Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Bio Chlorella | Chlorella tabletter

Av Diet-Food

199.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Bio chlorella er en naturlig rik kilde til klorofyll. Bio Super chlorella øker produksjonen av røde blodceller i kroppen. Chlorella tabletter renser kroppen for giftstoffer og er dessuten en rik proteinkilde. Bio Super chlorella er et økologisk kosttilskudd som består av protein og vitamin-B. Chlorella tabletter er spesielt egnet for personer som ønsker tilskudd av jern og kalsium. Bio Super chlorella er et såkalt superfood som er fylt med aminosyrer, klorofyll, betakaroten, kalium, fosfor, biotin, magnesium og B-vitaminer.

 • Bio Super chlorella gir økt energi
 • Økt ytelse og utholdenhet
 • Bio Super chlorella detoxer kroppen fra giftstoffer og avfallsstoffer
 • Virker helbredende og hemmer aldringstegn
 • Bio Super chlorella er et svært effektiv tilskudd
 • Energipulver som er effektiv med regelmessig trening
 • Får i gang fettforbrenningen og vekttapet
 • Høyest innholdet av klorofyll enn noen andre planter på jorden
 • Fylt med næringsstoffer, inkludert aminosyrer, jern, klorofyll, betakaroten, kalium, fosfor, biotin, magnesium og B-vitaminer

Bio Chlorella styrker immunforsvaret, gir deg bedre helse og forebygger forkjølelser og beskytter kroppen mot giftige metaller som bly og kvikksølv. Bio Super chlorella bremser ned aldringsprosessen. Chlorella tabletter er et naturlig tilskudd som gir økt energi, fettforbrenning og detoxer kroppen.

Les Mer
Antall: 
Anbefalt Dosering: 
Varighet: 62 dager

Hva er Bio Chlorella?

Bio Super chlorella er et naturlig økologisk kosttilskudd. Chlorella tabletter er basert på en eksklusiv ferskvannsalge som har et svært høyt innhold av klorofyll. Ferskvannsalgen blir dyrket i masse solskinn og vokser omgitt av underjordisk kildevann. Dette gjør at Bio Super chlorella har et veldig høyt innhold av næringsstoffer. Bio Super chlorella er en flott proteinkilde og chlorella tabletter inneholder fett, karbohydrater, fiber, klorofyll, vitaminer og mineraler.

Forskning viser at økologiske tilskudd slik som Bio Super chlorella er gunstig for hele kroppen. Du får dermed chlorella tabletter som bidrar hormonellbalanse, god helse og dessuten et tilskudd som motvirker stråling. I tillegg så senker Bio Super chlorella blodtrykket og stabiliserer kolesterolnivået.

Den grønne fargen kommer fra en høy konsentrasjon av klorofyll. Det er viktig å spise mye grønnsaker for å holde kroppen sunn, men det kan være iblant vanskelig å få seg anbefalt mengde med grønnsaker. Derfor er Bio Super chlorella er godt alternativ som gir kroppen alt den trenger for å holde seg sunn. Chlorella tabletter er et energipulver som inneholder gunstige næringsstoffer. Kroppen holder seg sterk og sunn med Bio Super chlorella.

Hva er helsefordelene med Bio Super chlorella?

Økt energi chlorella
Styrker kroppen: Inneholder viktige vitaminer og mineraler som jern, mangan, vitamin B6 og B12 . Disse kan reaktivere og fornye cellene i kroppen.
Smoothi med chlorella
Detoxer og støtter: Chlorella tabletter detoxer og støtter leveren, galleblæren og nyrer. Flere studier for at chlorella tabletter hjelper å fjerne alkohol fra leveren, renser kroppen for tungmetaller og bekjemper andre giftstoffer.
Sunn Superfood
Immunforsvaret: Studier viser at Bio super chlorella er svært gunstig for style og forbedre immunforsvarsystem.
Hold deg sunn med chlorella
God fordøyelse:Bio super Chlorella tabletter bidrar til bedre tarmfunksjon og bidrar til sunne bakterier i tarmen. Dette vil bidra til å forbedre fordøyelsessystemet
Glad dame - chlorella
Strålende hud og sterkt hår: Vitamin B2 i Bio super chlorella bidrar til å gi deg en strålende hud og ikke minst bidrar det til å gi deg sterkere hår.
Vekttap med Chlorella
Vekttap: Ta Bio super chlorella en time før et måltid for å øke metthetsfølelsen og det vil motvirke overspising. Dette vil resultere i rask og effektiv vekttap.
Styrk kroppen innvendig chlorella
Styrk kroppen innvendig: Bio super chlorella er en av de beste kildene som leverer oksygen til cellene. Den konstante strømmen av oksygen øker energinivået i kroppen
Reduserer stress og helseproblemer:
Reduserer stress og helseproblemer: forebygger stressrelaterte problemer, slik som forstoppelse, dårlig ånde og høyt blodtrykk. Chlorella tabletter er også en rik kilde til magnesium som kan gi økt velvære, lindre premenstruelt syndrom (PMS) og redusere astmaangrep.

Hvilke bivirkninger gir Bio super chlorella?

Chlorella tabletter er 100% naturlig og basert på økologiske ingredienser. Bio chlorella tabletter har ingen kjente bivirkninger. Bio Super chlorella inneholder ingen bindemidler, fyllmidler eller tilsetningsstoffer. Du får et helt naturlig energipulver.

Bio Super Chlorella består av økologisk dyrket ingredienser. Ferskvannalgen chlorella har blitt dyrket i sterkt sollys og mineralrikt kildevann. Dette gir deg et helt naturlig energipulver som gjør at kroppen får masse gunstige næringsstoffer. Før du tar Bio Super chlorella bør du sjekke om du er allergisk mot innholdet.

Hvordan tar du Chlorella tabletter?

Ta 4 chlorella tabletter daglig og hvis du vil maksimere effekten tar du 8 tabletter daglig. Ta maks 10 chlorella tabletter per dag når du tar chlorella tabletter. Ta tablettene sammen med et glass vann.

Bio chlorella tabletter skal ikke brukes som et alternativ for et variert kosthold. Chlorella tabletter bør tas i kombinasjon med et sunt kosthold og regelmessig trening for best resultat.

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (88% basert på 10 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Godt kostholdtilskudd!
 • * Jeg har lagt merke til en forskjell. jeg er mer våken og huden min er mer glødende. Jeg leste om dette produktet, og tenkte jeg skulle gi det et forsøk.
 • * Jeg vil fortsette å bruke dette som en del av min daglig rutine! Jeg anbefaler denne.
 • * Overvaskende godt selv med grønnfargen. Perfekt før eller etter en treningsøkt.
 • * Mitt tredje kjøp! :)
 • * Følte resultater etter et par dager. Følte meg mer i livet og opplagt!
 • * Jeg tar denne cirka hver eneste dag og har planer om å kjøpe mer. Den gir meg masse energi samtidig er det godt å vite at den er laget av natrulige produkter.
 • * Ganske bra start på dagen med denne! Føler meg mye mer sprek!
 • * Har slitt lenge med fordøyelsen, dette er et supert tilskudd til frokosten om morgenen !
 • * Er sikker på at dette er det som gir meg det lille ekstra om dagen!:DD
* Resultatene vil variere fra person til person