Betalingsmuligheter

Betalingsmuligheter

Betalingskort

Vi bruker Klarna Betalingssystem for en jevn og sikker betaling for deg, uavhengig av betalingsmetode . Vi aksepterer ulike typer betalingskort, blant annet, Visa debet, Maestro, MasterCard eller noen annen form for kreditt-eller debetkort. Merk at bestillingen din vil bli vist som Klarna Checkout på kontoutskriften.

Du kan betale for din ordre med VISA, MasterCard eller Eurocard. Weightworld bruker en sikker kryptert server til å behandle Visa/Visa Elektron, Eurocard eller Mastercard. Kontoopplysningene dine vil ikke bli lagret på vår server.

Vennligst merk at alle transaksjoner vil komme opp som 'www.WeightWorld.no' på din kontoutskrift.

PayPal

PayPal er en sikker, enkel og hurtig betalingsmetode for netthandel. Fordelen er at du aldri trenger å utgi kontoopplysningene dine, hvilket betyr at du kan fullføre bestillingen rask, og spare tid. Du kan fortsatt bruke Paypal selv om du ikke har en PayPal-konto. Du trenger kun å klikke på linken for betaling med PayPal og fortsette til neste steg av betalingen.

Klarna faktura

Kjøp nå – betal etter levering!

Vi tilbyr faktura-betaling gjennom Klarna AB

  • Kjøp nå og betal når du har fått varene dine
  • 14 dagers betalingsutsettelse
  • Trenger ikke oppgi kort opplysninger
  • 14 dagers angrerett om du ikke ønsker varene, eller vil bytte

Om du velger å betale med faktura vil du bli bedt om å oppgi din folkeregistrerte adresse og personnummer. Når du gjør dette gir du Klarna samtykke til å foreta en kredittvurdering. Etter få sekunder vil du få beskjed om hvorvidt Klarna kan tilby deg fakturabetaling på din ordre. Når du velger fakturabetaling vil du motta din faktura fra Klarna få dager etter at vi har sendt av gårde pakken din. Vær oppmerksom på at om du øsker å få pakken sendt til en annen adresse enn den du er folkeregistrert med må du velge en annen betalingsmetode. Ønsker du å benytte deg av angreretten vil like vel ikke få refundert faktura- eller leveringsgebyr.

Klarna Delbetaling

  • Avbetaling fra kr 95/mnd. Med Klarna delbetaling kan du dele opp din betaling over 24 måneder. For å gjennomføre din bestilling vil du bli bedt om å oppgi ditt personnummer. Dette medfører at bestillingen din registreres og leveres til din folkeregistrerte adresse. Om du ønsker å få pakken sendt til en annen adresse enn den du er folkeregistrert med må du velge en annen betalingsmetode.
  • Det vil så bli foretatt en liten kontroll på et par sekunder for å sikre dine personlige opplysninger og godkjenne ditt kjøp. Når du velger å betale med Klarna Avbetaling vil du få en regning sendt i posten i slutten av neste måned etter bestilling.
  • Minstepris er kr 95 per måned, men du bestemmer selv om du vil betale mer månedlig. Du kan til enhver tid betale det fulle resterende beløpet om ønskelig. Vær oppmerksom på at administrativ avgift og/eller renter kan komme i tillegg.

Klarna´s Allmenne vilkår finner du her

Over telefon

Du kan bestille og betale for bestillingen din via telefon gjennom vår kundeservice dersom du føler det er tryggere ved å snakke med en person enn kun legge inn bestilling via data. Her kan du snakke direkte med vår kundeservice som vil veilede deg og ta betalingen trygt og sikkert.