Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Belly XS

Av maxmedix™

299.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Belly XS er et naturlig kosttilskudd som er spesielt utviklet for deg som ønsker å bli kvitt magefett. Det inneholder ingredienser som er kjent for å forbrenne fett rundt magen – også kjent som bukfett. Belly XS er effektiv mot å bli kvitt magefett og består av naturlige ingredienser som øker forbrenningen rundt magen og redusere fettoppsamling. Disse fettforbrennende piller for vektreduksjon inneholder et rent koffeinekstrakt. Det har lenge vært kjent for sine egenskaper på fettforbrenning. Belly XS inneholder dessuten guarana som bidrar til å øke stoffskiftet og en spesiell blanding av naturlige ingredienser som gjør det lettere for deg å få bort magefett og oppnå en flat mage.

 • Kosttilskudd som bidrar til å øke stoffskiftet og fettforbrenningen
 • Høyt nærings- og antioksidantinnhold
 • Virker på å bli kvitt magefett
 • Kan bidra til å redusere appetitten og lysten til å småspise
 • Kan bidra til å stabilisere sukkernivåene og dermed redusere søtsuget
 • Inneholder 100 % naturlige ingredienser.

Belly XS er et naturlig kosttilskudd fra MaxMedix som er spesielt utviklet for å øke forbrenningen av magefett. Dette skjer ved hjelp av de kraftige naturlige ingrediensene. Koffein virker ikke bare ved å øke forbrenningen, men også som en antioksidant. I tillegg inneholder kosttilskuddet guarana som stimulerer stoffskiftet. Krom bidrar til at disse to hovedingrediensene fungerer bedre ved å binde dem sammen og tilføre ytterligere næring. Alle ingrediensene i Belly XS Extreme er naturlige og kombineres på en spesiell måte for å fremme forbrenningsegenskaper som vil hjelpe deg å bli kvitt magefett.

Les Mer
Merke: MaxMedix
Type: Kapsel
Antall: 60

HVORDAN VIRKER BELLY XS?

Slankepillene Belly XS Extreme kommer fra storselgeren MaxMedix, og er vårt mest effektive tilskudd for å bli kvitt magefett. Dersom du ønsker å bli kvitt magefett og fjerne de fettcellene som ligger lagret rundt magen, så anbefaler vi dette produktet. Belly XS inneholder ingredienser som koffein, guarana og krom. Alle disse ingrediensene vil hjelpe kroppen med å få bort magefett ved å forbrenne fettet som ligger rundt midjen.

Koffein, guarana og grønn te er kraftfulle ingredienser i disse vektreduksjonspillene, som stimulerer til økt stoffskifte og økt forbrenning. Dermed får du en raskere vektreduksjon med den beste fettforbrenneren på ditt mageparti.

Eplecidereddik reduserer kroppens inntak av fett og hindrer dannelsen av nye fettceller. Belly Fat Burner inneholder en stor mengde konsentrert eplecidereddik som bidrar til å gi deg full effekt av dette kosttilskuddet for din vektreduksjon.

Belly Fat Burner Extreme er slankepiller som er rike på krom, sink og vitamin 3. Det betyr at dette tilskuddet vil stabilisere kroppens sukker nivåer og samtidig styrke ditt immunforsvar slik at kroppens generelle helse vil forbedres. Et effektiv tillskudd til å bli kvitt magefett.

INNHOLD

Vannfritt koffeinpulver
Koffeinpulver uten vann øker både ditt stoffskifte og ditt energinivå. I tillegg bidrar det til å øke konsentrasjonen.

Sitrus bioflavonoider
Bioflavonoider er ikke bare kjent for å sette farge på frukt, men også for sine antioksiderende egenskaper som øker din forbrenning og bidrar til at du kan bli kvitt magefett.

Grønn te ekstrakt
Grønn te inneholder katekiner som bidrar til å øke energinivået og hjelper kroppen til å forbrenne fett naturlig. Finnes i en høy konsentrasjon i vektreduksjonspiller.

Guarana frø ekstrakt
Guarana frø har et høyt koffeininnhold og renser kroppen for oppsamlede avfalls- og giftstoffer. I tillegg stimulerer det stoffskiftet og er en av de beste kildene til fettforbrenning.

Krom
Krom er et mineral som bidrar til å regulere kroppens sukkernivå slik at blodsukkernivået blir stabiliseret, og dermed reduserer appetitten.

Eplecidereddik
Eplecidereddik er kjent for å virke appetittreduserende, øke forbrenningen og redusere kroppens væskeansamling. Dette vil lede til en naturlig vektreduksjon.

DOSERING

Ta 2 kapsler Belly Fat Burner Extreme hver dag. Ta 1 kapsel om morgenen og 1 kapsel på kvelden sammen med måltid.

Hver boks inneholder 60 vektreduksjonskapsler og tilsvarer en måneds forbruk. For et best mulig resultat anbefaler vi at du tar Belly Fat Burner i minst 3 måneder, da dette er den tiden det vanligvis tar før kroppen har omstilt sitt stoffskifte med denne beste fettforbrenneren.

FINNES DET NOEN BIVIRKNINGER?

Bli kvitt magefett med Belly XS Extreme. Den består kun av naturlige ingredienser som ikke har noen kjente bivirkninger. Produktet er kjent som en av de beste fettforbrennere. Vi anbefaler at du alltid leser innholdsfortegnelsen, slik at du unngår allergiske reaksjoner.

Vi anbefaler ikke at gravide eller ammende kvinner bruker disse vektreduksjonspillene uten samtykke fra en kvalifisert lege.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (88.57% basert på 7 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Det er alltid vansklig å finne noe som målretter seg mot magefettet. Denne er en holy grail. Fungerer fantastisk for meg, men anbefaler at du spiser riktig og trener i tillegg for best effekt
 • * Har slitt veldig lenge med vekt tap. Fra crash dietter til trening 6 dager i uken. Uten disse kapselene hadde jeg ikke gått ned 7 kilo på 4 mnd !
 • * Tusen takk. Endelig har jeg funnet en pille som fungerer for min kropp. Sett slankeresultater innen 3 uker.
 • * Jeg har fått mange komplimenter om hvor raskt vekttapet mitt har blitt. Jeg har brukt kapselen sammen med frokost i cirka 3 mnd. Hjulpet meg fordøye samtidig brenne av fett raskt.
 • * Ikke dårlig. Forventet ingen mirkalen men den fungerte stadig. Så resultater under 3 mnd
 • * Jeg ble lei av sakte resultater. Derfor bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. og det er jeg kjempe glad for!!
 • * Veldig fornøyd med den type metthetsfølelsen jeg får ved å ta denne pillen. Den er ikke ubehagelig og resultatene etter hver pille er ikke smertefull. Jeg anbefaler å ta denne spesielt før middagstid da man som regel føler seg sulten.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev