne planten ble oppdaget på slutten av det 19. århundre, og er en type alger som kun vokser i ferskvann. Algene høstes inn og prosesseres til tabletter, flytende ekstrakter eller pulver for kosttilskudd.

Det finnes mange helsemessige fordeler med denne lille ingrediensen som kun er på tre til åtte mikrometer i diameter. De gode helsefordelene har bidratt til den økte populariteten de siste årene.

Hva er næringsinnholdet?

Chlorella inneholder en usedvanlig høy næringstetthet. 3 ss av Chlorella inneholder:

 • Protein 16g
 • Vitamin A – 287% av anbefalt daglig inntak
 • Vitamin B2 – 71% av anbefalt daglig inntak
 • Vitamin B3 – 33% av anbefalt daglig inntak
 • Jern – 202% av anbefalt daglig inntak
 • Magnesium – 22% av anbefalt daglig inntak
 • Sink – 133% av anbefalt daglig inntak
 • Den inneholder også en tilstrekkelig mengde av vitamin B1, vitamin B6, og fosfor
Dette næringsinnholdet er årsaken til at denne grønne juvelen er rangert blant topp 10 over de sunneste helsekostproduktene i verden. Hvert gram av denne lille saken inneholder en større næringstetthet enn både grønnkål, spinat og brokkoli.

Se hvilke helsegevinster chlorella kan gi deg

Bortsett fra å være populær for sine egenskaper som et tilskudd for økt velvære, så er de utallige næringsstoffene spesielt gode for:

Avgifting – Det er svært få som vet at chlorella ble mye brukt for å hjelpe dem som ble rammet av det radioaktive nedfallet i Fukushima-katastrofen i Japan. Chlorella ble brukt for å avgifte kroppen for skadelige giftstoffer. Chlorella trekker til seg toksiner som uran, kadmium og kvikksølv ved å skjule dem i celleveggen sin. Som en bonus ved en detox kur kan du også oppleve å gå ned i vekt.

Beskyttelse mot sykdom – Denne mikroskopiske supermaten øker nivået av er protein i kroppen, og bidrar til økt beskyttelse mot sykdommer som diabetes, artritt, pankreatitt, skrumplever, hepatitt, anemi, og multippel sklerose.

Bremser aldringsprosessen – Se og føl deg yngre! Studier bekrefter at folk som bruker chlorella, enten som pulver eller tabletter, opplever en antialdringseffekt på sin hud, øyne, hår, hender og andre synlige deler av kroppen. Det er kosttilskuddets nukleinsyrer som sørger for denne effekten.

Senker blodtrykket –Når det gjelder hypertensjon så har denne japanske skapningen senket blodtrykket i omtrent 50% av tilfellene, og har også senket serumkolesterolet.

Immunitet – En forbindelse i planten som kalles 'chlorella vekstfaktor' fremmer en normal cellevekst og øker immunforsvaret. Det er vanlig å supplere kosten med dette for de som regelmessig lider av forkjølelse og influensa.

Hva er den rette dosen ved chlorella pulver?

Den vanlige doseringen er på tre gram per dag. Men det finnes individuelle forskjeller utfra dine preferanser og produsentens retningslinjer. En høyere dose ligger på 5-7 gram per dag, og dette er normalt for deg som ønsker en forbedring av fordøyelsen, bedre energi og en økt helse og velværefølelse. Det er anbefalt å starte på en lavere dose chlorella pulver, og sakte øke doseringen til du når 4 gram per dag. Dersom du tar dette sammen med mat, kan det lindre kvalme.

Vårt eksklusive utvalg av Chlorella produkter på WeightWorld

kvinne drikker en kopp chlorella juice med pulver og tabletter ved siden av

Leter du etter supermattilskudd, så tilbyr WeightWorld chlorella kosttilskudd som både er trygt å konsumere og som støtter ditt sunne regime. Produktene omfatter:

 • Bio Chlorella tabletter
 • Super Organic Chlorella pulver
 • Bio Super Slim Mix
 • Bio Super Detox Mix

Vi tror på å gi den høyeste kvaliteten til den beste prisen. Med våre leveranser her på WeightWorld kan du motta dine chlorella produkter innen få dager. Du kan også se etter vårt store utvalg av helse og velvære produkter som kan støtte deg i din prosess med å gå ned i vekt.

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.