Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Økologisk Super Acai Pulver 100g Rent Acai - Rik på Mineraler, Vitaminer og Antioksidanter

Av Diet-Food

199.00Kr
:


Størrelse

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Økologisk Super Acai Pulver er en rik kilde til mange mineraler, vitaminer og antioksidanter. Du får et acai pulver som er svært sunt for kroppen. Produktet inneholder svært helsegunstige egenskaper; faktisk er acaipulver en av de beste kildene til antioksidanter og sunne fettsyrer.

 • Super Acai inneholder masse mineraler og vitaminer
 • Skape balanse i kroppen
 • Rik på antioksidanter
 • Renser kroppen for giftstoffer
 • Bidrar en sunn og naturlig vekttap
 • Gir økt energi til hode og kropp
 • Rik på sunne fettsyrer
 • Inneholder både Omega 3, Omega 6 og Omega 9
 • Appetittnedsettende
 • Bland gjerne med i grøten, smoothies eller annen mat og få ekstra næring
 • Egnet for vegetarianere og veganere
 • Kan brukes av både kvinner og menn.

Våres Bio Super Acai pulver er økologisk produsert. Du får dermed acai pulver som er helt rent og fri for tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og andre usunne stoffer . Bio Super Acai bær er organiske og har blitt kontrollert av EU for å være helt økologisk. Du kan dermed bruke acai pulver med god samvittighet, og være sikker på at du har valgt rette acai pulver på marked.

Les Mer

wwno-super-acai-pagebanner

Hva er acai pulver?

Bio Super Acai består av acai bær som er opprinnelig fra Brasil. Der vokser den vilt på palmer i Brasils frodige regnskoger. Acai bær har blitt brukt av Brasils indianere i flere hundre år. Dette bæret vokser kun på en plass i jorden, nemlig i verdens største regnskap, Amazonas regnskogen. Acai pulver er dermed svært unikt og kalles for en superfood. Den styrker immunforsvaret og bekjemper infeksjoner. De kan gjerne blandes med smoothie eller grøt.

Acai pulver har mange fordeler og et imponerende innhold av antioksidanter. Ved å ta Acaipulver så får du faktisk 12 x mer antioksidanter enn friske blåbær. Antioksidanter er et stoff som bryter ned frie radikaler i kroppen. Frie radikaler skader cellene i kroppene og bør derfor bekjempes. Med Acaipulver kan du nettopp gjøre dette og styrke kroppen innenfra og ut. Ved å bruke acai pulver så kan du effektivt rense kroppen for giftstoffer for økt velvære og bedre helse. Den hjelper deg også gå ned i vekt på en naturlig måte.

Produktet inneholder Omega 3, Omega 6, Omega 9 som er viktige umettede fettsyrer. Dermed kan acai pulver senke kolesterolet. Acaipulver inneholder også vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin C og vitamin E. Disse vitaminene hjelper deg å holde negler, hud og hår friske og sterke. I tillegg bekjemper de frie radikaler som skaper ubalanse i kroppen. Produktet inneholder dessuten kalsium og flavonoider som har en god virkning på hjertet.

FORDELER AV BIO SUPER ACAIPULVER

balanse i kroppen

Rik på antioksidanter og umettede fettsyrer. Inneholder 12 x mer antioksidanter enn friske blåbær

kvinne

Oppnå sunn og naturlig vekttap med acai pulver. Innholder ingen tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og andre usunne stoffer

frukter

Skaper balanse i kroppen. Organiske pulver som har blitt kontrollert av EU for å være helt økologisk

Hvordan bruker jeg acai pulver?

Vi anbefaler at du tar en teskje med acaipulver (ca 3 g) i grøten, smoothies, vann eller din egen bolle med acai. En pos gir omtrent en måneds forbruk med acai. Ved å kjøpe acai får du muligheten til å lage din egen acai smoothie, juice eller berike frokosten med antioksidanter som er 100% naturlige. Bio Super Acai hjelper deg å starte morgen med ekstra energi og gir deg økt velvære.

wwno-super-acai-infographics


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 5 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Les mye om folk som lager acai bowl og hvor sunt det er for kroppen. Fant denne som hadde ganske bra pris. Fikk det levert ganske fort uten noe problemer. Har brukt i nest 3 uker nå, blander det i min smoothie, frokost blanding eller med yoghurt. Ganske fornøyd med den!
 • * Smaken er kun ok for acai pulver , men etter 2-3 dager jeg ble vant til og det er nå tolerant .. Den er ganske vanndrivende ( i hvert fall for meg )
 • * Mine frokoster er ganske sunt nå siden jeg bruker denne :) Bra start på dagen! Føler godt av det
 • * Enkelt, praktisk og sunt!
 • * Sunn måte å starte dagen på, vi bruker den også i våres smoothie. Er ganske fornøyd med produktet og prisen!
* Resultatene vil variere fra person til person