Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Bio Super Acai Pulver 100g Pulver | Økologisk acai pulver

Diet-Food

199.00Kr
:


Størrelse

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Økologisk Super Acai Pulver er en rik kilde til mange mineraler, vitaminer og antioksidanter. Du får et acai pulver som er svært sunt for kroppen. Produktet inneholder gode helsegunstige egenskaper; faktisk sies det at acaipulver er en av de beste kildene til antioksidanter og sunne fettsyrer.

 • Super Acai inneholder masse mineraler og vitaminer
 • God antioksidant kilde
 • Næringsgivende ingredienser
 • Rik på sunne fettsyrer
 • Inneholder både Omega 3, Omega 6 og Omega 9
 • Enkelt å inkludere i kosthold
 • Bland gjerne med i grøten, smoothies eller annen mat og få ekstra næring
 • Egnet for vegetarianere og veganere
 • Kan brukes av både kvinner og menn.

Våres Bio Super Acai pulver er produsert av Diet-Food i Poland, men deres råvarer kommer fra Europa, Sør-Amerika og Asia. Du får dermed acai pulver som er helt rent og fri for tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og andre usunne stoffer . Bio Super Acai bær er organiske og har blitt kontrollert av EU for å være helt økologisk. Du kan dermed bruke acai pulver med god samvittighet, og være sikker på at du har valgt rette acai pulver på marked.

Les Mer

wwno-super-acai-pagebanner

Hva er acai pulver?

Bio Super Acai består av acai bær som er opprinnelig fra Brasil. Der vokser den vilt på palmer i Brasils frodige regnskoger. Acai bær har blitt brukt av Brasils indianere i flere hundre år. Dette bæret vokser kun på en plass i jorden, nemlig i verdens største regnskap, Amazonas regnskogen. Acai pulver er dermed svært unikt og kalles for en superfood.

Acai har mange næringsrike fordeler og et imponerende innhold av antioksidanter. Med acai så får du faktisk 12 x mer antioksidanter enn friske blåbær. Acai bær inneholder også Omega 3, Omega 6, Omega 9 som er viktige umettede fettsyrer. I tillegg inneholder den også vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin C og vitamin E. Produktet inneholder dessuten kalsium og flavonoider som har en god virkning på hjertet.

FORDELER AV ACAI PULVER

balanse i kroppen

Rik på antioksidanter og umettede fettsyrer. Inneholder 12 x mer antioksidanter enn friske blåbær

kvinne

Økologisk Acai pulver. Inneholder ingen tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og andre usunne stoffer. Produsert i Poland, med råvarer fra Amazonas regnskog.

frukter

Enkelt å bruke pulver. Bare legg til i smoothies, acai bowl, bruk som frokost-topping osv.

Forslag til bruk av Acaipulver?

Vi anbefaler at du tar en teskje med acaipulver (ca. 3 g) i grøten, smoothies, vann eller din egen bolle med acai. En pos. gir omtrent en måneds forbruk med acai. Ved å kjøpe acai får du muligheten til å lage din egen acai smoothie, juice eller berike frokosten med antioksidanter som er 100% naturlige. Bio Super Acai hjelper deg å starte morgen med ekstra kick.

wwno-super-acai-infographics


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 5 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Les mye om folk som lager acai bowl og hvor sunt det er for kroppen. Fant denne som hadde ganske bra pris. Fikk det levert ganske fort uten noe problemer. Har brukt i nest 3 uker nå, blander det i min smoothie, frokost blanding eller med yoghurt. Ganske fornøyd med den!
 • * Smaken er kun ok for acai pulver , men etter 2-3 dager jeg ble vant til og det er nå tolerant .. Den er ganske vanndrivende ( i hvert fall for meg )
 • * Mine frokoster er ganske sunt nå siden jeg bruker denne :) Bra start på dagen! Føler godt av det
 • * Enkelt, praktisk og sunt!
 • * Sunn måte å starte dagen på, vi bruker den også i våres smoothie. Er ganske fornøyd med produktet og prisen!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev