Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Chili Burn | Fettforbrenning 60 tabletter

Av New Nordic

210.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Vil du øke fettforbrenning? Med Chili Burn tabletter kan du få sving på forbrenningen med en superingrediensliste som inkluderer spansk chili, grønn te og magnesium. Da kan du få den hjelpen du trenger for å øke forbrenningen av fett, karbohydrater og proteiner. Kroppen får også god støtte til å omgjøre fett til energi. Få mest mulig ut av hverdagen med Chili Burn tabletter!

  • Virker for å øke fettforbrenning og metabolisme
  • Virker appetittnedsettende
  • Inneholder grønn te og chili
  • Produsert i Scandinavia med 100% naturlige ingredienser
  • Passer for vegetarianere og veganere

Chili Burn er et naturlig kostsupplement designet med ett mål for øye: å hjelpe kroppen øke fettforbrenning. For å nå dette målet på en sunn måte inneholder Chili Burn tabletter ingredienser som fra naturens side fungerer som fettforbrennere. Dette er fettforbrenning tabletter som er designet for å øke hele kroppens kaloriforbruk. Når du bruker Chili Burn kan du minimere kroppsfett og øke fettforbrenning.

Les Mer
Antall: 60
Anbefalt Dosering: 3 tabletter per dag
Varighet: 31 dager

Hva er Chili Burn?

Chili Burn tabletter inneholder naturlige ekstrakter av fettforbrennere som chili, grønn te og mynte. Alle ingrediensene arbeider sammen for å øke fettforbrenning og minimere kroppsfett. Bruker du Chili Burn tabletter som en del av en normal diett og et normalt treningsopplegg kan du oppleve et raskere vekttap.

I Chili Burn tabletter er det spansk chili og grønn te som er hovedingrediensene. I grønn te finner du polyfenolet og antioksidanten EGCG, mens chili på sin side inneholder capsaicin som sitt trumfkort innen fettforbrenning. Det er disse ekstraktene som raskt og naturlig kan hjelpe kroppen din bli kvitt sistedelen av den uønskete vekten.

Av andre fettforbrennende ingredienser finner vi både dill, som dessuten kan virke forebyggende mot cellulitter, og mynte, som også virker beroligende på magen. Ingefær, en annen ingrediens du vil finne i Chili Burn, har også anti-inflammatoriske egenskaper som vil virke som en motvekt mot noen av de sterkere ingrediensene i supplementet.

Brenner jeg mer fett med Chili Burn?

Det er bevist at Chili Burn tabletter kan øke fettforbrenning. De aktive ingrediensene i dette supplementet sparker i gang forbrenningen ved å øke kroppens kjernetemperatur og du vil brenne mer fett. Når chili kombineres med grønn te vil effekten være enda bedre.

Chili (Capsicum annuum L.)
Chili blir høstet fra planteslekten Capsicum som tilhører Natskyggefamilien arten. Chili kommer fra Mexico og har vært en del av menneskets kosthold siden 7500 f.Kr. I dag så er chili et populært krydder men også brukt til å øke forbrenningen.
Grønn Te (Camellia sinensis L.)
Grønn Te kommer opprinnelig fra Kina og Japan, og er veldig kjent for sitt høye innhold på vitamin B. Grønn te blir mindre behandlet sammelkinet med svart te. Den får bevare sin friske grønnfarge og enzymer så du kan dra nytte av dens antioksidanter og helseeffekter. Den inneholder flavinoler som bidrar til å øke forbrenningen.

Brukeranvisning

Ta én tablett hver morgen med frokost og én tablett når du spiser middag. Fettforbrenning tabletter fungerer aller best hvis du drikker et stort glass vann når du tar dem – da kommer forbrenningen enda bedre i gang. Du bør også passe på at du tar Chili Burn tabletter sammen med et måltid.

Chili Burn kan ikke erstatte et sunt og normalt kosthold. Husk at supplementer skal tilføye noe til kostholdet ditt – ikke erstatte det! Du bør også sjekke med en lege før du bruker Chili Burn hvis du er gravid, ammer eller har allergier. Chili Burn bør holdes ute av barns rekkevidde.

Hvordan får jeg best utbytte av Chili Burn?

Best utbytte får du når du benytter deg av Chili Burn tabletter sammen med et normalt kosthold og et normalt treningsopplegg. Du trenger i midlertidig ikke være noen idrettsutøver for å dra nytte av Chili Burn. Daglige spaserturer gjør stor nytte når det kommer til vekttap!

Du bør heller ikke bruke Chili Burn i mer enn tolv uker. Ingrediensenes effekt maksimeres med pauser mellom hver pulje.

Er det trygt å bruke Chili Burn?

Dette er et kosttilskudd som kun inneholder naturlige ingredienser. Det er derfor et trygt kosttilskudd. Er det likevel noe du er usikker på kan du kontakte legen din. Husk også å dobbeltsjekke med en lege før du tar kosttilskudd hvis du lider av noen sykdommer eller har magesår.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

  • * Like effektive som Alli pillene
  • * Sykt bra, har brukt disse i kombinasjon med trening, gikk ned masse
* Resultatene vil variere fra person til person