Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Bio Super Guarana Pulver 100g Pulver | Økologisk guarana pulver

159.00Kr
:


Størrelse

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Guarana frø er en kilde til mineraler, vitaminer og fettsyrer som kroppen din elsker. Derfor tilhører guarana pulver til kategorien som kalles supermat – mat med usedvanlig høye helsemessige egenskaper. Guarana frø er kjent for å gi mye energi og styrke til både hodet og kroppen, og på grunn av det høye innholdet av antioksidanter, så har guarana pulver noen helt unike fordeler. Bio Super Guarana anbefales også til mennesker som har problemer med å kontrollere appetitten. Det er fordi at guarana frø er kjent for å balansere demper appetitten.

 • Guarana er rik på vitaminer, mineraler og sunne fettsyrer
 • Frukten inneholder flere helsefordeler
 • Du får 100g av naturlig og økologisk tilbredet guarana pulver
 • Velegnet for vegetarianere og veganer
 • Guarana inneholder 3 ganger mer koffein enn kaffe
 • Kjøp 3 pakker og spar 20%

Bio Super Guarana fra Diet-Food kommer fra Brasil. Bio Super Guarana pulver inneholder ingen tilsetningsstoffer eller kunstige smaker eller farger. Produktet er økologisk og kontrollert i forhold til EUs retningslinjer for økologisk produksjon.

Les Mer

Hva er guarana?

Guarana busken gir røde bær som har blitt brukt som kaffe i Brasil i århundrer. Frøene fra guarana bærene blir tørket, brent og deretter brygget til en drikk med en bitter og søt smak. Guarana frukt finnes i mange energidrikker og andre drikker, og brukes for å motvirke tretthet. Guarana brukes som smakstilsetning i mange matvarer. Guarana er vår største kilde til koffein som finnes i naturen, og inneholder tre ganger mer koffein enn kaffe.

Guarana er en plante som er oppkalt etter Guaranistammen i Amazonas. De brukte frøene til å lage drinker med. I dag anvender vi fremdeles guarana frø for flere ulike behov, takket være sitt høye innhold av antioksidanter.

Hvilke fordeler har guarana ekstraktet?

Bio Super Guarana inneholder store mengder koffein. Koffein virker ved å stimulere sentralnervesystemet, hjertet og musklene. Guarana frø inneholder også teofyllin og teobromin som er næringsstoffer som ligner på koffein. Guarana er også rik på antioksidanter, som har flere helsefordeler for kroppen vår.

Antioksidantene er kjent for å regulere immunforsvaret og opprettholde en god helse. Våres guarana pulver er laget av 100% naturlige ingredienser og er kontrollert i forhold til EUs retningsliner for økologisk produksjon.

Hvordan skal jeg innta guarana pulver?

Bio Super Guarana kan blandes med 100 ml vann, juice eller te, til en drikk som du både liker og kan innta raskt. Har du en kreativ sjel så kan du eksperimentere ved å blande guarana pulver ekstrakt i din yoghurt eller hjemmelagde smoothie. Du kan også bruke guarana pulver i en dressing på salaten. Det daglige inntaket bør ikke overstige 3 gram eller en teskje av pulveret. Pakken holder til en drøy måneds bruk. Som med alle produkter som inneholder koffein, er det viktig å tenke på at for mye koffein kan føre til søvnløshet, nervøsitet, angst, hodepine, høyt blodtrykk og hjertebank. Derfor bør Bio Super Guarana ekstrakt ikke tas av barn under 18 år eller kvinner som er gravide eller ammer.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (97.14% basert på 7 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Anbefales! Gitt meg energi. Den gir deg også en bonus sunnhetsfølelse
 • * Veldig god smak. Gir meg noe overskudd på energien som alltid er bra ! Anbefales
 • * Denne er smaker først og fremst veldig godt. Pluss at den gjør akkurat som den sier:) Kjøpte to stk jeg !
 • * Godt produkt! 20% rabatt dersom du kjøper mer. Ja takk!
 • * Veksler alltid denne med Spirulina Pulver. Denne er fantastisk på å gi energi som jern supplement. Har også mange gode vitaminer. Supert at de gir 20% rabatt når du kjøper flere. Ganske fornøyd
 • * Beste Pulver eg har smakt
 • * Super Produkt! God Pris
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev