Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Body Boutique Abs Cream

Av Body Boutique

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Hvem ønsker ikke en flat, stram mage? Med Body Boutique sin Abs Cream kan du komme godt på vei! Du får mest ut av Body Boutique sitt Wrap Factor Kit når du masserer noen dråper med Abs Cream på magen din to ganger daglig. Dette er en ab krem som lukter godt og raskt absorberes inn i huden din. Denne ab kremen kommer raskt i gang med å hjelpe magen din bli strammere enn noensinne.

  • Kan hjelpe kroppen å bryte ned fett
  • Definerer musklene
  • Minsker og styrker huden rundt det ønskede området
  • Hver flaske inneholder 10 behandlinger
  • Få en slankere og mer muskuløs kropp
  • Raskt absorbert av kroppen
  • Påfør bare en gang om dagen

Fet som samler seg rundt mage, lår og rumpe kan ofte være vanskelig å bli kvitt selv  med god trening og ernæring. Body Boutique ABS Cream inneholder naturlige ingredienser som er kjent for å bidra til å bryte opp fett innskuddet og giftstoffene under huden for å fremme synlige muskler. Les mer

Les Mer
Antall: 1000mg

Hva er Body Boutique Abs Cream?

Bruker du Body Boutique sine Wrap Factor Kits så er Body Boutique Abs Cream den perfekte følgesvennen. Denne ab kremen er spesialdesignet for å maksimere oppstramming på og definisjon av magen.

Er du opptatt av utseende ditt så er Body Boutique Abs Cream det perfekte supplementet til en sunn diett og et godt mosjonsprogram. Denne ab kremen gir deg det lille ekstra du trenger for å oppnå en stram og definert mage.

Hvordan bruker jeg Body Boutique Abs Cream?

Denne ab kremen ser kanskje fet ut, men den vil rask absorberes inn i huden. Derfor kan du raskt kle på deg og fortsette med dine daglige gjøremål mens din ab krem arbeider.

Prøv å unngå å bruke Body Boutique Abs Cream på skadet hud. Dette inkluderer tatoveringer som er mindre enn fire uker gamle. Har du sensitiv hud, kan det være en god idé å teste ut ab kremen på en liten del av huden din først. Da er du sikker på at kremen ikke vil forårsake en allergisk reaksjon.

Hvordan virker Body Boutique Abs Cream?

I likhet med Body Boutique sine Wrap Factor Kits så tar Body Boutique Abs Cream i bruk en rekke effektive og naturlige ingredienser. Disse inkluderer einerbær, fennikel og sypress. Sammen med koffein vil disse ingrediensene hjelpe deg med å oppnå definerte abs.

Hvilke ingredienser finner jeg i Body Boutique Abs Cream?

Aqua, Helianthus Annus, Rosa Mosqueta, Cetearyl Alcohol, Persea Gratissima, Mangifera Indica, Butyrospermum Parkii, Theobroma Cacao, Glyceryl Stearate, PEG 100 Stearate, Prunus Amygdalus dulcis, Macadamia Ternifolia, Calendula Officinalis, Methylsilanol mannurronata, Himanthalia elongata, Siloxanetriol Alginate and Caffine, Vitis Vinefera, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Tocopherol, Cupressus sempervirens, Foeniculum vulgare og Juniperus communis

Har Body Boutique Abs Cream noen bivirkninger?

Dette produktet inneholder naturlige ingredienser av toppkvalitet. Flere av disse ingrediensene har blitt brukt i hundrevis av år – uten bivirkninger!

Hvordan kan jeg bestille Body Boutique Abs Cream og Body Boutique Wrap Factor Kits?

Det er raskt og enkelt å bestille Body Boutique sin ab krem fra WeightWorld. Vi har en rekke betalings- og leveringsmuligheter. Du kan til og med alt i morgen få din ab krem i posten! Bare klikk på kjøp-knappen og deretter trykk deg videre til utsjekking.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person