Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Økologisk Super Slim Mix 300g Superfood Pulver for Vekttap og Detox

Av Diet-Food

199.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Økologisk Super Slim mix inneholder en eksklusiv blanding av fem ingredienser som gir økt vekttap. Økologisk Super Slim mix har en unik blanding av ingredienser som er perfekt for de som ønsker å gå ned i vekt og rense kroppen. Det er vitenskapelig bevist at ingrediensene i Bio Super Slim slankepulver er den perfekte blandingen. Du får et slankepulver som inneholder jern, kalsium, magnesium, vitaminene A, C, E, og K og dessuten vitaminene B1, B2, B3, B5, B5 og B9. Bio Super Slim mix slankepulver har et høyt innhold av spirulina som øker stoffskiftet og gjør at fordøyelsen fungerer bedre.

 • Økologisk Super Slim mix renser og avgifter kroppen
 • Øker stoffskiftet og får i gang vekttapet
 • Hjelper deg å forbrenne kalorier
 • Reduserer sulthetsfølelse & bidrar til bedre fordøyelse
 • Bidrar til optimal tarmflora
 • Vitaminpulver som styrker immunforsvaret og gir økt velvære
 • Rik på jern, kalsium og magnesium
 • Slankepulver med 100% naturlige og økologiske ingredienser
 • Inneholder vitaminene A, C, E, B1, B2, B3, B5, B6 og B9
 • Ta bare 1 matskje med slankepulver daglig med melk, yoghurt eller juice for maks effekt.

Økologisk Super Slim mix er et slankepulver med ingredienser som er rike på omega 3-fettsyrer, vitaminer og mineraler. Guarana hjelper deg å forbrenne mer kalorier og fett. Mens Lucuma i Bio Super Slim er en rik kilde til jern. Økologisk Super Slim inneholder også hampafrø som tilfører kroppen masse fiber. Chlorella avgifter kroppen slik at tarmfloraen blir optimal og er dessuten en god kilde til vitamin B12. Ved å ta Bio Super Slim mix så får du en sterkere metthetsfølelse samtidig som stoffskiftet blir bedre. I tillegg inneholder Bio Super Slim mix slankepulver en rekke vitaminer og mineraler som styrker kroppen.

Ta bare 1 matskje med Bio Super Slim mix daglig og bland ut med vann, melk, juice, yoghurt, salat, dessert eller annet drikke eller mat. Da får du best resultat.

Les Mer

Hva er Bio Super Slim mix?

Bio Super Slim mix slankepulver er et 100% naturlig økologisk vitaminpulver som inneholder masse gunstige stoffer. Ettersom Bio Super Slim er helt naturlig så inneholder det ikke fargestoffer, tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller andre usunne stoffer. Istedenfor får du et slankepulver som er rik på omega 3-fettsyrer, vitaminer og mineraler. Hvis du tar Bio Super Slim mix slankepulver regelmessig så vil du kan ned å vekt raskt og få økt velvære.

Hvordan tar jeg Bio Super Slim mix?

Bland 1 matskje med Bio Super Slim mix slankepulver med din favoritt melk, yoghurt, grøt, salat eller måltid eller dessert. Det holder med 1 matskje med Bio Super Slim slankepulver per dag for å gå raskt ned i vekt og styrke kroppen. En pakke med Bio Super Slim slankepulver holder til omtrent 1,5 måned forbruk. Bio Super Slim vitaminpulver er 100% naturlig og alle ingrediensene har blitt sertifisert økologiske.

Bland 1 matskje med Bio Super Slim mix slankepulver med din favoritt melk, yoghurt, grøt, salat eller måltid eller dessert. Det holder med 1 matskje med Bio Super Slim slankepulver per dag for å gå raskt ned i vekt og styrke kroppen.

En pakke med Bio Super Slim slankepulver holder til omtrent 1,5 måned forbruk. Bio Super Slim vitaminpulver er 100% naturlig og alle ingrediensene har blitt sertifisert økologiske.

Hva inneholder Bio SuperSlim mix?

Bio Super Slim mix slankepulver er basert på en blanding av fem nøye utvalgte ingredienser. Sammen gjør de Bio Super Slim til et svært effektivt vitaminpulver og slankepulver. Du kan forbrenne fett og kalorier raskere med Bio Super Slim. Slik at du kan gå raskt ned i vekt. Bio Super Slim mix inneholder økologisk proteinpulver, hampa, chlorella, spirulina, guarana og lukum.

 • Lucuma - fylt med gode karbohydrater og fiber
 • Chlorella - renser kroppen
 • Hampaprotein - en rik kilde til vegetabilsk protein
 • Guarana - hjelper deg å forbrenne fett og kalorier
 • Spirulina - gir økt energi og demper sulten

Bio SuperSlim mix slankepulver inneholder 5 av de mest kraftigste og naturligste ingrediensene for vekttap. Spirulina reduserer sulthetsfølelsen og bidrar til bedre fordøyelse. Guarana støtter og rengjør bakteriefloraen i tarmen. Bio Super Slim inneholder chlorella som er ferskvannsalge som effektivt renser kroppen. Samtidig bidrar til den til at tarmfloraen er optimal. Chlorella er ikke bare kjent for sine høye innhold av klorofyll, men er også en rik kilde til vitaminer, mineraler, protein og andre gunstige næringsstoffer. Faktisk sies det at chlorella er et av planterikets mest sunneste planter og derfor har Bio Super Slim denne utrolige ingrediensen.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Virkelig god når det tas regelmessig, for min partner ga det klare resultater, men jeg skal bestille en for meg også, og skal gjennom hele løpet av behandlingen denne gangen
 • * lett å ta og ingen bivirkninger. Har hjulpet meg til å miste 4 kilo og jeg har tatt det hver morgen i 1,5 måneder. Kjøpte en pakke og fortsetter å kjøre på denne tiden det er den beste jeg har testet så langt.
 • * Jeg har vært på jakt etter noe som kan hjelpe meg å øke min stoffskifte og gi meg noen form for protein. Dette produktet er veldig bra!
 • * Dette produktet har hjulpet meg til å gå fra en størrelse XL til størrelse M i underkant av to måneder. Det fungerer veldig bra hvis du trener og spiser sunt og ta en skje med disse til frokost hver dag, jeg blandet pulveret i min morgen smoothie med friske bær og yoghurt. Virkelig godt produkt som varer lenge, og dessuten det smaker godt når det inneholder både kakao og masse næringsstoffer.
* Resultatene vil variere fra person til person