Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Bio Super Sport Mix 300g Effektivt Proteinpulver

349.00Kr
:


Størrelse

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Bio Super Sport Mix er et effektivt proteintilskudd basert på syv ingredienser valgt ut for å hjelpe deg prestere ditt aller best hver gang du trener. I motsetning til mange typer proteintilskudd er Bio Super Sport Mix et 100% naturlig og økologisk produkt. Dette betyr at vårt proteinpulver ikke inneholder fargestoffer, kunstige konserveringsmidler eller andre skadelige og unaturlige stoffer. Når du bruker Bio Super Sport Mix får du i stedet 100% naturlige vitaminer og mineraler.

Slik kan Bio Super Sport Mix hjelpe deg:

 • Med sitt høye proteininnhold kan vårt proteinpulver hjelpe deg øke din muskelmasse
 • Kan virke energigivende under trening
 • Kan effektivt øke forbrenningen
 • Tilfører kroppen vitaminer og mineraler
 • Positiv innvirkning på restitusjonstid etter trening
 • Vårt proteinpulver har et høyt antioksidantinnhold for å gi deg økt stamina
 • Inneholder guarana – dobbelt så energirikt som koffein
 • Du trenger kun én spiseskje daglig for maksimal effekt – bland det inn i smoothien, melken eller yoghurten din!
 • Alt i alt: et prestasjonsøkende og styrkende proteinpulver!

Bio Super Sport Mix tilfører kroppen din den energien den trenger for å prestere maksimalt på hver eneste treningsøkt. Vårt proteinpulver er beregnet på idrettsutøvere og andre aktive mennesker. Bio Super Sport Mix inneholder kun naturlige ingredienser – av disse er hampprotein stjernen. Hampprotein er en av de beste kildene til lettfordøyelig protein og inneholder dessuten omega-3.

Bland 1 spiseskje Bio Super Sport Mix proteinpulver med melk, yoghurt eller juice eller ha den oppi matretter for best ytelse under trening!

Les Mer

Hva er Bio Super Sport Mix?

Bio Super Sport Mix er et effektivt proteintilskudd som tas sammen med regelmessig trening. I dette proteintilskuddet finner du hampprotein – et veldig effektivt kosttilskudd som tilfører kroppen protein for å enklere bygge opp muskelmasse. For økt treningsutvinning inneholder vårt proteinpulver dessuten masse antioksidanter. Guarana stimulerer hjerne og kropp til å prestere sitt aller beste – og gir mer energi enn koffein. Dette er altså et proteinpulver som gir kroppen din den energien, styrken og utholdenheten den trenger for å få mest mulig ut av hver eneste treningsøkt.

Hva inneholder Bio Super Sport Mix?

Bio Super Sport Mix er bygget opp rundt syv effektive hovedingredienser.

 • Spirulina - styrker kroppen
 • Guarana - hjelper til med forbrenning av fett og kalorier
 • Lucuma - høyt innhold av karbohydrater og fiber
 • Acaibær - reduserer risikoen for sykdommer og øker immunforsvaret
 • Maca - øker energiinntaket
 • Kakao - stimulerer til økt prestasjon
 • Hampprotein- en viktig kilde til vegetabilsk og lettfordøyelig protein

Bio Super Sport Mix er et proteinpulver som er designet for å gi deg best mulig utbytte av treningsøktene dine gjennom bruken av disse syv stjerneingrediensene. Acaibær er en rik kilde på vitaminer og omega-3. Kakao inneholder antioksidanter som vil regulere og stabilisere kroppen etter trening. Guarana stimulerer hjernen til økt prestasjon mer effektivt enn koffein. Lucuma er en god kilde til jern, mens spirulina forbedrer immunforsvaret og tilfører rikelig med protein. Når disse ingrediensene kombineres i et proteinpulver er det ingenting som står i veien for en effektiv treningsøkt. Derfor kan du være sikker på at Bio Super Sport Mix proteintilskudd tilfører kroppen din alle de nødvendige mineralene og vitaminene den trenger.

Hvordan fungerer Bio Super Sport Mix?

Bio Super Sport Mix proteintilskudd sitt fundament er antioksidanter. Disse antioksidantene er helt nødvendige for deg som ønsker å trene mye og regelmessig. Vårt proteinpulver kan forbedrer immunforsvaret fordi antioksidantene hjelper til med å redusere effekten av oksidativt stress som blir forårsaket av trening. Dessuten vil vårt proteinpulver gi deg mye ekstra energi.

Alle ingrediensene du finner i Bio Super Sport Mix er økologiske og har en beviselig, positiv innvirkningen på hver eneste treningsøkt.

Hvordan tar jeg Bio Super Sport Mix?

Bland en spiseskje med Bio Super Sport Mix proteinpulver med melk, yoghurt eller juice. Du kan også drysse en spiseskje over maten din – for eksempel over en salat.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Fungerer bra med trening. Føler meg mye bedre!
 • * Veldig bra service!!
 • * Veldig sunn or organisk pulver, inneholder ikke noe som er usunt.
* Resultatene vil variere fra person til person