African Mango

5000mg 60 Kapsler | Afrikansk mango
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

African Mango Plus ™ finnes nå med 5000 mg rent ekstrakt fra afrikansk mango i hver kapsel. Dette er det mest kraftfulle ekstraktet med den afrikanske mangoen i det norske markedet. African Mango ™ er en av de bestselgende produktene akkurat nå og er kjent for sine sunnhetsmessige fordeler.

 • 5000 mg ren ekstrakt fra afrikansk mango
 • Rik på vitaminer og mineraler
 • Inneholder ingen kunstige ingredienser eller koffein
 • Uten bivirkninger og 100% naturlig
 • Perfekt for vegetarianere og er glutenfri
 • Enkelt å ta, kun 2 tabletter per dag
 • Perfekt å kombinere med en lavkaloridiett

African Mango Plus ™ er et effektivt kosttilskudd som kombinert med en balansert kost, og regelmessig trening har vist seg å være meget effektiv og næringsrik kosttilskudd. Ekstraktet utvinnes fra frøene i den afrikanske mangoen, som dyrkes vest i Afrika.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Uten meieriprodukter
 • GMP
 • Vegetariansk

Hvordan fungerer African Mango Plus?

African Mango Plus 5000 mg er et naturlig produkt som kombinerer alle naturlige egenskaper fra den spesielle afrikanske mangoen med opprinnelse i Vest-Afrika. Den afrikanske frukten er også kjent under navnet Irvingia Gabonensis. Afrikansk mango inneholder cirka 81 % vann, 17 % karbohydrater og kostfiber, 0,5 % protein, 15 % sukker og mineraler inklusive kalsium, natrium, fosfor, jern, magnesium, kalium, sink, vitamin A, B, C og vitamin D.

Rent ekstrakt av African Mango Plus inneholder alle kvalitetene av frukten i pilleform for å gjøre din dag enklere og mer effektiv. Dessuten kan den aktive substansen av det kraftfulle frøet i Irvingia Gabonensis (afrikansk mango) hjelpe med å balansere energinivået på en sunn måte uten å benytte seg av kunststoffer og tilsetningsstoffer. Dette produktet kan anbefales for vegetarianere og de som ikke tåler gluten.

Hvordan fungerer African Mango Plus?

African Mango Plus fungerer gjennom å øke kroppstemperaturen, hvilket naturligvis skjer under trening, Når det daglige kostholdet inneholder lite mengde med vitaminer, hjelper tilskuddet med å gi den optimale vitaminer og mineraler som du manglet gjennom måltider.

Hvordan skal jeg ta African Mango Plus?

African Mango Plus er et helt naturlig produkt for naturlig vekttap med tabletter. Tilskuddet er helt naturlig og er trygt, og uten bivirkninger. Hvor lang tid det tar før man vil se resultater avhenger fra person til person, og det kommer også an på den enkeltes livsstil og trening.

For å oppnå best mulig resultat anbefales det at man tar 2 tabletter daglig. Ta en tablett av African Mango Plus morgen og kveld sammen med et måltid. Det anbefales også å drikke rikelig med vann.

Hvem kan ta African Mango Plus og hva Inneholder den ?

African Mango Plus passer for kvinner og menn over 18 år. Tilskuddet fungerer perfekt for vegetarianere samt for personer som trener regelmessig og behøver å øke det daglige energinivået og vitamin inntaket.

African Mango Plus er 100% naturlig og inneholder ikke noen kunstige ingredienser eller skadelige tilsettingsstoffer. Kapselskallet består av hydroxi-propyl-metylcellulosa hvilket gjør tilskuddet også gunstig for vegetarianer.

De naturlige ingrediensene som finnes i African Mango Plus gjør dette naturlige tilskuddet til et produkt uten bivirkninger. Vi anbefaler deg ikke å anvende produktet dersom man er allergisk mot mango eller noen av ingrediensene. Om du er gravid og ammer skal du rådføre deg med legen din.


Våre Tilbud

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK 5

97.78% basert på 9 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Kjempe fornøyd! Min hverdag er mye enklere nå enn det var før!

  M Madelen weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Begynt å ta produktet og det har hjulpet meg med å få mer energi igjennom trening!

  S Synne weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg er veganer og dette produktet har hjulpet meg med å få mer energi, siden jeg ikke får like mye ettersom jeg spiser bare plantebaserte produkter.

  O Ove weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Veldig bra og naturlig kosttilskudd som hjalp meg mye. Jeg har tatt afrikansk mango for en måned nå, og merker en stor forskjell i hvordan jeg føler meg nå Bestilte flere sammen for å spare ;)

  M Marina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Bra service og rask frakt

  G Geir weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Ikke enkelt å få tak i disse i Norge, glad eg fant denne siden som har mange gode produkter. Er fornøyd med denne kvaliteten - venter spent på resultater

  LK Lars K. weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Super fornøyd! Takk til kundeservice som hjalp meg å velge rett produkt

  A Aina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Perfekt supplement til min trening . Jeg har hatt bedre resultater etter at jeg begynte å kombinere trening tre ganger i uken med afrikansk mango , jeg var i utgangspunktet litt skeptisk , men nå har jeg sett det fungere. Anbefalt produkt til flere venner som også har bestilt fra dere nå :)

  M Mari weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Rask levering og god service. Jeg starter min behandlingen i dag , og jeg har blitt anbefalt av min nabo . Håper det vil fungere bra for meg.

  H Hanna weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultatene vil variere fra person til person