Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Økologisk Super Detox Mix 300g Detox Mix med bl.a. Chlorella og Spirulina

199.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Bio Super Detox Mix er detoxkur med 6 utvalgte eksklusive ingredienser. Få en effektiv detox kur som renser kroppen for giftstoffer, slaggprodukter og andre stoffer som påvirker humøret og velvære. Du får en 100% naturlig og økologisk Bio Super Detox Mix med spirulina. En naturlig detox kur inneholder ikke tilsetningsstoffer som fargestoffer, fyllemiddel, konserveringsmiddel eller andre usunne stoffer.

 • Inneholder chlorella, spirulina, hvetegress, kornplanter, lucuma og kakao
 • Effektiv detox som renser og detoxer kroppen for giftstoffer
 • Effektiv detox kur som er 100% naturlig og økologisk
 • Super Detox Mix gir økt velvære og bedre humør
 • Effektiv detoxkur med chlorella og spirulina
 • Helsebringende egenskaper
 • Super Detox Mix er fylt med antioksidanter og fiber
 • Får effektivt i gang stoffskiftet og øker vekttapet

Bio Super Detox Mix gir kroppen masse vitaminer og mineraler som detoxer og renser kroppen. Få en effektiv detox kur som inneholder chlorella og spirulina. Bio Super Detox Mix består av effektive ingredienser som styrker hele kroppen og motvirker infeksjoner. Du får en effektiv detox kur som dessuten inneholder hvetegress og korngress, to viktige ingredienser som renser kroppen for giftstoffer og tungmetaller. I tillegg vil disse ingrediensene hjelpe deg å gå ned i vekt. Lucuma og kakao i Bio Super Detox Mix er også en utrolig god kilde til antioksidanter og fiber.

Bland 1 matskje med Bio Super Detox Mix i din favoritt melk, yoghurt eller juice eller bland Bio Super Detox Mix med grønnsaker, desserter og salat. Les Mer

Hva er Bio Super Detox Mix?

Dette er en effektiv detox kur som renser kroppen og gir økt velvære. Bio Super Detox Mix er en 100% naturlig og effektiv detox kur som sørger for at kroppen får masse vitaminer, mineraler og antioksidanter. Bio Super effektiv detox kur inneholder hele 6 eksklusive 6 næringsstoffer, og alle er naturlige og økologiske.

Hva inneholder Bio Super Detox Mix?

Bio Super Detox er en effektiv detox kur som inneholder 6 kraftige og naturlige ingredienser. Alle ingrediensene er håndplukket for deres gunstige og rensende effekt på kroppen. Slik at du kan få en naturlig detox kur.

Chlorella – renser kroppen, styrker immunforsvaret og bekjempe infeksjoner. Det øker også de gode bakteriene i den gastrointestinale ( GI) tarmkanalen.

Spirulina – detoxer og bekjemper infeksjoner. Fremme veksten av sunne bakteriefloraen i tarmensom igjen hemmer Candida utvikling

Hvetegress – er en naturlig fiberkilde som stabilisere blodsukke , forbedre blodsirkulasjonen og forebygge betennelser

Korngress - en rik kalsiumkilde som inneholder flere mineraler og vitaminer som A , B- kompleks, C , E , L og K. Det er svært rik på protein også

Lucuma –er rik på antioksidanter, fiber , karbohydrater, vitaminer og mineraler som er nødvendige for kroppsfunksjoner og for immunsystemet

Kakao – kjent for å forbedre hukommelsen, forbedre humør, redusere hjertesykdommer og fett , og ikke minst gi mye energi

Bio Super Detox er en effektiv detox kur som inneholder chlorella, spirulina, hvetegress, kornplanter, lucuma og kakao renser kroppen effektivt. Du får en naturlig detox kur og en veldig effektiv detox kur som renser kroppen for tungmetaller, giftstoffer og andre stoffer som påvirker humøret.

Disse sunne ingrediensene i Bio Super effektiv detox kur hjelper deg å komplementere kostholdet med vitamin B, c-vitamin, fiber og mengder av kraftige mineraler som hjelper deg å gå ned raskt i vekt.

Hvordan tar jeg Bio Super Detox Mix?

Bio Super Detox Mix er en effektiv detox kur som er enkelt å ta. Bare bland en matskje med Bio Super Detox Mix med enten melk, yoghurt, juice eller saft for å få en effektiv detox kur. Du kan også blande Bio Super Detox Mix med grønnsaker, desserter og salat.

Det holder med en matskje med Bio Super Detox per dag for at du skal få en effektiv detox kur. Du kommer til å føle deg snart mye bedre og vil gå lettere ned i vekt dersom du tar Bio Super Detox Mix. Dette er en svært effektiv detox kur som var i omtrent en måned. Bio Super Detox Mix tilfører kroppen masse gode vitaminer, mineraler og ingredienser som sammen gir en effektiv detox kur. Bio Super Detox Mix renser kroppen for giftstoffer svært effektiv.

Hva kan Bio Super Detox Mix gjøre for meg?

Ikke alle forstår at det er viktig å rensekroppen for avfallsprodukter, giftstoffer og avfall. En effektiv detox kur slik som Bio Super Detox med spirulina vil hjelpe deg med dette. Du vil få økt velvære samtidig som du kan gå raskere ned i vekt. Bio Super Detox hjelper deg å sette stoffskiftet i gang slik at du får mer energi og kan gå enda mer ned i vekt. Vår moderne livstil utsette kroppen for masse giftstoffer, men med Bio Super Detox kan du få en effektiv detox kur. Giftstoffer fra luft, mat, stress og dessuten drikkevann kan gjør at kroppen ikke fungerer optimalt. Heldigvis kan du rense kroppen effektivt med Bio Super Detox som er en naturlig detox kur.

Noen av fordelene med Bio Super Detox Mix inkluderer:

Effektiv Detoxkur som renser kroppen for gift – og avfallsstoffer

Inneholder viktige vitaminer og mineraler som er bra for generell helse

Gir økt velvære og engerginivå som er bra start på dagen

Bidrar til å gå raskere ned i vekt på en sunn og effektiv måte

Du får en effektiv detox kur dersom du bruker Bio Super Detox. Du kommer til å kjenne av både velvære og humør blir mye bedre. I tillegg vil kroppen fungere mer optimalt når den blir renset for giftstoffer og slaggprodukter. Dette inkluderer faktisk også fett som kroppen ikke trenger og dermed vil du faktisk gå raskt ned i vekt med Bio Super Detox Mix. Bio Super Detox Mix er perfekt for de som ønsker en innvendig rensing og som vil startere et mer aktivt og sunnere livsstil.

Hvor kjøper jeg Bio Super Detox Mix?

Du kan kjøpe Bio Super effektiv detox kur hos WeightWorld.no i dag. Bare trykk på «Kjøp» og gå videre til kassen. Der kan du velge ulike betalingsløsninger og leveringsmåter som passer deg. Hvis du har spørsmål om Bio Super effektiv detox kur eller trenger mer informasjon spirulina detox eller andre produkter så kan du bare kontakte vår kundetjeneste vi har åpent alle hverdager fra kl.10-19.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (98.67% basert på 15 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Har lenge vært på utkikk etter rense pulver som dette. Takk for et flott produkt
 • * Jeg merker at kroppen min får en rensing. I begynnelsen fikk jeg en ekstra toilettur , men nå er det business as usual . Jeg har ikke lenger forstoppelse eller oppblåst mage
 • * Chlorella bidrar til å fjerne giftigstoffer fra kroppen din og andre kjemikalier du kan ha blitt utsatt for. Du kan stole på kvaliteten på disse produkter. De har den mest fornuftige pris på marked.
 • * Ser frem til å prøve! Har bestilit nå :)
 • * Fikk tips av en venn at detox kan hjelpe meg med både vekttap og vitamininntak , og dette synes å være et godt alternativ som er både naturlig og lett å ta. Bestilt i dag !
 • * Jeg har brukt det i tre uker, og merker til en stor forbedring i hvordan jeg føler. Jeg begynte å ta en skje med den i et glass vann eller jucie hver morgen og la merke til en stor forbedring , og jeg føler meg lettere og mer energisk . Vil absolutt anbefale dette til de som trenger mer energi , eller har problemer med oppblåsthet
 • * Endelig fant jeg en bra rense pulver som dette. Takk for det
 • * Det finnes så mange slanke pulver at eg hadde virkelig vanskligheter med å velge en. Grunnen til at eg valgte denne er at den er rik må mange gode naturlige ingredienser ulik de andre produktenen. Ganske fornøyd med prisen og produktet
 • * Ren naturlig product
 • * Flott for meg og min kone . Det er en no brainer om dere ønsker å komme i form og holde dere friske .
 • * Bra slanke pulver!
 • * Blander med smoothie for at smaken blir god! Ellers bra produkt som virker
 • * Vil kjøpe flere uten tvil
 • * Naturlig drikke for vekttap - sterkt anbefalt
 • * Supert produkt!
* Resultatene vil variere fra person til person