Appletrim

180 Kapsler
399.00Kr
499.00Kr
Du sparer:  100.00Kr

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Newton-Everett Biotech er en ledende innovatørene bak banebrytende kosttilskudd produsent, og de har nå introdusert Appletrim. Appletrim er et naturlig tilskudd som inneholder populære ingrediensen eplecidereddik. Tilskuddet er designet for å opprettholde et sunt blodsukkernivå, sunn funksjon av skjoldbruskkjertelen samt også støtte optimal funksjon av kroppen.

  • Inneholder eplecidereddik
  • Designet for å støtte sunn glukose-stoffskifte
  • Mye enklere å ta enn væskeform
  • Inneholder grapefrukt, Vitamin B6 og Glucomannan
  • 180 Glutenfri kapsler
  • Fri for konserveringsmidler

De næringsrike ingrediensene i dette tilskuddet, som grapefrukt, lecitin, B-6, krom, tang og glucomannan, hjelper Appletrim å gi deg et godt helhetlig naturlig tilskudd. Med bare én til to kapsler per dag kan du lett oppnå alle fordelene Appletrim kan tilby uten å forstyrre din daglige rutine.

Les Mer

Hva er AppleTrim?

AppleTrim er et kosttilskudd av eplecidereddik fra Newton-Everett Biotech som er spesialdesignet med naturlige ingredienser. Mange prøver å legge inn epleeddik i flytende form i sitt diett, men liker ofte ikke smaken. For disse kan AppleTrim med eplecidereddik være et perfekt valg siden de vil kunne benytte seg av de samme helsefordelene fra epleeddik; i tillegg er de enkle å ta i kapselform.

Hvordan virker AppleTrim?

Appletrim inneholder rikelige mengder eplecidereddik. De naturlige syre egenskapene til eplecidereddik som finnes i kapslene er kjent for å støtte en sunn fordøyelse. Disse kosttilskuddene med epleeddik er også designet med tanke på å støtte skjoldbruskkjertel funksjon såvel som glukose-stoffskifte.

Fordeler med ingrediensene i AppleTrim?

Andre hovedingrediensene i AppleTrim inkluderer grapefrukt, lecitin, B-6, krom, tang og glucomannan. Disse ingredienser kan gi deg naturlig støtte med deres individuelle stryker:

Appletrim Tang ingrediens
Tang: er alger som lever i havet. De er kjent for å støtte sunn skjoldbruskkjertel funksjon.
Glucomannan appletrim
Glucomannan: er et kostfiber fra konjak planten som er vannløselig. Det sveller i magen og gir deg metthetsfølelsen. Derfor er den kjent for å kontrollere appetitten
Vitamin B-6 næringstoff
Vitamin B6: er sett på som et viktig og nødvendig næringsstoff for diverse kroppsfunksjoner. Den er med på gjøre mat om til potent energi for å styrke kroppen din.
Grapefrukt fiber
Grapefrukt fiber: Inneholder høye nivåer med antioksidanter som er kjent for å rense fordøyelsessystemet fra skadelige frie radikaler.

De andre ingrediensene i Appletrim inkluderer soyalecitin, gelatin (kapsel), maltodekstrin, stivelse, silika og magnesiumstearat (vegetabilsk). Du finner ikke salt, gjær, hvete, gluten, melk, egg, skalldyr eller konserveringsmidler i disse.

Hvordan skal jeg ta AppleTrim?

Vi anbefaler at du tar 1-2 kapsler av Appletrim sammen med mat og et glass vann daglig. Vi anbefaler ikke at du tar mer enn 3 kapsler per dag. Drikk rikelig med vann etter hvert måltid.

Produktet er egnet for bruk av voksne og skal holdes utenfor rekkevidde for barn og oppbevares på et kaldt og tørt sted. Om du er gravid/ammende, tar medikasjon, har en medisinsk tilstand bør du konsultere en lege før du bruker dette produktet.