Baobab pulver

Baobab er et ny funn innenfor superfood. Baobab har var skjult i de tørre områdene i Madagaskar, Afrika og Australia er full av viktige mineraler og vitaminer. Legge til Baobab Pulver i ditt daglige kosthold kan forbedre kroppens fettforbrenning evner under trening.

Hva er Baobab?

en gren med en plante og mange grønne blader på eb hvit bakgrunn

Baobab er en kraftig ny superfood og har inntil nå vært et av Afrikas best bevarte hemmeligheter. Baobab treet har mange navn ; en av dem er "The Tree of Life ' . Det er i stand til å gi husly, klær, mat og vann til folk som bor i nærheten og for dyr. Disse trærne er gjenkjennelig med sin karakteristiske tjukke stammer som brukes til å lage klær og tau. Bladene til denne superfood blir brukt som krydder og medisiner. De hulene i trestammer lagrer enorme mengder vann som bidrar til å takle perioder med tørke.

Nå kommer tilskuddet i Baobab pulver form slik at du kan lett tilføre kroppen masse gode vitaminer og mineraler. Baobab frukt vokser på Afrikas majestetiske trær og inneholder gode næringsstoffer. Baobab frukt kan også hjelpe med vekttap.

Baobab frukt har blitt brukt for medisinsk formål i flere århundre. Den er kjent for å behandle alt fra feber, malaria til gastrointestinale problemer. I tillegg har også Baobab pulver blitt brukt mot C-vitaminmangel i både Afrika og Asia. I den vestlige delen av verden er Baobab frukt ikke så kjent. Men denne syrlige frukten med sitrussmak har blitt mer kjent pga. av dens gode helseeffekter. Baobab frukt kommer nå i Baobab pulver form, som gjør at du kan utnytte næringsstoffene enda mer effektivt.

Baobab frukt inneholder en rekke gunstige mineraler og vitaminer. Baobab pulver inneholder høye nivåer av C-vitamin. Faktisk har baobab frukt 10 ganger mer vitamin C enn appelsiner. Mange mener at Baobab frukt er et av verdens best C-vitaminkilder. Den sunne frukten fra Afrika er uten tvil en superfood. For best resultat anbefales det å ta frukten i pulverform, nemlig Baobab pulver som inneholder det beste av frukten.

Fordeler for huden

Mat som er rik på C-vitamin er svært gunstig for huden. Vitamin C hjelper deg å se ung ut og pleier huden. C-vitamin i Baobab pulver bidrar til økt kollagenproduksjon og elastin i kroppen. To strukturelle proteiner som er viktig for hudens helse. I tillegg til at Baobab frukt er en viktig kilde til C-vitamin så har den også gunstige antioksidative egenskaper. Dette gjør Baobab pulver enda mer gunstig for hudens helse. Baobab pulver hjelper nemlig kroppen å nøytralisere frie radikaler, ustabile atomer og molekyler som kan skade kroppen på cellenivå. Baobab frukt reduserer dermed risikoen for degenerative sykdommer. I tillegg motvirker Baobab pulver aldringstegn slik som rynker og fine linjer på huden.

Økt vekttap

Hvis du tar Baobab pulver så får du ekstra C-vitamin i kostholdet. Slik at kroppens fettforbrenning blir effektiv. Baobab frukt hjelper deg å gå ned i vekt og samtidig gjør kroppen sunnere.

En studie gjennomført ved Arizon State University oppdaget at personer med lavt inntak av vitamin C forbrenner 25% mindre fett enn de som hadde tilstrekkelig med vitamin C i kroppen. Baobab frukt er fin løsning dersom du mangler vitamin C og trenger hjelp til økt vekttap. C-vitamin hjelper med fettforbrenning, fordi den bidrar til produksjonen av karnitin. Karnitin er viktig for optimal fettforbrenning og hjelper dermed kroppen å omdanne fett til energi. Istedenfor å lagre det som kroppsfett. C-vitaminrike kilder slik som Baobab frukt er dermed svært gunstig for vekttap.

Forebyggende behandling mot sykdommer

C-vitamin spiller en nøkkelrolle i å holde kroppen sunn og sterk. Rike vitamin C kilder slik som Baobab pulver hjelper kroppen å forebygge hjerte – og karsykdommer. En studie fra University of California viste at deltakere som tok C-vitamintilskudd (500 mg) daglig i to måneder hadde sunnere helse enn de som ikke tok tilskuddet. Ny forskning viser også C-vitamintilskudd fra gode kilder som Baobab frukt ivaretar generell helse og motvirker hjertesykdommer.

Åreknuter og venøs insuffisiens er noen eksempler på hjerte – og karsykdommer som kan forebygge med C-vitamintilskudd, slik som fra Baobab pulver. C-vitamin fra Baobab frukt og andre supermat hjelper kroppen å produsere kollagen og elastin. Som sammen skaper bindevev som holder årer sterke og friske. I tillegg kan økt C-vitamin fra Baobab pulver bidra til bedre blodsirkulasjon. Det er dermed ingen overraskelse at lave nivåer av C-vitaminer assosieres med åreknuter. Baobab vitaminpulver har høye nivåer av C-vitamin og styrker kroppen. C-vitamin blir enda mer kraftig dersom de tas med vitamin E. Det anbefales dermed at du tar Baobab pulver med E-vitamin. Lag f.eks. en smoothie med avokado og mango sammen med baobab pulver. Det sikrer at du får både vitamin E og vitamin C, og dermed ekstra god helsegevinst.

Hvor kan man kjøpe økologisk Baobab frukt?

To store baoab trær som står ved siden av hverandre

Baobab frukt er en relativ ny uoppdaget superfood i markedet. Det er derfor vanskelig å finne Baobab vitaminpulver i vanlige helsekostbutikker i Norge. Spesielt hvis du er på utkikk etter økologisk baobab pulver. Heldigvis kan du enkelt og raskt kjøpe Baobab vitaminpulver fra WeightWorld. Kjøp naturlig og økologisk Baobab pulver fra WeightWorld i dag.

Hvordan kan jeg bruke Baobab pulver?

Det er enkelt og bra for kroppen å bruke baobab pulver i en smoothie med litt bær, vanilje eller sjokolade. Du kan også prøve det i ikke - meieri yoghurt og havregryn.

På grunn av sin knappe tilgjengelighet, er det solgt som en tørket baobab pulver akkurat som Acai pulver og Moringa pulver. En teskje om dagen vil gi deg alle fordelene denne frukten har å tilby.

Forskjellige måter baoab kan være på, blomst, frukt, pulver, frø og fruktkjøtt