Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Bio Chlorella tabletter 375 tabletter

Diet-Food

199.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Bio chlorella er en naturlig rik kilde til klorofyll. Bio Super chlorella øker produksjonen av røde blodceller i kroppen. Bio Super chlorella er et økologisk kosttilskudd som består av protein og vitamin-B. Chlorella tabletter er spesielt egnet for personer som ønsker tilskudd av jern og kalsium. Bio Super chlorella er et såkalt superfood som er fylt med aminosyrer, klorofyll, betakaroten, kalium, fosfor, biotin, magnesium og B-vitaminer.

 • Chlorella er rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter
 • En pakke inneholder 375 tabletter, som varer opptil 2 månder
 • Bio Super chlorella er et svært effektiv tilskudd
 • Fri fra bindemidler, fyllmidler eller andre tilsetningsstoffer.
 • 100% naturlig og økoligsk tilbredet
 • Inneholder bl.a. aminosyrer, jern, klorofyll, betakaroten, kalium, fosfor, biotin, magnesium og B-vitaminer

Bio Chlorella inneholder viktige næringsgivende ingredienser som er viktig for optimal funskjon av kroppen vår. Bio Super chlorella tabletter er 100% naturlig noe som gjør det til en ren og trygg kosttilskudd.

Les Mer
Type: Tabletter
Antall: 375
Varighet: 62 dager

Hva er Bio Chlorella?

Bio Super chlorella er et naturlig økologisk kosttilskudd. Chlorella tabletter er basert på en eksklusiv ferskvannsalge som har et svært høyt innhold av klorofyll. Ferskvannsalgen blir dyrket i masse solskinn og vokser omgitt av underjordisk kildevann. Dette gjør at Bio Super chlorella har et veldig høyt innhold av næringsstoffer. Bio Super chlorella er en flott proteinkilde og chlorella tabletter inneholder fett, karbohydrater, fiber, klorofyll, vitaminer og mineraler. Økologiske tilskudd slik som Bio Super chlorella er gunstig for hele kroppen på grunn av dens viktige næringskilder.

Den grønne fargen kommer fra en høy konsentrasjon av klorofyll. Det er viktig å spise mye grønnsaker for å holde kroppen sunn, men det kan være iblant vanskelig å få seg anbefalt mengde med grønnsaker. Derfor er Bio Super chlorella er godt alternativ som gir kroppen alt den trenger for å holde seg sunn. Chlorella tabletter inneholder gunstige næringsstoffer, disse næringsstoffene er kjent for å gi økt energi og optimal helse.

Hvilke bivirkninger gir Bio super chlorella?

Chlorella tabletter er 100% naturlig og basert på økologiske ingredienser. Bio chlorella tabletter har ingen kjente bivirkninger. Bio Super chlorella inneholder ingen bindemidler, fyllmidler eller tilsetningsstoffer. Du får et helt naturlig og økologisk chlorella tabletter.

Bio Super Chlorella består av økologisk dyrket ingredienser. Ferskvannalgen chlorella har blitt dyrket i sterkt sollys og mineralrikt kildevann. Dette gir deg et helt naturlig energipulver som gjør at kroppen får masse gunstige næringsstoffer. Før du tar Bio Super chlorella bør du sjekke om du er allergisk mot innholdet.

Hvordan tar du Chlorella tabletter?

Ta 4-6 chlorella tabletter daglig og hvis du vil maksimere effekten tar du 8 tabletter daglig. Vi anbefalter at du ikke tar mer enn 10 chlorella tabletter per dag når du tar chlorella tabletter. Ta tablettene sammen med et glass vann.

Bio chlorella tabletter skal ikke brukes som et alternativ for et variert kosthold. Chlorella tabletter bør tas i kombinasjon med et sunt kosthold og regelmessig trening for best resultat.

Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (88% basert på 10 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Godt kostholdtilskudd!
 • * Jeg har lagt merke til en forskjell. jeg er mer våken og huden min er mer glødende. Jeg leste om dette produktet, og tenkte jeg skulle gi det et forsøk.
 • * Jeg vil fortsette å bruke dette som en del av min daglig rutine! Jeg anbefaler denne.
 • * Overvaskende godt selv med grønnfargen. Perfekt før eller etter en treningsøkt.
 • * Mitt tredje kjøp! :)
 • * Følte resultater etter et par dager. Følte meg mer i livet og opplagt!
 • * Jeg tar denne cirka hver eneste dag og har planer om å kjøpe mer. Den gir meg masse energi samtidig er det godt å vite at den er laget av natrulige produkter.
 • * Ganske bra start på dagen med denne! Føler meg mye mer sprek!
 • * Har slitt lenge med fordøyelsen, dette er et supert tilskudd til frokosten om morgenen !
 • * Er sikker på at dette er det som gir meg det lille ekstra om dagen!:DD
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev