Beauty Pack

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

For henne, er vår førsteklasses skjønnhetspakke designet for å gi den beste hud- og kroppsomsorgsbehandlingen for å bedre høytiden.

Støtt hudelastisitet og ledd med kraften fra konsentrerte Marine Collagen-shots sammen med vår ettertraktede marint kollagen formula som er designet for å bygge kollagennivået innenfra. I mellomtiden kan hun målrette fine linjer og rynker med våre luksuriøse 24k gullmaske for et jevnere hake- og halsområde.

  • Marine Collagen Shots - 5000mg rent Marine Collagen Hydrolyzate i hvert skudd for å øke hudens elastisitet samt fremme sterkere, sunnere hår og negler og mer balanserte ledd.
  • Pure Marine collagen kapsler - En førsteklasses 1755mg formel av den fineste NatiCol kollagen. Disse kapslene er blandt de mest populære på markedet og jobber for å stoppe friksjon i bein og ledd
  • 24k Gold Neck Mask - En maske som er beriket med naturlige ingredienser som tar sikte på å glatte og buffe huden på halsen og haken for å slå tilbake mot utseendet på fine linjer og rynker.
Beauty Pack


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person