Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Økologisk Super Baobab Pulver 100g Vitamin C Pulver

Av Diet-Food

139.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Økologisk Super Baobab Pulver er et c-vitamin pulver ekstrakt. Super organic baobab er gunstig mot vitaminmangel og har et høyt innhold av kalsium og kalium. Økologiske Super organic baobab et utrolig rent ekstrakt fra Afrikas skoger, og inneholder flere antioksidanter enn noensinne! Den fantastiske baobab-frukten er utrolig kalorifattig og stabiliserer blodsukkeret. Med Super organic baobab kan du dermed lett unngå søt og fet mat.

 • C-vitamin pulver
 • Kalorifattig
 • 6 x flere antioksidanter enn i blåbær
 • 6 x mer c-vitamin enn i appelsin
 • 6 x høyere innhold av kalium enn i bananer
 • 50% fiber innhold
 • 50% mer kalsium enn melk
 • Kan bidra til økt vekttap
 • Etisk og bæredyktig høstet
 • En teskje med Super organic baobab om dagen er nok

Økologisk Super Baobab Pulver er 100% naturlig og et av de best bevarte fruktene fra Afrika. Super organic baobab er et utrolig næringsrikt c-vitamin pulver og har blitt brukt i årevis som medisin. Dette skyldes at frukten i Super organic baobab bidrar til sunnere kropp og velvære.

Les Mer
Antall: 1000mg

Hva er økologisk Super organic baobab?

Organic baobab er et c-vitamin pulver om inneholder baobab-frukt, som er en kraftig superfood. Ekstraktet i Super organic baobab er et av Afrikas best bevarte hemmeligheter inntil nå i alle fall! Nå kan du også nyte Super organic baobab mot vitaminmangel og alle dens gunstige fordeler.

Super organic baobab c-vitamin pulver har ekstrakt av ren, rå baobab-frukt. Disse trærne finnes kun i sertifiserte økologiske reservater i Malawi. Super organic baobab inneholder bønnene fra trærne som gjør organic baobab til et svært kraftig og næringsrikt c-vitamin pulver. Super organic baobab er perfekt for idrettsfolk ettersom c-vitamin pulver lindrer tretthet. Organic baobab hjelper også mot høyt blodsukker. Super organic baobab c-vitamin pulver har mer c-vitaminer enn appelsiner, og flere antioksidanter enn solbær. I tillegg har den to ganger mer kalsium enn i melk, og 6 ganger mer kalsium enn bananer.

Fordelen med baobab frukt

Gir mer energi! – C-vitamin pulver i Super organic baobab frigir masse nyttig energi. Dette gjør at Super organic baobab mot vitaminmangel kan forbedre kroppens funksjoner og bidra til bedre opptak av næringsstoffene i maten du spiser. I tillegg hjelper Super organic baobab kroppen omdanne kalorier til energi.

Støtter immunforsvaret – Baobab Pulver inneholder 6 ganger mer kalium enn bananer. Kalium i økologiske organic baobab er viktig for et sunt nervesystem, spesielt hvis du drikker kaffe, cola eller alkohol og spiser mat som inneholder mye salt.

Fuktighetsgivende – Hell i litt super organic baobab pulver i en vannflaske og bli hydrert innenfra og ut hele dagen. En teskje med Baobab pulver om dagen er nok

Øker jernopptaket – Baobab Pulver innholder 50% mer C-vitamin enn i appelsiner. Økologiske super organic C-vitamin pulver er svært effektivt for å øke jernnivået i kroppen, noe som er viktig for å holde deg aktiv og energisk løpet av hele dagen.

Slik bruker du dette eksklusive c-vitamin pulver

Det er lett å nyte baobab-frukten og alle dens fordeler:

 • Bland organic baobab c-vitamin pulver med vann eller juice. Ekstraktet i seg selv smaker som lemonade og er derfor utrolig forfriskende og deilig.
 • Legg til super organic baobab i yoghurten eller smoothien for å rense eller detoxe kroppen.
 • Rør inn en teskje med baobab c-vitamin pulver i frokostmaten, slik som melkeprodukter eller havregrøt.
 • Mix c-vitamin pulver i en pannekakedeig, vafler eller andre oppskrifter.
 • Hva en med å blande en teskje baobab c-vitamin pulver i iskrem eller softis? Deilig og nesten sunt!
 • Du også blande en teskje med økologisk Super organic baobab i teen, marinaden eller suppe.

Bare ta en skje med c-vitamin pulver om dagen for å nyte alle de gunstige fordelene fra baobab frukten. Ta 2 teskje med Super organic baobab hvis du ønske en enda mer effektivt boost med c-vitamin pulver.

Økologisk Super organic baobab inneholder:

Vitamin C - Kobber - Jern - Kalsium - Magnesium - Sink - Fiber

I tillegg til masse vitaminer og mineraler så har baobab frukten en forfriskende smak som gjør det lett å legge til c-vitamin pulver i maten.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Jeg har fått mer og mer energi , føles bra å legge til noen ekstra vitaminer når jeg noen ganger glemmer å spise frukt og grønnsaker hver dag som jeg kanskje burde .. Baobab er en virkelig flott tillegg for de som trenger mer vitaminer og ønsker å styrke sitt immunsystem ( som jeg gjør ). Super fornøyd
 • * Jeg kjøpte denne for å kombinere det med trening og jeg ta til 2-3 teskjeer av pulveret i min proteindrikk før trening . Har tatt et par dager nå , og så langt fungerer det godt , og det har alt jeg var ute etter i ett produkt!
 • * Et bra tillegg for deg som trenger mer vitamin inntak. Føler meg bra for å ta det, blander det i min smoothie, yoghurt
* Resultatene vil variere fra person til person