Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Cellusmooth with Gel

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Cellu Smooth er en håndholdt cellulitt apparat som er designet for å forbedre utseende av cellulitter. Cellu Smooth tar i bruk den mest avanserte og nyeste laser teknologi og ultralydbølger for å gi deg en jevnere hudtone som du fortjener.

 • Bruker nyeste laser teknologi med utrabølger
 • Målrettet angrep på utsatte områder som rumpe, lår og mage
 • Rask og effektiv – hver økt tar kun 15 minutter
 • Designet for å forbedre utseende av cellulitter
 • Fritt for søl og kliss – ingen kremer, oljer eller skrubber
 • Apparatet er enkelt å bruke, bruksanvisning følger med
 • Enkel, trygg og smertefri

Med Cellu Smooth kan du utføre målrettet angrep på cellulittene! En økt tar kun 15 minutter, så da kan du raskt komme tilbake til hverdagens andre gjøremål. Du kan spare tid og penger med Cellu Smooth.

Les Mer

Hva er Cellu Smooth?

Cellu Smooth er et håndholdt apparat designet for å redusere utseende av cellulitter. Ved hjelp av ultralydteknologi kan laserstrålingen penetrere hudlagene og gå til målrettet angrep på fettcellene i underhuden. Cellu Smooth tar dessuten i bruk termisk energi som er kjent for å kunne jevne hudtonen. Termisk energi blir ofte brukt for å forbedre blodsirkulasjonen, noe som er nødvendig for å kontrollere cellulitter.

Hva gjør ultralydbølger?

Her er vitenskapen ... Ultralyd er en lydtrykk bølge med en frekvens høyere enn det menneskelige hørselsområdet. Ultralydbølger produserer 1 million minutters vibrasjoner på overflaten av huden som trenger dypt inn i vevet for å stimulere og øke oksygen og blodstrøm. De forårsaker også vibrasjoner i cellene, noe som bidrar til å øke kroppstemperaturen. Denne termiske energien kan da trenge inntil 6 centimeter under hudoverflaten

Vitenskapen bak den er veldig smart, men maskinen er enkel å bruke, og målet er enkel - jevnere, fastere hud med mindre synlighet av ujevnheter.

Hvordan bruker jeg Cellu Smooth?

Du må begynne med å forberede huden din. Dette gjør du enkelt ved å vaske den delen av huden som du ønsker å behandle. Deretter påfører du geléen som vil følge med apparatet. Hvis du ønsker å behandle et større område av hud bør du stryke apparatet frem og tilbake over den delen av huden hvor du ønsker å målrette. Ønsker du derimot kun å behandle en mindre del kan du rotere apparatet over huden. Du bør uansett ikke holde apparatet for lenge i ro mot huden – da kan apparatet føles varmt.

Hver behandling varer i femten minutter. Apparatet vil automatisk slå seg av etter endt behandling. Da kan du være sikker på at du ikke over-behandler et hudområde. Vær obs på at behandlingen ikke vil gå raskere om du bruker apparatet på huden i lenger enn femten minutter.

Apparatet kan føles varm på huden, men den vil ikke bli ukomfortabel å bruke. Varmefølelsen kommer som en følge av effektiv laserbehandling. For å forsikre om at apparatet aldri blir ubehagelig varmt vil apparatet automatisk skrus av etter femten minutter.

Hva følger med i boksen?

 • Hovedapparatet
 • Pluggadapter
 • Anti-cellulittgelé
 • Bruksanvisning

Trygg å bruke

Cellu Smooth har årevis av fornøyde brukere og erfaring bak seg. Ultralydteknologi blir dessuten brukt på gravide kvinner – det er vanskelig å finne en tryggere laserform enn det! For en full forklaring på alle sikkerhetsforholdsregler kan du referer til instruksjonsmanualen.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (96.67% basert på 6 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Denne her er flott! :D jeg trener jevnet, men blir ikke kvitt cellulittene på baksiden av lårene....har begynt å massere beina mine med en næringsrik olje etter å ha brukt cellusmooth, trener også lårene mer, jeg drikker også masse vann! Har fått flotte resultater, huden din trenger fuktighet både innenifra og utenifra!
 • * Veldig kjekk å for et hjemme spa og "bare meg selv dag", bruker denne her tre ganger i uken og bruker også slanke pulver med regelmessig trening, til og med mannen min har begynt å legge merke til forskjellen :DD
 • * Jeg og søsteren min gleder oss til å prøve denne :)) har bare hatt god erfaring med weight world! :D
 • * Da har jeg bestilt min Celluuusmoooth !
 • * Dette apparatet er så lett å bruke, sett på gelén og bruk den hvor enn det trengs :)) stor fornøyd, har hatt min i 3 måneder nå ++
 • * Flott produkt! :))
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev