Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

African Mango Extreme

Av maxmedix™

279.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

African Mango Plus ™ finnes nå med 5000 mg rent ekstrakt fra afrikansk mango i hver kapsel. Dette er det mest kraftfulla ekstraktet med den afrikanske mangoen i det norske markedet. African Mango ™ er en av de bestselgende produktene akkurat nå og er kjent for sine sunnhetsmessige fordeler og energigivende egenskaper som kan fremme kroppens velvære og sunnhet.

 • 5000 mg ren ekstrakt fra afrikansk mango
 • Hjelper med å redusere matlyst
 • Rik på vitaminer og mineraler
 • Hjelper mot tretthet og med å opprettholde et høyt energinivå
 • Inneholder ingen kunstige ingredienser eller koffein
 • Uten bivirkninger og 100% naturlig
 • Perfekt for vegetarianere og er glutenfri
 • Enkelt å ta, kun 2 tabletter per dag
 • Perfekt å kombinere med en lavkaloridiett

African Mango Plus ™ er et effektivt kosttilskudd som kombinert med en balansert kost, og regelmessig trening har vist seg å være meget effektiv for å forbedre et fysisk velbefinnende takket være de mange næringsrike egenskapene fra den afrikanske mangoen. Ekstraktet utvinnes fra frøene i den afrikanske mangoen, som dyrkes vest i Afrika, og hjelper med å rense kroppen og opprettholde et høyt energinivå i hele kroppen.

Les Mer
Antall: 60 stk
Varighet: 30 dager

Afrikansk Mango Extreme-slankepiller

Hvordan fungerer African Mango Plus?

African Mango Plus 5000 mg er et naturlig produkt som kombinerer alle naturlige egenskaper fra den spesielle afrikanske mangoen med opprinnelse i vest-Afrika for naturlig og sunn vekttap. Den afrikanske frukten er også kjent under navnet Irvingia Gabonensis. Afrikansk mango inneholder cirka 81 % vann, 17 % karbohydrater og kostfiber, 0,5 % protein, 15 % sukker og mineraler inklusive kalsium, natrium, fosfor, jern, magnesium, kalium, Sink, vitamin A, B, C og vitamin D.

Rent ekstrakt av African Mango Plus inneholder alle kvalitetene av frukten i pilleform for å gjøre din dag enklere og mer effektiv. Dessuten kan den aktive substansen av det kraftfulle frøet i Irvingia Gabonensis (afrikansk mango) hjelpe med å gjenopprette energinivået på en sunn måte uten å benytte seg av kunststoffer og tilsetningsstoffer. Dette produktet kan anbefales for vegeterianere og de som ikke tåler gluten.

Hvordan fungerer African Mango Plus?

African Mango Plus fungerer gjennom å øke kroppstemperaturen, hvilket naturligvis skjer under trening, og African Mango Plus øker dermed fettforbrenningen. Når det daglige kostholdet inneholder lite mengde med vitaminer, hjelper tillskuddet med å gi energi og mineraler tilbake som du manglet gjennom måltider. Afrikansk mango påvirker kroppen og kan lede til et naturlig vekttap med tabletter gjennom blandt annet:

 • Minske søtsuget og kontrollere appetitten

 • Gir kroppen nødvendige vitaminer og mineraler

 • Hjelper kroppen å stabilisere blodsukkernivået

 • Veldig rik på antioksidanter og protein

Hvordan skal jeg ta African Mango Plus?

African Mango Plus er et helt naturlig produkt for naturlig vekttap med tabletter. Tilskuddet er helt naturlig og er trygt, og uten bivirkninger. Hvor lang tid det tar før man vil se resultater avhenger fra person til person, og det kommer også an på den enkeltes livsstil og trening.

For å oppnå best mulig resultat anbefales det at man tar 2 tabletter daglig. Ta en tablett av African Mango Plus morgen og kveld sammen med et måltid. Det anbefales også å drikke rikelig med vann for å oppnå et naturlig vekttap.

Hvem kan ta African Mango Plus og hva Inneholder den ?

African Mango Plus passer for kvinner og menn over 18 år. Tilskuddet fungerer perfekt for vegeterianere samt for personer som trener regelmessig og behøver å øke det daglige energinivået og vitamin inntaket. Det passer også for de som ønsker å gå ned i vekt og oppnå et stabilt, naturlig vekttap.

African Mango Plus er 100% naturlig og inneholder ikke noen kunstige ingredienser eller skadelige tilsettingsstoffer. Kapselskallet består av hydroxi-propyl-metylcellulosa hvilket gjør tillskuddet også gunstig for vegetarianer.

De naturlige ingrediensene som finnes i African Mango Plus gjør dette naturlige tilskuddet til et produkt uten bivirkninger. Vi anbefaler deg ikke å anvende produktet dersom man er allergisk mot mango eller noen av ingrediensene. Om du er gravid og ammar skal du rådføre deg med legen din da det ikke er anbefalt å oppnå vekttap med tabletter under graviditet.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (96.67% basert på 6 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Rask levering og god service. Jeg starter min behandlingen i dag , og jeg har blitt anbefalt av min nabo . Håper det vil fungere bra for meg.
 • * Veldig bra og naturlig kosttilskudd som hjalp meg mye. Jeg har tatt afrikansk mango for en måned nå, og merker en stor forskjell i hvordan jeg føler meg nå Bestilte flere sammen for å spare ;)
 • * Bra service og rask frakt
 • * Ikke enkelt å få tak i disse i Norge, glad eg fant denne siden som har mange gode produkter. Er fornøyd med denne kvaliteten - venter spent på resultater
 • * Super fornøyd! Takk til kundeservice som hjalp meg å velge rett produkt
 • * Perfekt supplement til min trening . Jeg har hatt bedre resultater etter at jeg begynte å kombinere trening tre ganger i uken med afrikansk mango , jeg var i utgangspunktet litt skeptisk , men nå har jeg sett det fungere. Anbefalt produkt til flere venner som også har bestilt fra dere nå :)
* Resultatene vil variere fra person til person