Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Økologisk Super Spirulina Tabletter Renser Kroppen og Styrker Immunforsvaret

Av Diet-Food

Kr179.00

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Bio Super Spirulina er kjent for sine fantatiske helsegunstige effekter. Spirulina tabletter er laget av en blågrønnalge som finnes i ferskvann. Faktisk er spirulina kjent som et av verdens beste super foods. Super Spirulina sørger for at kroppen får sunne næringsstoffer som bidrar til et sterkere immunforsvar. I tillegg kan spirulina tabletter rense kroppen for giftstoffer. Bio Super Spirulina inneholder sunne næringsstoffer som blir raskt absorbert av kroppen.

 • Bio Super Spirulina renser kroppen og styrker immunforsvaret
 • Spirulina tabletter får i gang forbrenningen og stoffskifte
 • Reduserer stress og gir økt energi
 • Bidrar til sunnere helse og bekjemper infeksjoner
 • Bio Super Spirulina kan senke kolesterolet
 • Svært effektivt sammen med regelmessig trening
 • Hjelper deg å holde en sunn vekt
 • Kraftig proteinkilde som er egnet for veganere og vegetarianere

Bio Super Spirulina består av spirulina tabletter med hele 11 vitaminer, 10 mineraler og 18 aminosyrer. Spirulina tabletter 100% naturlig og de gunstige ingrediensene blir derfor mer effektivt absorbert av kroppen til forskjell fra syntetiske vitaminer. Bio Super Spirulina er et av markedets mest effektive algetabletter. Spirulina tabletter styrker immunforsvaret og gjør kroppen mer motstandsdyktig mot forkjølelser, influensa og andre sykdommer.

Les Mer
Anbefalt Dosering: 1000mg
Varighet:  dager

Hva er Bio Super Spirulina?

Dette tilskuddet består av en blågrønn mikroskopiske vekst som har eksistert på vår planet i over 3,6 milliarder år. Super Spirulina er en utrolig god næringskilde og består av gunstig vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Forskning har vist at spirulina tabletter effektivt styrker immunforsvaret, T-cellevekst og anti-kroppsproduksjon. I tillegg har også Bio Super Spirulina anti-inflammatoriske egenskaper som hjelper kroppen å kvitte seg av med giftstoffer.

Hva kan Bio Super Spirulina gjør for meg?

Ta spirulina tabletter hver dag og få renset kroppen helt naturlig. Bio Super Spirulina bidrar også til en sunnere kroppsvekt samt økt energi. Bio Super Spirulina er perfekt for deg som ønsker å styrke hele kroppen. Med spirulina kapsler så kan du starter et sunnere liv.

Hvilke fordeler har Bio Spirulina?

Tilskuddet Bio Super Spirulina har hele fjorten næringsstoffer med sterke antioksidative egenskaper. Dette gjør at spirulina kapsler kan støtte kroppens celler ved å beskytte cellemembranen og DNA mot skader. Mange av disse helsefordelen kan du nå få ved å ta Bio Super Spirulina. Super Spirulina inneholder så mange gunstige ingredienser at du må spise store mengder frukt og grønnsaker for få samme mengde. Med spirulina tabletter får du i deg sunne ingrediensene i spirulina kapsler mye lettere og raskere.

 • Styrker immunforsvaret
 • Innholdet av vitamin B6 og jern i Bio Super Spirulina styrker effektivt immunforsvaret.

 • Bedre konsentrasjon og læreevne
 • Spirulina tabletter er rik på vitamin B6 og inneholder jern, to ingredienser som er kjent for å bidra til optimal kognitiv funksjon. Du får med andre ord bedre konsentrasjon og læreevne.

 • Vektkontroll
 • Hvis du tar tilskuddet en time før et måltid så fremmer Super Spirulina metthetsfølelsen slik at du kan unngå overspising.

 • Sunt hjerte
 • Bio Super Spirulina er rik på tiamin som hjelper deg å styrke hjertefunksjonen.

 • Rik, komplett og lettfordøyelig proteinkilde

Bio Super Spirulina er svært rik på protein (60-70%) og inneholder 18 aminosyrer. Inkludert alle nødvendige aminosyrene som kroppen trenger. Studier har vist at Bio Super Spirulina har et svært høyt innhold av protein, faktisk 4 x høyere enn i vanlig kjøtt.

Pakken inneholder 375 stk spirulina tabletter med 100% spirulina. Spirulina tabletter er rik på proteiner (ca 70%) og inneholder vitamin B1, B2, B6, jern, kalsium og antioksidanter samt essensielle fettsyrer.

Hvilke bivirkninger gir Spirulina tabletter?

Dette er et 100% naturlig kosttilskudd som er basert på Bio Super Spirulina. Spirulina tabletter har ingen kjente bivirkninger. Super Spirulina inneholder ikke bindemidler, konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Du får spirulina tabletter som er helt naturlig og rent.

Våre spirulina tabletter inneholder ikke tungmetaller eller gifter ettersom de er helt økologiske. Vår Bio Super Spirulina blir dyrket i mineralrikt kildevann som ikke er forurenset. Dette er viktig for å kunne skape et helt naturlig og rent produkt med masse sunne næringsstoffer.

Hvordan tar jeg Bio Super Spirulina?

Ta 4 spirulina tabletter daglig og hvis du vil best resultat så kan du ta 8 tabletter. Ikke ta mer 10 tabletter per dag. Ta tablettene med et glass vann.

Spirulina tabletter skal ikke brukes som et alternativt for et variert og sunt kosthold.

5 GRUNNER TIL Å ELSKE SPIRULINA

FAKTA

I Sentral-Afrika tørkes Spirulina til små kaker som kalles Dihé, og de blir brukt som buljongterninger for å gi maten mer næring. Spirulina er rik på flere viktige næringsstoffer, og de er bra for å øke immunforsvaret og forbrenningen.

STABILISERER KROPPENS BALANSE

De finnes i tropiske og subtropiske deler av verden og må ha et høyt PH-verdi på 8,5 + og temperatur rundt 30 grader for å vokse. Alkaliske næringsmidler stabiliserer kroppens PH-balanse som gir økt velvære, bedre helse og trivsel

VIKTIG PROTEIN

Spirulina inneholder over 60% protein og nødvendige aminosyrer som kroppen trenger. Spirulina finnes i både tablett og pulverform

MASSEVIS AV NÆRINGSSTOFFER

Spirulina er ikke bare en stor proteinkilde, men inneholder også mengder av næringsstoffer som B-vitamin, betakaroten, vitaminer, sink, kobber, jern og har masse antioksidanter.

STYRKE IMMUNSYSTEMET

Spirulina spises ofte for å styrke immunforsvaret. Flere studier viser at spirulina kan øke kroppens produksjon av antikropper og andre celler som bekjemper infeksjoner og dermed øke immunforsvaret

HELT SELVSTENDIG

Spirulina er en fantastisk organiske som produserer karbohydrater, fett, protein fra enkle substanser i sin omgivelse for å overleve.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.
Produkt Vurdering (100% basert på 3 Reviews)
Service Vurdering (0% basert på 0 )

Vurder Produktet Klikk Her

 • * Lett å ta, har tidligere tatt pulveret i smoothies, men dette er lettere for meg når jeg ikke trengte å gjøre noe, men bare ta en tablett for å få i deg masse vitaminer. Anbefales hvis du ønsker bedre helse og øke immunsystem!
 • * Trygg og Diskret leverting, er fornøyd
 • * Veldig fornøyd med produktet, og jeg har ingenting negativt å si. Jeg bruker det for jern og B12 og energinivået har økt enormt :)
* Resultatene vil variere fra person til person