Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Bio Super Slim Mix Pulver 300g Pulver

199.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Økologisk Super Slim mix inneholder en eksklusiv blanding av fem helt naturlige ingredienser. Økologisk Super Slim mix har en unik blanding av ingredienser som er perfekt for de som ønsker det beste for kroppen sin. Du får et økologisk Super Slim Mix som inneholder jern, kalsium, magnesium, vitaminene A, C, E, og K og dessuten vitaminene B1, B2, B3, B5, B5 og B9. Bio Super Slim Mix har et høyt innhold av spirulina og Chlorella.

 • Økologisk Super Slim Mix er helt naturlig
 • Bidrar til optimal tarmflora
 • Rik på vitaminer og mineraler for optimal velvære
 • Inneholder jern, kalsium og magnesium
 • Rik på vitaminer som vitamin A, C, E, B1, B2, B3, B5, B6 og B9
 • Du får 300g med Super Slim Mix
 • Ta bare 1 spiseskje daglig med melk, yoghurt eller juice for maks effekt.

Økologisk Super Slim mix er laget med naturlige ingredienser som er rike på omega 3-fettsyrer, vitaminer og mineraler. Den inneholder også populære Guarana og Lucuma supermat som er en rik kilde til jern. Økologisk Super Slim inneholder også hampfrø som tilfører kroppen masse fiber.

Les Mer
Type: pulver
Weight: 300 g

Hva er Bio Super Slim Mix?

Bio Super Slim Mix er et naturlig og økologisk vitamin rik pulver som inneholder masse gunstige stoffer. Ettersom Bio Super Slim er helt naturlig så inneholder det ikke fargestoffer, tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller andre usunne stoffer. Istedenfor får du et Super Slim Mix som er rik på omega 3-fettsyrer, vitaminer og mineraler.

Hva inneholder Bio Super Slim Mix?

Bio Super Slim Mix er basert på en blanding av fem nøye utvalgte ingredienser. Sammen gjør de Super Slim Mix til et svært effektivt vitaminpulver. Super Slim Mix inneholder økologisk proteinpulver, hampa, chlorella, spirulina, guarana og lucuma.

 • Lucuma - fylt med gode karbohydrater og fiber
 • Chlorella -Inneholder essensielle aminosyrer
 • Hampaprotein - en rik kilde til vegetabilsk protein
 • Guarana - Inneholder mineraler som kalsium, magnesium, jern, kalium og fosfor
 • Spirulina -Rik på proteiner og vitamin B12, B1, B2 og B6

Super Slim Mix inneholder 5 av de mest kraftigste og naturligste ingrediensene fra supermat. Spirulina er kjent for å reduserer sulthetsfølelsen og bidrar til bedre fordøyelse. Guarana er kjent for å støtte og rengjør bakteriefloraen i tarmen. Super Slim Mix inneholder Chlorella er ikke bare kjent for sine høye innhold av klorofyll, men er også en rik kilde til vitaminer, mineraler, protein og andre gunstige næringsstoffer. Faktisk sies det at chlorella er et av planterikets mest sunneste planter og derfor har Super Slim Mix denne utrolige ingrediensen.

Hvordan tar jeg Bio Super Slim mix?

Bland 1 spiseskje med Super Slim Mix med din favoritt melk, yoghurt, grøt, salat, måltid eller dessert. Det holder med 1 spiseskje med Super Slim Mix per dag for optimal effekt.

En pakke med Super Slim Mix holder til omtrent 1,5 måned forbruk. Bio Super Slim vitaminpulver er naturlig og alle ingrediensene har blitt sertifisert økologiske.

Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Virkelig god når det tas regelmessig, for min partner ga det klare resultater, men jeg skal bestille en for meg også, og skal gjennom hele løpet av behandlingen denne gangen
 • * lett å ta og ingen bivirkninger. Har hjulpet meg til å miste 4 kilo og jeg har tatt det hver morgen i 1,5 måneder. Kjøpte en pakke og fortsetter å kjøre på denne tiden det er den beste jeg har testet så langt.
 • * Jeg har vært på jakt etter noe som kan hjelpe meg å øke min stoffskifte og gi meg noen form for protein. Dette produktet er veldig bra!
 • * Dette produktet har hjulpet meg til å gå fra en størrelse XL til størrelse M i underkant av to måneder. Det fungerer veldig bra hvis du trener og spiser sunt og ta en skje med disse til frokost hver dag, jeg blandet pulveret i min morgen smoothie med friske bær og yoghurt. Virkelig godt produkt som varer lenge, og dessuten det smaker godt når det inneholder både kakao og masse næringsstoffer.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev