Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Økologisk Super Spirulina Tabletter Renser Kroppen og Styrker Immunforsvaret

Av Diet-Food

179.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Bio Super Spirulina er kjent for sine fantastiske helsegunstige effekter. Spirulina tabletter er laget av en blågrønnalge som finnes i ferskvann. Faktisk er spirulina kjent som et av verdens beste super foods. Super Spirulina sørger for at kroppen får sunne næringsstoffer som bidrar til et sterkere immunforsvar. I tillegg kan spirulina tabletter rense kroppen for giftstoffer. Bio Super Spirulina inneholder sunne næringsstoffer raskt tas opp av kroppen.

 • Bio Super Spirulina renser kroppen og styrker immunforsvaret
 • Spirulina tabletter får i gang forbrenningen og stoffskiftet
 • Reduserer stress og gir økt energi
 • Bidrar til sunnere helse og bekjemper infeksjoner
 • Bio Super Spirulina kan senke kolesterolet
 • Svært effektivt sammen med regelmessig trening
 • Hjelper deg å holde en sunn vekt
 • Kraftig proteinkilde som er egnet for veganere og vegetarianere

Bio Super Spirulina består av spirulina tabletter med hele 11 vitaminer, 10 mineraler og 18 aminosyrer. Spirulina tabletter er 100% naturlig og de gunstige ingrediensene blir derfor mer effektivt absorbert av kroppen til forskjell fra syntetiske vitaminer. Bio Super Spirulina er et av markedets mest effektive algetabletter. Spirulina tabletter styrker immunforsvaret og gjør kroppen mer motstandsdyktig mot forkjølelser, influensa og andre sykdommer.

Les Mer
Anbefalt Dosering: 1000mg
Varighet:  dager

Hva er Bio Super Spirulina?

Dette tilskuddet lages fra en blågrønn mikroskopisk vekst (Arthrospira) som har eksistert på vår planet i over 3,6 milliarder år. Den har vært brukt i matlaging helt siden Aztekerne levde i Sør-amerika, og dyrkes i dag over hele verden. Super Spirulina er en utrolig god næringskilde og består av gunstige vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Forskning har vist at spirulina tabletter effektivt styrker immunforsvaret, T-cellevekst og produksjon av antistoffer. I tillegg har også Bio Super Spirulina anti-inflammatoriske egenskaper som hjelper kroppen med å kvitte seg med giftstoffer. På grunn av dens næringsrike sammensetning vurderes spirulina faktisk som en matsort som kan gi sikkerhet i tilfellet globale katastrofe, og kan være nyttig i å adressere underernæring i områder rammet av tørke og lignende. Den benyttes også som tilskudd i dyrefor og innen akvakultur, grunnet det meget høye næringsinnholdet.

Hva kan Bio Super Spirulina gjør for meg?

Ta spirulina tabletter hver dag og få renset kroppen helt naturlig, i tillegg til å tilføre kroppen en hel rekke nyttige næringsstoffer. Den inneholder proteiner og sunt fett, i tillegg til vitaminer og mange viktige mineraler som kalsium, jern, magnesium og sink. Bio Super Spirulina bidrar til en mer balansert kroppsvekt, samt økt energi. Bio Super Spirulina er perfekt for deg som ønsker å styrke hele kroppen. Med spirulina kapsler kan du starte et sunnere liv.

Hvilke fordeler har Bio Spirulina?

Tilskuddet Bio Super Spirulina inneholder hele fjorten næringsstoffer med sterke antioksidative egenskaper. Dette gjør at spirulina kapsler kan støtte kroppens celler ved å beskytte cellemembranen og arvestoffet mot skader. Mange av disse helsefordelene kan du nå få ved å ta Bio Super Spirulina. Super Spirulina inneholder så mange gunstige ingredienser at du må spise store mengder frukt og grønnsaker for få samme mengde. Med spirulina tabletter får du i deg d sunne ingrediensene i spirulina kapsler mye lettere og raskere.

 • Styrker immunforsvaret
 • Innholdet av vitamin B6 og jern i Bio Super Spirulina styrker immunforsvareteffektivt.

 • Bedre konsentrasjon og læreevne
 • Spirulina tabletter er rike på vitamin B6 og inneholder jern, to ingredienser som er kjent for å bidra til optimal kognitiv funksjon. Du får med andre ord bedre konsentrasjon og læreevne

 • Vektkontroll
 • Hvis du tar tilskuddet en time før et måltid så fremmer Super Spirulina metthetsfølelsen slik at du kan unngå overspising.

 • Sunt hjerte
 • Bio Super Spirulina er rik på tiamin som hjelper deg å styrke hjertefunksjonen.

 • Rik, komplett og lettfordøyelig proteinkilde

Bio Super Spirulina er svært rik på protein (60-70%) og inneholder 18 aminosyrer, inkludert alle de essesnielle aminosyrene som kroppen trenger. Studier har vist at Bio Super Spirulina har et svært høyt innhold av protein, faktisk 4 x høyere enn i vanlig kjøtt.

Pakken inneholder 375 stk spirulina tabletter med 100% spirulina. Spirulina tabletter er rike på proteiner (ca 70%) og inneholder vitamin B1, B2, B6, jern, kalsium og antioksidanter samt sunne fettsyrer.

Hvilke bivirkninger gir Spirulina tabletter?

Dette er et 100% naturlig kosttilskudd som er basert på Bio Super Spirulina. Spirulina tabletter har ingen kjente bivirkninger. Spirulina er rik på en rekke næringsstoffer, og dette inkluderer aminosyren fenylalanin, som jo er en av de essensielle aminosyrene, men en liten andel av mennesker har en medfødt intoleranse for dette stoffet (kalt Fenylketonuri, eller Føllings sykdom), og bør derfor være forsiktige ved inntak av spirulina, slik som med alle andre matsorter og tilskudd som inneholder fenylalanin. Mennesker som bruker anti-koaguleringsmedisiner bør kontakte lege før de bruker Spirulina, da noen av næringsstoffene kan ha innvirkning på enkelte av disse medikamentene. Mennesker som lider av autoimmune sykdommer kan i noen tilfeller oppleve reaksjoner ved bruk av Spirulina, og bør derfor være oppmerksomme på eventuelle negative virkninger. Super Spirulina inneholder ikke bindemidler, konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Du får spirulina tabletter som er helt naturlige og rene. Våre spirulina tabletter inneholder ikke tungmetaller eller gifter ettersom de er helt økologiske. Vår Bio Super Spirulina blir dyrket i mineralrikt kildevann som ikke er forurenset. Dette er viktig for å kunne skape et helt naturlig og rent produkt med masse sunne næringsstoffer.

Hvordan tar jeg Bio Super Spirulina?

Ta 4 spirulina tabletter daglig, og hvis du vil oppnå best resultat så kan du ta 8 tabletter. Ikke ta mer enn 10 tabletter per dag. Ta tablettene med et glass vann.

Spirulina tabletter skal ikke brukes som et alternativt for et variert og sunt kosthold.

5 GRUNNER TIL Å ELSKE SPIRULINA

FAKTA

I Sentral-Afrika tørkes Spirulina til små kaker som kalles Dihé, og de blir brukt som buljongterninger for å gi maten mer næring. Spirulina er rik på flere viktige næringsstoffer, og er bra for å øke immunforsvaret og forbrenningen.

STABILISERER KROPPENS BALANSE

De finnes i tropiske og subtropiske deler av verden og må ha en PH-verdi på 8,5 + og temperatur rundt 30 grader for å vokse. Alkaliske næringsmidler stabiliserer kroppens PH-balanse som gir økt velvære, bedre helse og trivsel

VIKTIG PROTEIN

Spirulina inneholder over 60% protein og nødvendige aminosyrer som kroppen trenger. Spirulina finnes i både tablett- og pulverform

RIK PÅ NÆRINGSSTOFFER

Spirulina er ikke bare en stor proteinkilde, men inneholder også mengder av næringsstoffer som B-vitamin, betakaroten, vitaminer, sink, kobber, jern og har mye antioksidanter. Derfor er spirulina en effektiv produkt med flere gode helsefordeler.

STYRKE IMMUNSYSTEMET

Spirulina er populært og kjent for å styrke immunforsvaret. Flere studier viser at spirulina kan øke kroppens produksjon av beskyttende celler som kan bekjemper infeksjoner og frie radikaler som bidrar til å øke immunforsvaret

HELT SELVSTENDIG

Spirulina er en uavhengig organisme som produserer karbohydrater, fett, protein fra enkle substanser i sin omgivelse for å overleve.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Lett å ta, har tidligere tatt pulveret i smoothies, men dette er lettere for meg når jeg ikke trengte å gjøre noe, men bare ta en tablett for å få i deg masse vitaminer. Anbefales hvis du ønsker bedre helse og øke immunsystem!
 • * Trygg og Diskret leverting, er fornøyd
 • * Veldig fornøyd med produktet, og jeg har ingenting negativt å si. Jeg bruker det for jern og B12 og energinivået har økt enormt :)
* Resultatene vil variere fra person til person