Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Body wraps bidrar til indirekte vekttap. Kroppsinnpakning kan stramme kroppen midlertidig og hjelpe deg å bli kvitt giftstoffer. Body wraps øker kjernetemperaturen så du anstrenger deg mer under treningen, dette fører til økt kaloriforbruk.

Kan Body wraps hjelpe meg å gå ned i vekt?

Mange ønsker å gå ned i vekt, men det er ikke lett når fristelsene er overalt. Vi tar jo gjerne en ekstra bit av den deilige desserten og det skader vel ikke å skippe middagen og bare hive i seg litt hurtigmat? Og så kommer den dagen når vi angrer. Heldigvis finnes det mange tips og råd for å gå ned i vekt. Det er her body wraps kommer inn i bildet.

Hvordan kan disse såkalte kroppsinnpakninger hjelpe oss å gå ned i vekt? Body wraps kan naturligvis ikke klemme ut fett eller klemme fett sammen slik at kroppen blir mindre. Det er ikke slik body wrap virker, det er heller ikke hensikten med body wrap.

Bli kvitt giftstoffer med body wrap

En body wrap hjelper kroppen først og fremst med å kvitte seg med giftstoffer. En kroppsinnpakning uansett om den er av plast eller tøy så vil du få økt kroppstemperatur. Dette gjør at du svetter mer, spesielt hvis du trener med body wrap virker det ved at du må anstrenge deg mer. Da blir kroppen varm og du begynner å svette. Det å svette er veldig gunstig for kroppen, ikke bare for å bli kvitt giftstoffer men det kan også frigjøre gode endorfiner. Mange føler seg rett og slett mer avslappet etter en solid treningsøkt.

Bli kvitt cellulitter og få økt velvære

Kroppsinnpakning i seg selv er ikke noe nytt. Spabehandlinger består gjerne av body wraps som igjen etterfølges av en body scrub. Mange liker også ta en ansiktsmaske i samme slengen mens de har på clay body wrap. Selvfølgelig har body wraps metoden blitt forbedret etterhvert som mer moderne metoder og materiale har blitt tatt i bruk. En av fordelene med de nye body wrap er at du kan behandle cellulitter og effektivt gjenoppfukte sprukken og tørr hud. Body wrap vil også øke kroppens kjernetemperatur så bidrar det også til økt stoffskifte, som igjen fører til mer kaloriforbruk. Imidlertid er ikke body wraps en quick fix, men en body wrap virker det tar bare litt tid og indirekte for vekttap.

En holistisk tilnærming til vekttap

En del har misforstått hensikten med body wraps. Kroppsinnpakninger er en del av et helse- og velværeregime. Det å gå til et spa og få body wraps er for mange en syvende himmel, fordi med en wrap virker det som om all stress forsvinner. Faktisk er det slik at når vi stresser så tar vi dårlige valg, særlig i matveien. Dette fører til at vi snacker for mye, får søvnvansker og humørsvingninger. Da kan det bli ekstra vanskelig å skifte kosthold, å snøre på seg joggeskoene og stikke til treningsstudioet. Kroppsinnpakning og det særlig body wrapping hjemme er veldig avslappende og behagelig. Du får smidig hud og fjerner avfallsstoffer fra huden. Huden puster mer lettere og når du bruker en body wrap virker det mer lettvint å komme i gang med treningen.

Body wraps har midlertidig effekt, men virker positivt for vekttap

Når du bruker en god kvalitets body wrap virker det som kroppen er mindre etter behandlingen. Dette skyldes at body wraps hjelper kroppen å bli kvitt overflødig vann. Du kan faktisk stramme både rumpe, lår og mage, og med en god body wrap virker det også. Men effekten varer kanskje bare en eller to dager. Selv det er en kortvarig effekt så motiverer dette mange til å sette i gang et treningsprogram og nytt kosthold. Når du tar på en body wrap virker det ved at du føler og ser at kroppen er smidigere, og dette gjør at mange blir motivert til å trene mer og spise sunnere.