Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Buttocks Lifting Gele 60ml Gele | Rompe løftende cellulitt krem

Cobeco Cosmetics

299.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

CC Buttocks Lifting Gel er designet spesielt for kvinner som ønsker en middel målrettet mot cellulitter. Gelen inneholder naturlige ingredienser som te og arnica (plante), som er kjent for å stramme og forbedre elastisiteten i huden.

  • Første valg for mange kvinner i Norden
  • Inneholder naturlige ingredienser
  • Kan brukes på rumpe og lårene
  • Du får 60 ml gele som er enkelt å bruke og lett absorberer inn i huden

Bestill CC Buttocks Lifting Gel før kl. 16.00 og vi sender den ut allerede i dag.

Les Mer
Type: Krem
Størrelse: 60 ml

Hva er cellulitter?

Cellulitt, også kalt appelsinhud er en tilstand hvor huden har et bulkete utseende. Det skjer når fettavsetninger skyver gjennom bindevevet under huden. Det påvirker vanligvis på rumpen og lårene, men det kan også forekomme andre områder. Cellulitt kan påvirke både menn og kvinner, men er mest vanlig hos kvinner på grunn av de forskjellige fordelingene av fett, muskel og bindevev.

Selv om mange er påvirket av cellulitter, er cellulitter forsatt enhver kvinnes verste mareritt, og det kan påvirke noens selvtillit. Det skyldes enten av gener, eller dårlig kosthold og mangel på trening.

Hvordan fungerer CC Buttocks Lifting Gel?

Hvis du bruker CC Buttocks Lifting Gel er designet for å målrette cellulitter. CC Buttocks inneholder naturlige ingredienser som kan brukes rundt rumpe og lår - hvor fleste er plaget av cellulitter, for å kunne glatte og stramme huden.

Hvordan bruker jeg den?

CC Buttocks Lifting Gel er enkelt å påføre, og kan enkelt masseres inn i huden uten å etterlate rester. For å få best resultat, påfør CC Buttocks Lifting Gel direkte på huden på rumpe og lår, to ganger om dagen og massere gelen før den er helt absorbert. Gni gel i en sirkulær bevegelse som en del av den vanlige skjønnhet rutine.

CC Buttocks Lifting Gel inneholder kun naturlige ingredienser og har ingen kjente bivirkninger. Vi gjør imidlertid råde deg til å bruke en liten mengde gel på underarmen som en patch test før du påfører produktet.

Hvordan bestiller jeg den?

Det er enkelt å bestille. Hvis du ønsker rask levering anbefales det å bestille på en hverdag før kl.16.00. Alt du trenger å gjøre er å legge til valgt produkt i handlekurven og deretter følge instruksene videre. Kjøpsinformasjonen kan dessuten lagres for raskere fremtidige kjøp.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev