Overskrift bilde for Cellulitter

Cellulitter

Cellulitter er groper i huden som ofte kan oppstå på uønskete områder som rundt rumpe og lår. Cellulitter får du på grunn av ujevnheter i fettet under huden. Dette vil i sin tur føre til ruglete hud på hudoverflaten. Det er også derfor man i dagligdagstale ofte omtaler cellulitter som appelsinhud. Selv om de er veldig vanlige (og ufarlige!) kan cellulitter være sjenerende og frustrerende å måtte ha med å gjøre. Heldigvis kan WeightWorld tilby et eksklusivt utvalg av de beste behandlingene for å fjerne cellulitter. Er du på utkikk etter en god cellulitt behandling trenger du ikke lete lenger.

Filtre

En god cellulitt behandling starter her

Cellulitter er noe som plager mange nordmenn – spesielt norske kvinner. Heldigvis er ikke cellulitter farlige – bare veldig irriterende! Selv om appelsinhud er noe de fleste en gang vil få, er det også mange som syntes det er sjenerende eller ubehagelig å vise frem cellulittene sine. På sommerhalvåret kan dette problemet bare vokse. Det å fjerne cellulitter helt kan være en utfordring, men de nøye utvalgte produktene WeightWorld har å tilby vil sikre deg en god cellulitter behandling. Sammen med noen forebyggende tiltak du selv kan iverksette (mer om dette nedenfor), vil en god cellulitt behandling føre deg langt på veien mot å fjerne cellulitter. Det kan virke umulig å se for seg at huden noen gang kan bli glatt og stram igjen hvis du plages av cellulitter. Men med en god cellulitt behandling er det faktisk akkurat dette som kan skje. Du vil også ha en bedre sjanse til å forebygge flere cellulitter i fremtiden.

Hva er cellulitter?

Enkelt sagt er cellulitter betegnelsen vi gir på en hudoverflate som har blitt ruglete eller boblete (derav også kallenavn som appelsinhud eller madrasshud). Dette skyldes verken en betennelse eller en annen hudsykdom, men rett og slett en forstørring i fettcellene som ligger i underhuden. Disse forstørrete fettcellene presses da oppover gjennom hudlagene og blir synlige som små ujevnheter i huden vår. Siden fettcellene finnes såpass langt nede i hudlagene er det få behandlingsmetoder som klarer å nå helt ned. Du kan likevel få en god cellulitt behandling som behandler og strammer hudoverflaten.

Huden er vårt største organ – da er det ikke rart ujevnheter oppstår i ny og ne! Heldigvis er akkurat de ujevnhetene forårsaket av cellulitter helt ufarlige, selv om de kan være veldig irriterende. Hvis cellulittene dine påvirker selvbildet ditt er det ingen grunn til at du ikke skal kunne komme langt på vei mot å fjerne cellulitter.

Huden vår består av tre hudlag:

Epidermis: Epidermis er hudens ytterste lag. Det er her cellulittene er synlige, selv om årsaken ligger to hudlag lenger nede.

Dermis: Dermis er det midterste hudlaget, og kalles også for lærhuden. Her finner du blodkar, svettekjertler og nerver. Det er også her hudens elastisitet ligger.

Subcutis: Subcutis er det nederste hudlaget, og kalles også for underhuden. Det er i underhuden at du vil finne fett og bindevev. Det er dette fettet som kan opphope seg og føre til de ujevnhetene i huden som vi kaller for cellulitter.

Hvorfor får man cellulitter?

En definitiv årsak til utviklingen av cellulitter har man ikke klart å forske seg helt frem til. Det finnes derimot flere medvirkende årsaker som alle bidrar på en større eller mindre grad til dannelsen av appelsinhud. En god cellulitt behandling vil ta alle disse årsakene i betraktning. En cellulitt behandling avhenger dessuten av at man blir klar over at noen av årsakene til cellulittdannelse er ting man selv kan forebygge eller slutte helt med. Dette kan også bidra til en egen (og derfor helt gratis) cellulitt behandling.

En årsak til cellulittdannelse er dårlig blodsirkulasjon. Er blodsirkulasjonen din dårlig i fettlaget i underhuden kan dette føre til at fettcellene trekker seg sammen og dermed dyttes opp i dagens lys på overhuden. Derfor vil en fullstendig cellulitt behandling også inkludere aktiviteter som får i gang blodsirkulasjonen. Dette inkluderer massasje og regelmessig trening.

Overvekt er en medvirkende årsak til dannelsen av cellulitter. Mistenker du at dette kan være en årsak bak din appelsinhud vil en cellulitt behandling som ikke inkluderer regelmessig mosjon og et sunt kosthold være ukomplett. Husk allikevel at selv slanke mennesker kan utvikle cellulitter. Fettceller i underhuden er noe alle har, og det betyr derfor også at alle kan oppleve at de får appelsinhud. Derfor er overvekt kun én mulig medvirkende årsak.

Alder er en medvirkende faktor de færreste av oss kan gjøre noe med. Grunnen til at eldre kvinner er mer utsatte for appelsinhud enn yngre er fordi kollagenproduksjonen i huden vår svekkes etter hvert som årene går. En hudkrem som stimulerer til kollagenproduksjon kan være en god investering i din cellulitt behandling hvis du ønsker å fjerne cellulitter også i voksen alder.

Hvor synlig din appelsinhud er vil også avhenge av kroppsfasongen din og hudtykkelsen din. Siden en rekke av årsakene som ligger bak dannelsen av appelsinhud er uunngåelige, er det ofte lurt å kombinere forebyggende tiltak med en cellulitt behandling for å fjerne cellulitter. På WeightWorld kan du velge en cellulitter behandling som passer deg og din livsstil.

Hvordan kan jeg velge riktig cellulitt behandling?

Det første du kanskje ser for deg når det kommer til en cellulitter behandling er kanskje vektreduksjon. Hvis du sliter med vekten, kan det å gå ned i vekt bidra til å fjerne cellulitter. Men siden overvekt slett ikke er den eneste årsaken til cellulitter, er vektreduksjon slett ikke nødvendig hvis du ikke er overvektig eller misfornøyd med vekten din. Likevel vil regelmessig trening kunne stramme opp huden, og dermed gjøre appelsinhud mindre synlig. Dette er dessuten en gratis og sunn cellulitt behandling du kan ta i bruk sammen med en profesjonell cellulitter behandling som tilbys på WeightWorld.

En cellulitt behandling behøver altså ikke starte med en streng diett og et hardt treningsopplegg. Du kan få en god og effektiv cellulitt behandling for å fjerne cellulitter i form av kremer, plastre, kroppsinnpakninger og apparater. Alt dette er bare ett klikk unna her på WeightWorld.

Cellulittkremer

WeightWorld tilbyr en rekke cellulittkremer som bidrar til å fjerne cellulitter. Inkludert her er vår bestselgende cellulitt behandling CC Buttocks Lifting Gel™. Denne kremer er rettet mot deg som ønsker å fjerne cellulitter på rumpe og lår. Kremen vil dessuten kunne gi deg en strammere hud så vel som støtte den naturlige kollagenproduksjonen og blodsirkulasjonen i området. Dermed har CC Buttocks Lifting Gel™ en forebyggende så vel som en helbredende effekt.

Cellulittplaster

Cellulittplaster er en annen effektivt cellulitt behandling. Unike, utformede plastre virker mot groper i huden ved at de øker fettforbrenningen. Huden blir mer fast og derfor vil appelsinhud være mindre synlig. Plastrene er enkle å bruke. Denne typen cellulitt behandling krever bare at du fester plasteret på ønsket område. Deretter lar du plasteret virke i tjuefire timer. Etter tjuefire timer så kan du bytte til et ny område, slik at huden ikke blir irritert av cellulittbehandlingen. Cellulitt behandling med plaster er dermed ikke bare effektiv, men også veldig praktisk.

Klær

Cellulitt behandling med klær er en god måte å bekjempe cellulitter på, spesielt de som kan oppstå på rumpe og lår. WeightWorld tilbyr blant annet leggings kombinert med en cellulittkrem som gir deg en effektiv cellulitt behandling for lår. Leggings stimulerer blodsirkulasjonen rundt fettlagrene der cellulitten oppstår. Cellulitt behandling med leggings kan brukes under buksene uten at noen ser dem. Derfor er dette en diskré og praktisk cellulitt behandling.

Kroppsinnpakninger

Kroppsinnpakninger (eller BodyWraps) er en svært populær cellulitt behandling. Dette er fordi at du kan få en fastere kropp samtidig som du motvirker cellulitter. Det beste resultatet får du hvis du bruker BodyWraps i kombinasjon med en god cellulittkrem. BodyWraps er spesielt egnet for de som vil ha mindre midje og samtidig bekjempe cellulitter.

Apparater

Det finnes mange klinikker som tilbyr cellulitt behandling. Men i dag kan du enkelt og praktisk få en god cellulitt behandling hjemme. Her hos WeightWorld tilbyr vi Cellu Smooth som hjelper deg å få bort uønskede cellulitter på lårene. Cellu Smooth bruker ultralydbølger som bidrar til bedre blodsirkulasjon.

Utforsk WeightWorld sitt eksklusive utvalg innenfor cellulitt behandling!

WeightWorld sitt eksklusive utvalg av cellulitt behandling er her for å tilby deg den måten for å fjerne cellulitter som passer deg og din livsstil best. Flesteparten av våre naturlige produkter kan dessuten også skilte med en rekke andre helse- og kosmetikkfordeler. Vårt utvalg av kroppsskrubber, for eksempel, vil også kunne gi deg en myk og sunn hud. Kroppsinnpakningene vi tilbyr vil ha en rensende så vel som cellulittfjernende effekt. Med vårt utvalg av selvbruningskremer er det den flotte, jevne hudtonen du får som effektivt vil skjule og fjerne cellulitter.

Vårt utvalg inkluderer:

  • Titanium Dermaroller | Eco Masters
  • Skinny Day 7 Day Tanner | Selvbruningskrem
  • Fango™ Clay Body Wrap | Eco Masters
  • CC Buttocks Lifting Gel
  • Tea Body Scrub | Örtte

Det er lett å bestille varer her hos WeightWorld. Er det likevel noe du lurer på, kan du lett få svaret fra vårt dedikerte kundeserviceteam. De kan du snakke med på telefonen, eller chatte med online.

Se gjerne gjennom WeightWorld sitt store utvalg av helse- og velværeprodukter. Her kan det være noe som perfekt komplimenterer vår cellulitter behandling. Husk at som med alle supplementer så fungerer også vår cellulitter behandling aller best når de støttes av et sunt kosthold og lett, regelmessig trening.

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.