Chlorella pulver

Chlorella brukes til å styrke immunforsvaret, mens det er også kjent for å redusere aldringsprosessen. Denne naturlige supplement øker energinivået , støtter fettforbrenning og hjelper med å detoxe og rense kroppen.

Hva er Chlorella ?

For de som ikke spiser tilstrekkelige mengder av grønne grønnsaker, kan Chlorella bli et utmerket supplement med tilstrekkelig kilde av næringsstoffer og klorofyll. I tillegg er det antatt at Chlorella har en gunstig alkalisering effekt på kroppens kjemi.

Chlorella er dyrket i ferskvann i Japan eller Taiwan. Oppdaget i slutten av det 19. Århundre. Det er en type alger som vokser kun i ferskvann. Det er da høstet og bearbeidet til tabletter, flytende ekstrakter eller pulver for kosttilskudd.

Det er mange helsemessige fordelene i Chlorellapulver som har bidratt til populariten av chlorella.

Hva er riktig dosering av chlorella pulver ?

Tre gram per dag er en vanlig daglig dosering, men de nøyaktige beløpene varierer med brukerens preferanser og produsentens retningslinjer. En høyere doseområde er fra 5-7 gram per dag, som er også ganske vanlig. Ved høye dose av Chlorella pulver vil du se økt fordøyelsen, energi og generelle helse. Selv om det er anbefalt å begynne å bruke chlorella pulver med en lavere dose og sakte jobbe deg seg oppover til 4 gram om dagen.

Anbefalte produkter