Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Bioenergiser Cellulite Patches | Cellulitt Plaster

249.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Du trenger ikke tilbringe timevis på dyre skjønnhetssalonger for å få has på cellulittproblemet. Det enkle er ofte det beste, og derfor har Bioenergiser utviklet et unikt cellulitt plaster. Alt du trenger å gjøre er å plassere det over cellulittene – så kan du lene deg tilbake og slappe av mens Bioenergiser Cellulite Patches tar seg av resten. Med en ingrediensliste som er proppfull av cellulittbekjempende ingredienser er det ikke lenger noe som står mellom deg og glatt hud.

  • Bidrar til å motvirke synligheten av cellulitter
  • Kan redusere fett på armer, lår og mage
  • Bidrar til å gi huden din definisjon og glatthet
  • Svært diskré – kan lett brukes under klærne
  • Inneholder kun naturlige ingredienser

Det store flertallet av kvinner vil på et eller annet tidspunkt oppleve å få cellulitter. Men selv om cellulittene er plagsomme, betyr ikke dette at behandlingen behøver å være det! Med Bioenergiser Cellulite Patches kan du lett få has på cellulitter på rumpa og andre steder – samtidig som du tilfører huden fuktighet og viktige næringsstoffer. Bioenergiser Cellulite Patches er nemlig ikke bare et effektivt cellulitt plaster, urteekstraktene den inneholder virker generelt på huden for å rense og tilføre den fuktighet.

Les Mer

Hva er cellulitter?

Cellulitter blir synlige på huden når fettcellene i underhuden forstørres og dyttes opp gjennom hudlagene. Da får huden et ruglete utseende som ofte virker sjenerende. Selv om cellulitter er både vanlige og helt ufarlige, vil de fleste av oss gjerne heller ha en glatt og plettfri hud. Cellulitter blir dessuten oftest synlig på områder hvor kroppen naturlig lagrer mer fett. Derfor er cellulitter på rumpa, lår og mage så vanlig – samtidig som dette er nøyaktig de stedene hvor man helst ikke vil ha dem!

Hva kan Bioenergiser Cellulite Patches gjøre for meg?

Med Bioenergiser Cellulite Patches kan du fjerne cellulitter på rumpa og andre irriterende områder på en effektiv og trygg måte. Du slipper å tømme lommeboken på smertefulle skjønnhetsklinikkbehandlinger og du slipper også de mulige arrene slike behandlinger kan etterlate. I stedet får du alle de naturlige ingrediensene kroppen trenger for å motvirke cellulitter rett på cellulittområdene. Du vil dessuten få ekstra fordeler når du bruker Bioenergiser Cellulite Patches. Disse plastrene inneholder nemlig også koffein, som stimulerer til økt fettforbrenning. På denne måten kan et cellulitt plaster forebygge vektøkning og tilføre kroppen viktige næringsstoffer.

Brukeranvisning

For best resultat bør du kun bruke ett cellulittplaster om gangen. Dette påfører du på et område du ønsker å behandle. Dette området må være tørt, rent og fritt for hår for best effekt. Deretter er det bare å la plasteret virke i de neste tjuefire timene – du trenger ikke gjøre mer enn å sette det på! Når tjuefire timer er gått, kan du erstatte plasteret med et nytt et som du setter en annen plass på kroppen. Bruk Bioenergiser Cellulite Patches i tretti dager for å få mest mulig ut av dem og for å oppnå en glattere og sunnere hud.

Hva inneholder Bioenergiser Cellulite Patches?

For å bli effektivt kvitt cellulitter på rumpa og andre sjerende områder inneholder våre cellulittplastre kun naturlige høykvalitetsingredienser. Se de viktigste av dem her:

Blæretang kan stimulere til økt stoffskifte, noe som igjen fører til høyere fettforbrenning.

Løvetann er ikke bare plagsomt ugress! Denne planten har også rensende egenskaper og hjelper til med å skape balanse i kroppen.

Guarana øker stoffskiftet og energinivåene dine gjennom hele dagen for å gi deg det lille overskuddet du trenger.

Trygt og effektivt

Siden Bioenergiser Cellulite Patches er fremstilt av naturlige ingredienser er det ingen kjente bivirkninger. Du bør allikevel holde et øye med området du setter plasteret på første gang du bruke det. Kjenner du noe ubehag, bør du fjerne plasteret og eventuelt kontakte en lege. Bioenergiser Cellulite Patches anbefales ikke for personer med eksisterende sykdommer eller personer som er gravide.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person