Bio Culture Complex

60 Kapsler | Probiotisk kosttilskudd for fordøyelsen
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Bio Culture Complex fra WeightWorld er en unik formel skapt for å støtte kroppens naturlige fordøyelsessystem. Det inneholder den stadig mer populære probiotiske L. Gasseri. Kapslene er laget med 10 milliarder organismer, mer enn de fleste konkurrentene! Det kan også støtte immunforsvaret, vektkontroll og kroppsfett ved å gi deg gode, sunne bakterier.

 • Kosttilskudd som støtter fordøyelsen
 • Formel med førsteklasses kvalitet
 • Probiotika med 10 milliarder organismer
 • Med L. Gasseri
 • Nok til 2 måneder
 • Kun 1 kapsel per dag
 • Vegansk
 • Halal-vennlig
 • Kosher-vennlig
 • Vegetariansk

Bio Culture Complex

Denne originale formelen fra WeightWorld er laget av flere naturlige probiotika, som streber etter å gjenopprette bakteriebalansen i magen din. De jobber med kroppen din for å hjelpe den med å produsere nyttige bakterier og redusere de som kan være skadelige. For å gjøre det enda bedre er formelen vår unik på markedet fordi den inneholder ingrediensen L. Gasseri. Dette er en førsteklasses og effektiv probiotika som balanserer den naturlige floraen i magen.

Fordelene med L. Gasseri

Lactobacillus gasseri er en type probiotika som finnes naturlig i fordøyelsessystemet. Dette er en god bakterie som anses for å kunne undertrykke skadelige bakterier som allerede er i kroppen din. Dette hjelper fordøyelsessystemet ditt, og det kan også styrke kroppens immunforsvar. Noen studier har også antydet at L. Gasseri kan bidra til å redusere fett og støtte vektkontroll!

Hvem er Bio Culture Complex for?

Dette kosttilskuddet er ideelt dersom du ser etter hjelp og støtte til fordøyelsessystemet samt immunforsvaret. Det gir kroppen den beste sjansen til å bli beskyttet fra angrep utenfra. Selv om vi sier at dette produktet er for disse spesielle områdene, vil vi også presisere at dette produktet er et naturlig og sunt kosttilskudd som kan øke kroppens generelle helse.

Ingredienser

Steinmalt rismel (glutenfri), Lactobacillus Gasseri 150B/g, Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Acidophillus 200B/g, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Rhamnosus 200B/g, Naturlig riskonsentrat (NuFlow), Naturlig risekstrakt (NuMag), Lactobacillus Salivarius 300B/g

Bruksanvisning

Ta 1 kapsel per dag sammen med et glass vann og et måltid, med mindre legen din råder deg til noe annet. For best mulig resultater anbefaler vi at du tar disse kapslene kontinuerlig. Les alltid listen over ingredienser først og sjekk at den ikke inneholder noe du personlig er allergisk mot. Dersom du har langvarige sykdommer eller andre helseplager, bør du snakke med profesjonelt helsepersonell før du begynner på produktet.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

100% basert på 3 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Har lenge slitt med oppblåst mage og fordøyelsen og etter jeg begynte med disse har jeg gått tilbake til normalen.

  K Kristin weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Har bare hatt gode fordeler for kroppen siden jeg startet med produktet.

  S Sarah weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Kosttilskudd som har god probiotika som har hjulpet med den naturlige floraen i maven min. Kjøpte først en flaske, men ser nå at dette er noe jeg vil fortsette med.

  D Dina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultatene vil variere fra person til person