Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Bio Spirulina tabletter 375 tabletter

179.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Bio Super Spirulina er kjent for sine fantastiske helsegunstige effekter. Spirulina tabletter er laget av en blågrønnalge som finnes i ferskvann. Faktisk er spirulina kjent som et av verdens beste super foods. Super Spirulina sørger for at kroppen får sunne næringsstoffer som bidrar til et sterkere immunforsvar. I tillegg kan spirulina tabletter rense kroppen for giftstoffer. Bio Super Spirulina inneholder sunne næringsstoffer raskt tas opp av kroppen.

 • Bio Super Spirulina renser kroppen og styrker immunforsvaret
 • Spirulina tabletter får i gang forbrenningen og stoffskiftet
 • Reduserer stress og gir økt energi
 • Bidrar til sunnere helse og bekjemper infeksjoner
 • Bio Super Spirulina kan senke kolesterolet
 • Svært effektivt sammen med regelmessig trening
 • Hjelper deg å holde en sunn vekt
 • Kraftig proteinkilde som er egnet for veganere og vegetarianere

Bio Super Spirulina består av spirulina tabletter med hele 11 vitaminer, 10 mineraler og 18 aminosyrer. Spirulina tabletter er 100% naturlig og de gunstige ingrediensene blir derfor mer effektivt absorbert av kroppen til forskjell fra syntetiske vitaminer. Bio Super Spirulina er et av markedets mest effektive algetabletter. Spirulina tabletter styrker immunforsvaret og gjør kroppen mer motstandsdyktig mot forkjølelser, influensa og andre sykdommer.

Les Mer
Type: Tabletter
Antall: 375
Varighet: 90 dager dager

Hva er Spirulina?

Spirulina er en blågrønn mikroskopisk vekst (Arthrospira) som har eksistert på vår planet i over 3,6 milliarder år. Den har vært brukt i matlaging helt siden Aztekerne levde i Sør-amerika, og dyrkes i dag over hele verden. Spirulina er en utrolig god næringskilde og består av gunstige vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Spirulina er kjent for å styrke immunforsvaret, T-cellevekst og produksjon av antistoffer. I tillegg har også Spirulina anti-inflammatoriske egenskaper som hjelper kroppen med å kvitte seg med giftstoffer. På grunn av dens næringsrike sammensetning vurderes spirulina faktisk som en matsort som kan gi sikkerhet i tilfellet globale katastrofe, og kan være nyttig i å adressere underernæring i områder rammet av tørke og lignende. Den benyttes også som tilskudd i dyrefor og innen akvakultur, grunnet det meget høye næringsinnholdet.

Hva kan Spirulina tabletter gjør for meg?

Spirulina er en av de mest næringsrike supermatene som gjør Spirulina tabletter fra Diet Food til et førsteklasses produkt. Næringsstoffene som finnes i spirulina per 100 gram inkluderer 290 kcal energi, 57 gram protein, 7 gram fett, 24 gram karbohydrater, 3 gram kostfiber og 3 gram sukker. Mineraler og sporstoffer funnet i spirulina inkluderer 120 mg kalsium, 28 mg jern, 195 mg magnesium, 118 mg fosfor, 1363 mg kalium, 1048 mg natrium og 2 mg sink. Vitaminene som finnes i spirulina inkluderer tiamin, riboflavin, niacin, folat, vitamin B6, C, A, E og vitamin K. Nå vet du at ved å ta Super Spirulina tabletter, kan du tilføre kroppen næringsstoffer den trenger.

Hvilke fordeler har Super Spirulina?

Tilskuddet Bio Super Spirulina inneholder hele fjorten næringsstoffer med sterke antioksidative egenskaper. Antioksidanter er kjent for å støtte kroppens celler ved å beskytte cellemembranen og arvestoffet mot skader. Mange av disse helsefordelene kan du nå få ved å ta Super Spirulina. Super Spirulina inneholder så mange gunstige ingredienser at du må spise store mengder frukt og grønnsaker for få samme mengde. Med spirulina tabletter får du i deg sunne ingrediensene i form av enkelt å svelge tabletter som er mye lettere og raskere å ta.

Spirulina tabletter Inneholder vitamin B6 og jern som er kjent for å støtte normal funksjon av immunforsvaret og bidra til optimal kognitiv funksjon. Du får dermed bedre støtte for konsentrasjon og læreevne

Hvilke bivirkninger gir Spirulina tabletter?

Dette er et 100% naturlig kosttilskudd og har ingen kjente bivirkninger. De som er medfødt intoleranse for aminosyrer, stoffet kalt Fenylketonuri, eller Føllings sykdom, bør derfor være forsiktige ved inntak av spirulina, slik som med alle andre matsorter og tilskudd som inneholder fenylalanin. For de som bruker anti-koaguleringsmedisiner bør kontakte lege før de bruker Spirulina, da noen av næringsstoffene kan ha innvirkning på enkelte av disse medikamentene. Dersom du lider av autoimmune sykdommer kan du i noen tilfeller oppleve reaksjoner ved bruk av Spirulina, og bør derfor være oppmerksomme på eventuelle negative virkninger. Super Spirulina inneholder ikke bindemidler, konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Du får spirulina tabletter som er helt naturlige og rene. Våre spirulina tabletter inneholder ikke tungmetaller eller gifter ettersom de er helt økologiske. Super Spirulina fra Diet Food er dyrket i mineralrikt kildevann som ikke er forurenset. Dette er viktig for å kunne skape et helt naturlig og rent produkt med masse sunne næringsstoffer.

Hvordan tar jeg Bio Super Spirulina?

Ta 4 spirulina tabletter daglig, og hvis du vil oppnå best resultat så kan du ta 8 tabletter. Ikke ta mer enn 10 tabletter per dag. Ta tablettene med et glass vann.

Spirulina tabletter skal ikke brukes som et alternativt for et variert og sunt kosthold.

Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Lett å ta, har tidligere tatt pulveret i smoothies, men dette er lettere for meg når jeg ikke trengte å gjøre noe, men bare ta en tablett for å få i deg masse vitaminer. Anbefales hvis du ønsker bedre helse og øke immunsystem!
 • * Trygg og Diskret leverting, er fornøyd
 • * Veldig fornøyd med produktet, og jeg har ingenting negativt å si. Jeg bruker det for jern og B12 og energinivået har økt enormt :)
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev