The Cellulite

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Den innovative Cellulite Patch inneholder en kraftig kombinasjon av urteekstrakter for å støtte hudens tekstur og utseende av cellulitt. Bioenergiser Cellulite Patch er designet for å redusere synligheten av cellulitter på kroppen din. Den er enkelt og diskret å bruke. Trenger kun et plaster om dag på områder du ønsker å målrette

  • Designet for å redusere synlighet av cellulitter
  • Bidrar til å gi huden din definisjon og glatthet
  • Svært diskré – kan lett brukes under klærne
  • Inneholder kun naturlige ingredienser
  • Hver pakke inneholder 30 plaster

Det store flertallet av kvinner vil på et eller annet tidspunkt oppleve å få cellulitter. Med Bioenergiser Cellulite Patches kan du lett kontrollere utseende av cellulitter på rumpa og andre steder – samtidig som du tilfører huden fuktighet og viktige næringsstoffer. Bioenergiser Cellulite Patches er nemlig ikke bare et effektivt cellulitt plaster, urteekstraktene den inneholder virker generelt på huden for å rense og tilføre fuktighet.

Hva er cellulitter?

Cellulitter blir synlige på huden når fettcellene i underhuden forstørres og dyttes opp gjennom hudlagene. Da får huden et ruglete utseende som ofte virker sjenerende. Selv om cellulitter er både vanlige og helt ufarlige, vil de fleste av oss gjerne heller ha en glatt og plettfri hud. Cellulitter blir dessuten oftest synlig på områder hvor kroppen naturlig lagrer mer fett. Derfor er cellulitter på rumpa, lår og mage så vanlig – samtidig som dette er nøyaktig de stedene hvor man helst ikke vil ha dem!

Hva kan Bioenergiser Cellulite Patches gjøre for meg?

Med Bioenergiser Cellulite Patches kan du få kontroll på cellulitter på rumpa og andre irriterende områder på en trygg og enkel måte. Du slipper å tømme lommeboken på smertefulle skjønnhetsklinikker og du slipper også de mulige arrene slike behandlinger kan etterlate. I stedet får du alle de naturlige ingrediensene kroppen trenger for å kontrollere cellulitter på visse områder. Du vil dessuten få ekstra fordeler når du bruker Bioenergiser Cellulite Patches. Disse plastrene inneholder nemlig også koffein.

Brukeranvisning

For best resultat bør du kun bruke ett cellulittplaster om gangen. Dette påfører du på et område du ønsker å behandle. Dette området må være tørt, rent og fritt for hår for best effekt. Deretter er det bare å la plasteret virke i de neste tjuefire timene – du trenger ikke gjøre mer enn å sette det på! Når tjuefire timer er gått, kan du erstatte plasteret med et nytt et som du setter en annen plass på kroppen. Bruk Bioenergiser Cellulite Patches i tretti dager for å få mest mulig ut av dem og for å oppnå en glattere og sunnere hud.

Hva inneholder Bioenergiser Cellulite Patches?

Bioenergiser inneholder kun naturlige høykvalitetsingredienser. Se de viktigste av dem er Blæretang , Løvetann og Guarana.

Trygt og effektivt

Siden Bioenergiser Cellulite Patches er fremstilt av naturlige ingredienser er det ingen kjente bivirkninger. Du bør allikevel holde et øye med området du setter plasteret på første gang du bruke det. Kjenner du noe ubehag, bør du fjerne plasteret og eventuelt kontakte en lege. Bioenergiser Cellulite Patches anbefales ikke for personer med eksisterende sykdommer eller personer som er gravide.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person