Stam opp kroppen din ved hjelp av naturlig body wrapping

Body Wraps er en veldig effektiv skjønnhetsbehandling. Bodywrap behandling kan du gjøre hjemme i ro og fred. Kroppsinnpakninger, som Body wraps ofte blir kalt, fokuserer på spesifikke områder på kroppen. Spesielt dersom mye fett samler seg og dermed løser opp fettet. Områder som mage, ben, rumpe og armer er perfekte steder for å bruke Bodywrap. Få bedre kroppsfasong og mykere hud med Bodywrap i dag!

Bodywrap er svært populært nå. Vanligvis tilbys bodywraps i spabehandlinger. Det er effektive mot cellulitter og gjør huden mer smidig og jevn. I tillegg får du mer strammere kropp. Spabehandlinger er derimot svært dyre og gjennomføres bare hos utvalgte klinikker. Men nå kan du gjøre din egen kroppsinnpakning med bodywrap hjemme.

Hva kan jeg forvente av Bodywrap?

Bodywrap hjelper deg å bli kvitt giftstoffer fra kroppen. Behandlingen med Bodywrap er enkelt og praktisk. Du kan gjøre det hjemme i ro og fred, og ikke minst til brøkdelen av prisen hos spaklinikker. Underbehandlingen pakker du kroppen i spesielle kroppstøy for Bodywrap. En kroppsinnpakning med bodywrap føles veldig avslappende. Huden blir gjenoppfuktet, giftstoffer blir fjernet og du kan redusere cellulitter og overflødig kroppsfett. Etter behandlingen med BodyBoutique™ Body Wrap Deluxe vil huden føles utrolig myk og smidig. Bodywrap gir deg flere fordeler, inkludert:

  • Kan stramme huden rundt mage, hofter, lår og overarmer
  • Brukes for å fjerne giftstoffer fra kroppen
  • Bidrar til mer definerte muskler
  • Kan redusere cellulitter
  • Kan bidra til økt vekttap og økt stoffskifte
  • Strammer inn magen og midjen
  • Gjenoppfukter tørr eller sprukken hud
  • Reduserer stress og gir økt velvære

Hvordan gjør jeg en Bodywrap behandling hjemme?

Det er raskt og enkelt å gjøre en kroppsinnpakning med bodywrap. Bare følg instruksene under for få et godt resultat med bodywrap.

1. Forberedelse

Ta ut de to bandasjene fra Bodywrap emballasjen og ta bort klemmene. Rull opp bandasjen og legg den i en skål som tåler varme. Deretter koker du opp vann og heller det i skålen slik at det dekker bandasjen. Åpne opp en pose med Wrap Factors detoxende leire og tøm innholdet i vannet med bandasjen. Rør lett i leiren og la bandasjen fra Bodywrap trekke til seg leiren i minst 30 minutter.

2. Måling

Bruk målebåndet som følger med og mål rundt det området du skal behandle med Body wrap. Merk målet på målebåndet. Dette er viktig å gjøre under behandling, slik at du får riktig resultat med Body wrap.

3. Innpakning

Etter at bandasjen er bløtlagt i Wrap Factors detoxende leire i 30 minutter, tester du temperaturen i vannet. Vannet skal ikke være kokende varmt, men varmt når du begynner kroppsinnpakningen. Vær forsiktig så du ikke brenner deg og husk at bandasjen kan være veldig varm etter 30 minutter. Du kan helle på mer varmt vann hvis det er for kaldt, eller kaldt vann hvis det er for varmt.

Vri forsiktig ut overflødig vann fra bandasjen og begynn kroppsinnpakningen. Ta bandasjen rundt området du vil behandle med body wrap. Begynne alltid å pakke bandasjen fra det laveste punktet av kroppen og oppover. Sørg for at kroppen blir stramt pakket inn, men ikke så hardt at blodsirkulasjonen blir stanset.

Dekk deretter bandasjert området med punktert plastfolie og/eller håndkle. Det er viktig å beholde så mye varme som mulig under behandlingen, slik at bandasjen holder seg varm. Sørg for at huden fremdeles kan puste, derfor er det viktig at du lager hull i plastfolien.

La Body wrap tøyet virket i 60 minutter. Vi forslår at du bruker en morgenkåpe og slapper av under behandlingen med Bodywrap.

4. Utpakking

Pakk opp bandasjen og gni bort eventuelle leirerester fra huden. Du bør ikke dusje med en gang slik at huden kan absorbere leiren helt. Leiren fra bodywrap blir i huden i tre til fire dager etter behandlingen. Og den kommer automatisk til å rense huden innefra fra gift - og avfallsstoffer.

Etter på anbefaler vi at du måler området som har blitt behandlet og sørger for at målebåndet er på samme posisjon som da du målte før innpakningen. Sammenlign målene og noter ned resultater for å se hvor mange cm du har redusert kroppen.

5. Etterbehandling

Vi anbefaler at du i påfølgende 3-4 dager etter behandlingen drikker minst to til fire liter vann om dagen. Jo mer vann du drikker, jo mer giftstoffer blir renset fra kroppen. Behandlingen fortsetter i flere dager og kan fremskyndes ved å bade i lunkent vann.

Body wrap bandasjen bør håndvaskes etter bruk og kan gjenbrukes. Bandasjen kan brukes i ubestemt tid og bør bare byttes når elastisiteten er borte.

Body Wrap er kjent for å kunne trenge dypt inn i huden. Slik at den kan effektivt trekke ut avfallsstoffer som har samlet seg i hudvevet. Når giftstoffer renset fra kroppen blir huden mer fast og kroppen mykere. Våre Body Wraps fungerer også som utrensende detox behandlinger og fjerner gamle, døde hudceller og etterlater huden myk og silkefin.

Hva er forskjellen mellom Body Wraps for kvinner og Body wrap for menn?

Leiren som følger med i body wrap pakken er helt den samme. Men med den eksklusive Body Boutique™ Body Wrap for menn følger det med en Abs-krem som gjør magemusklene mer definerte. Mens for kvinner følger det med en cellullittkrem som reduserer cellulitter.

Hvor mange ganger per uke kan jeg bruke Body Wraps?

Vi anbefaler våre kunder å ikke gjøre mer enn én innpakning med body wrap på samme områder per uke.

Hvor lenge bør jeg vente mellom to Bodywrap behandlinger?

For å få maks effekt anbefaler vi at du gjør 4 komplette Body wrap kroppsinnpakninger under 8 uker og deretter gjør en behandling per måned.