Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

CC Buttocks Lifting Gel ™ Cellulitt Krem 60ml

Av Cobeco Cosmetics

299.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

CC Buttocks Lifting Gel redusere cellulitter. Den er designet spesielt for kvinner som ønsker å redusere fremkomsten av cellulitter på lårene og rumpe slik at de kan få tilbake selvtilitten. Gelen inneholder naturlige ingredienser som te og arnica (plante), som kan bidra til å løfte og stramme rumpe og lår ved å forbedre elastisiteten i huden og øke blodsirkulasjonen.

  • Første valg for mange kvinner i Norden for cellulitt behandling
  • Behandler cellulitter uten å skape arr
  • Laget av naturlige og effektive ingredienser

Nå trenger du ikke å skjule deg. Dette kraftige produktet kan gi deg en glattere og yngre lår og rumpe. Bestill produktet før kl. 16.00 og vi sender den ut allerede i dag.

Les Mer
Størrelse: 60 ml.

Hvis du har appelsinhud på lårene og rumpe, og gått gjennom flere sommerr uten sommerklær har du funnet riktig produkt som kan løse dette! I noen tilfeller trenger vi bare litt hjelp - og at den hjelpen trenger ikke å innebære kirurgi eller andre dyre salong behandlinger. CC Buttocks Lifting Gel kan være svaret på dine ønsker om glattere hud. Dens naturlige ingredienser har blitt valgt til å løfte, tone og redusere cellulitter med en gang.

Hvordan fungerer den?

Cellulitter er enhver kvinnes verste mareritt, og det kan slå selvtilliten din. Det skyldes enten av gener, eller dårlig kosthold og mangel på trening.

Hvis du bruker CC Buttocks Lifting Gel på problemområdene - vanligvis rumpe og lår - arbeider formelen med å øke blodsirkulasjonen som fører til glattere og strålende hud. I tillegg redusere det synligheten av appelsinhud.

Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person.

Hvordan bruker jeg den?

For å få best resultat, påfør CC Buttocks Lifting Gel direkte på huden på rumpe og lår, to ganger om dagen og massere gelen før den er helt absorbert. Gni gel i en sirkulær bevegelse som en del av den vanlige skjønnhet rutine. Med kontinuerlig bruk bør du begynne å se en annen i form og fasthet i baken.

Er den tryg og er det noen bivirkninger?

CC Rumpe Lifting Gel inneholder kun naturlige ingredienser og har ingen kjente bivirkninger. Vi gjør imidlertid råde deg til å bruke en liten mengde gel på underarmen som en patch test før du påfører produktet til boms og lår.

Hvordan bestiller jeg den?

Det er enkelt å bestille. Hvis du ønsker rask levering anbefales det å bestille på en hverdag før kl.16.00. Alt du trenger å gjøre er å legge til valgt produkt i handlekurven og deretter følge instruksene videre. Kjøpsinformasjonen kan dessuten lagres for raskere fremtidige kjøp.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person