Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Økologisk Super Guarana 100g Guarana Pulver mot Økt Energi og Konsentrasjon

Av Diet-Food

159.00Kr
:


Størrelse

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Guarana frø er en kilde til mineraler, vitaminer og fettsyrer som kroppen din elsker. Derfor tilhører guarana pulver til kategorien som kalles supermat – mat med usedvanlig høye helsemessige egenskaper. Guarana frø gir deg mye energi og styrke til både hodet og kroppen, og på grunn av det høye innholdet av antioksidanter, så har guarana pulver noen helt unike fordeler. Bio Super Guarana anbefales også til mennesker som har problemer med å kontrollere appetitten. Det er fordi at guarana frø demper appetitten og øker stoffskiftet gjennom å øke forbrenningen.

 • Bio Super Guarana motvirker tretthet
 • Øker energien
 • Stimulerer hjernens funksjoner
 • Bidrar til bedre konsentrasjon
 • Øker forbrenningen og stoffskiftet
 • Styrker immunforsvaret
 • Demper appetitten
 • Velegnet for vegetarianere og veganere
 • Bio Super Guarana inneholder 3 ganger mer koffein enn kaffe
 • Kan brukes av både menn og kvinner

Bio Super Guarana fra Diet-Food kommer fra Brasil. Bio Super Guarana pulver inneholder ingen tilsetningsstoffer eller kunstige smaker eller farger. Produktet er økologisk og kontrollert i forhold til EUs retningslinjer for økologisk produksjon.

Les Mer

Hva er guarana?

Guaranabusken gir røde bær som har blitt brukt som kaffe i Brasil i århundrer. Frøene fra guaranabærene blir tørket, brent og deretter brygget til en drikk med en bitter og søt smak. Guarana finnes i mange energidrikker og andre drikker, og brukes for å motvirke tretthet samt øke forbrenningen. Guarana brukes som smakstilsetning i mange matvarer. Guarana er vår største kilde til koffein som finnes i naturen, og inneholder tre ganger mer koffein enn kaffe.

Guarana er en plante som er oppkalt etter Guaranistammen i Amazonas. De brukte frøene til å lage drinker med. I dag anvender vi fremdeles guarana frø som et legemiddel, takket være sitt høye innhold av antioksidanter. Guarana pulver anvendes ved vektreduksjon, for å forbedre dine prestasjonsevner, øke din forbrenning og for å redusere både mental og fysisk tretthet. Guarana pulver har blitt en universell ingrediens for produkter som søker å gi deg mer energi og bidra til vekttap. Enkelte bruker også guarana frø for behandling av lavt blodtrykk og kronisk utmattelsessyndrom (CFS) samt i forebygging av malaria og dysenteri. Bio Super Guarana har mange bruksområder, deriblant behandling av diaré, feber, hjerteproblemer, hodepine, leddsmerter, ryggsmerter og svetteproblemer.

Hvilke fordeler har guarana ekstraktet?

Bio Super Guarana inneholder store mengder koffein. Koffein virker ved å stimulere sentralnervesystemet, hjertet og musklene. Guarana frø inneholder også teofyllin og teobromin som er næringsstoffer som ligner på koffein. De bidrar til økt metabolisme og økt forbrenning. Dette gjøres på en effektiv måte takket være det høye innholdet av antioksidanter som guarana pulver inneholder. De sørger for å rense kroppen for gift- og avfallsstoffer, Det bidrar til at kroppens system og næringsopptak forbedres.

Antioksidantene styrker dessuten immunforsvaret og det blir enklere å opprettholde en god helse. Når du bruker guarana pulver vil du også oppleve å bli raskere frisk fra vanlige sykdommer Andre fordeler som kommer med guarana ekstrakt er at det bekjemper tretthet og derved øker ditt energinivå. Det stimulerer hjernens funksjoner og bidrar til en bedre konsentrasjon. Guarana pulver sørger for en økt forbrenning, redusert appetitt og en enklere vektreduksjon.

Hvordan skal jeg innta guarana pulver?

Bio Super Guarana kan blandes med 100 ml vann, juice eller te, til en drikk som du både liker og kan innta raskt. Har du en kreativ sjel så kan du eksperimentere ved å blande guarana pulver ekstrakt i din yoghurt eller hjemmelagde smoothie. Du kan også bruke guarana pulver i en dressing på salaten. Det daglige inntaket bør ikke overstige 3 gram eller en teskje av pulveret. Pakken holder til en drøy måneds bruk. Som med alle produkter som inneholder koffein, er det viktig å tenke på at for mye koffein kan føre til søvnløshet, nervøsitet, angst, hodepine, høyt blodtrykk og hjertebank. Derfor bør Bio Super Guarana ekstrakt ikke tas av barn under 18 år eller kvinner som er gravide eller ammer.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (97.14% basert på 7 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Anbefales! Gitt meg energi. Den gir deg også en bonus sunnhetsfølelse
 • * Veldig god smak. Gir meg noe overskudd på energien som alltid er bra ! Anbefales
 • * Denne er smaker først og fremst veldig godt. Pluss at den gjør akkurat som den sier:) Kjøpte to stk jeg !
 • * Godt produkt! 20% rabatt dersom du kjøper mer. Ja takk!
 • * Veksler alltid denne med Spirulina Pulver. Denne er fantastisk på å gi energi som jern supplement. Har også mange gode vitaminer. Supert at de gir 20% rabatt når du kjøper flere. Ganske fornøyd
 • * Beste Pulver eg har smakt
 • * Super Produkt! God Pris
* Resultatene vil variere fra person til person