Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Chin up Mask | Ansiktsløft uten kirurgi

Av ChinUp

349.00Kr
:


Pakke

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Er du lei av slapp hud? Vil du bli kvitt dobbelthaken? Da er ChinUp Mask noe for deg. ChinUp Mask er en revolusjonerende ansiktsløft og kontur-maske som har tatt markedet med storm. Grunnen er enkel: ChinUp Mask kan nemlig stramme huden rundt nakken og haken samtidig som den tilfører fuktighet – alt med 100% naturlige fruktekstrakter! Få en naturlig ansiktsløft med ChinUp Mask som gir deg alle fordelene av en kirurgisk ansiktsløft uten smerten, risikoen eller kosten. Ønsker du å bli kvitt dobbelthaken på en trygg, effektiv og rimelig måte er ChinUp Mask det eneste alternativet.

 • Nominert i Pure Beauty Awards og Beauty20 Awards
 • Løfter og strammer nakke og hals
 • Kun 30 min behandling
 • Reduserer synligheten av fett under haken
 • Gir inntrykk av strammere hud og konturerer kjevebeinet
 • Reduserer aldringstegn ved å øke kollagenproduksjon
 • Hydrerer, fukter og renser huden
 • Effektive og synlige resultater

ChinUp mask tilbyr tre forskjellige pakker, du kan velge Trial Pakke, Start Pakke eller Refill Pakke alt ettersom hva du trenger. Klikk på pakke mulighetene ovenfor for å se hva som kommer i din pakke. Dersom du ønsker å teste den selv, velg våres gunstige Trial Pakke, eller dersom du trenger en behandling velg Start Pakken. Hvis du er kjent med produktet og trenger flere masker, velg våres Refill Pakke med 10 nye masker som kan stramme opp din dobbelthake.

Les Mer

Chinup Mask Trial Pakke

349.00kr.

Kjøp

Chinup Mask Starter Pakke

549.00kr.

Kjøp

Chinup Mask Refill Pakke

649.00kr.

Kjøp

Vår ChinUp Mask er mild og hudvennlig, så da behøver du aldri å bekymre deg over hudskade eller hudirritasjon når du bruker denne masken. I stedet kan du se frem til å bli kvitt dobbelthaken og få et effektiv, kirurgi-fri ansiktsløft med ChinUp. For økt selvfølelse raskt og trygt er ChinUp Mask det eneste valget.

Hva er ChinUp Mask?

ChinUp Mask er en banebrytende skjønnhetsmaske som effektivt vil redusere synligheten av fett og posete hud rundt nakke- og hake-områdene. På tretti minutter kan du bli kvitt dobbelthaken din. Ansiktsløft med ChinUp vil gi deg kirurgi-lignende resultater samtidig som masken tilfører fuktighet og næring til huden. Med ChinUp Mask vil du også kunne bli kvitt dobbelthaken uten å samtidig måtte kvitte deg med alle sparepengene!

Hva er fordelene med ChinUp Mask?

ChinUp Mask går inn i dybden på huden din. Dermed kan du se resultater på hudoverflaten samtidig som du kan være trygg på at ingrediensene i ChinUp Mask trekker inn i huden for å stimulere forbrenningssystemet og lymfesystemet for en effektiv vektreduksjon og fettreduksjon rundt halsen. ChinUp Mask kan være en effektiv måte å bli kvitt dobbelthaken fordi den faktisk arbeider under hudoverflaten.

inneholder ChinUp Mask en rekke antioksidanter og antimikrobier. Bli kvitt dobbelthaken samtidig som du renser og fukter ansiktet! / ChinUp Mask er tilgjengelig i tre forskjellige innpakninger. Hver av disse er designet for å spare deg penger og gi deg de beste resultatene. Jo mer du kjøper – jo mer sparer du!

*ChinUp Mask vil virke både på overflaten og i dybden av huden din. Du kan oppnå en effektiv ansiktsløft med ChinUp mask fordi masken gir et synlig strammere hud, samtidig som ingrediensene trekkes rask inn i huden for å tilføre fuktighet.

*ChinUp Mask kan effektivt hjelpe til med en oppstramming av huden ved å stimulere forbrenningssystemet og lymfesystemet. Dermed kan du gå ned i vekt og synlig minske fettmengden rundt hake og hals.

*ChinUp Mask kan stramme løs og posete hud, konturere ansiktet og kjeven så vel som forebygge aldringstegn gjennom å stimulere til økte kollagenproduksjon. I tillegg til alle disse fordelene, inneholder ChinUp Mask en rekke antioksidanter og antimikrobier. Bli kvitt dobbelthaken samtidig som du renser og fukter ansiktet!

*ChinUp Mask er tilgjengelig i tre forskjellige innpakninger. Hver av disse er designet for å spare deg penger og gi deg de beste resultatene. Jo mer du kjøper – jo mer sparer du!

Hvilken forskning ligger bak ChinUp Mask?

I motsetningen til mye annet av ansiktsløftmasker, arbeider ChinUp Mask for å motvirke årsakene til halsfett og posete hud i stedet for å bare skjule synlige symptomer. På denne måten fungerer ChinUp Mask på et cellenivå for å stimulere til fettreduksjon for å gi deg best mulighet til å bli kvitt dobbelthaken permanent. ChinUp Mask er spesielt formulert med en kombinasjon av naturlige fruktekstrakter og fire kjerneingredienser. Disse er Vitamin E, Corum 9235, Q20 Coenzyme og Skintronics™ Serum. Det er Skintronics™ som er trumfkortet. Skintronics™ konverterer fett til bindevev, noe som stimulerer til en økt forbrenning av fett. Q10 Coenzyme er en antioksidant som kan redusere aldringstegn og dessuten fukter huden din effektivt. Corum 9235 stimulerer til maksimalt inntak av Skintronics™. Vitamin E er den mest kjente ingrediensen på denne listen – den er en gjenganger i fuktighetskremer og dessuten en antioksidant som bidrar til økt elastisitet i huden.

Dokumenterte resultater

Selv om resultatene fra en ansiktsløft med ChinUp Mask kan variere fra person til person, kan vi likevel garantere et positivt resultat. ChinUp Mask har blitt testet og har derfor beviselige og effektive resultater. Flesteparten av de som prøver ChinUp Mask vil merke resultater etter bare 30 – 40 minutter.

* Kroppen vår reagerer ulikt på naturlige ingredienser og derfor resultatene varierer fra person til person

Attester fra kunder

Det er lett å forstå hvorfor ChinUp Mask blir brukt av tusenvis av menn og kvinner rundt hele verden. Som en av de raskest-voksende kirurgi-frie ansiktsløftmaskene på markedet fortsetter ChinUp Mask å imponere og tilfredsstille de som ønsker å bli kvitt dobbelthaken og få en effektiv ansiktsløft. Du kan sjekke hva folk sier om ChinUp på Twitter, eller lese kundeattestene nedenfor for å høre mer om hvorfor dette revolusjonerende produktet har hjulpet brukere uten kirurgi.

*Har nettopp prøvd min nye @ChinUpMask ansiktsmaske og jeg elsker det!

*Jeg prøvd denne to ganger allerede med @chinupmask og det fungerer fantastisk godt! Føler ekstra god stram!

*Den herlige @alicerxgers_ ga meg en @Chinupmask jeg kan prøve hjemme! Vi har begge mistet 3 cm +
#ChinUpChampion!

Hvordan bruker jeg ChinUp Mask?

1Mål lengde

Med målebåndet som følger med måler du lengden fra hake til begge ørene, både foran og fra undersiden av haken.

2Påfør masken

Ta ut ChinUp masken. Påfør masken på ansiktet med størstedelen på kinnene og den minste fliken på haken.

3Påfør slankebåndet

Ta på slankebåndet under haken. Pass på at den fargede siden er ytterst.

4Stram slankebåndet

Stram og juster slankebåndet.

5Fest slankebåndet

Pass på at slankebåndet er festet.

6Vent 30 - 40 min

La masken være på i 30 – 40 minutter før du forsiktig skreller av masken.

7Masser ansikt

Masser hals og kjeveområdet forsiktig helt til all kremen absorberes.

8Mål resultater

Mål hals og kjeve på nytt og skriv ned hvor mye du har mistet.

Få din ChinUp Mask i dag!

Å bestille ChinUp fra WeightWorld er enkelt, trygt og raskt. Bestiller du før klokken 16:00 kan du også benytte deg av vår neste-dags leveransetilbud. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (95% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Var veldig skeptisk til denne i begynnelsen. Men jeg og mamma bestemte oss for å gi denne en sjanse. Vi var ganske overrasket over resultater. Du kan måle forskjellen etter kun halv min!!!! Superfornøyd, bra produkt før du skal på fest eller noe
 • * Du ser litt rart ut med den, men ellers er produktet fantastisk.
 • * Bra service og rask frakt. Utmerket produkt som gir raske resultater. Eneste at resultatene varer kun få dager, og du må bruke den på nytt. Men produktet fungerer
 • * Beste service eg har fått så langt. Tusen takk for hjelp og forstålse. Er superfornøyd!!! Skal anbefale dere til alle
* Resultatene vil variere fra person til person