Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Active T5 Plus Kapsler 60 Kapsler | Forbrenning av fett og karbohydrater

maxmedix™

299.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Active T5 Plus + er et nytt avansert kosttilskudd som allerede har hjulpet tusenvis av mennesker i Europa med å komme i form og bli kvitt de ekstra kiloene. Det hjelper deg til å øke stoffskiftet og din fettforbrenning, samtidig som det gir deg et løft av energi slik at du blir mer motivert til å trene. Synes du det er vanskelig å komme i form? Da bør du prøve Active T5 Plus + fettforbrenning piller.

  • Øker din fettforbrenning og stoffskiftet
  • Forbrenner særlig fett rundt mage, rumpe og lår
  • Active T5 Plus + kan hjelpe deg med å komme raskere i form
  • Energigivende ingredienser
  • Høyt innhold av koffein, 200mg
  • 100 % naturlig
  • Egnet for vegetarianer

Active T5 Plus + fettforbrennende piller er en storselger når det kommer til produkter for vekttap. Det er et naturlig kosttilskudd som består av omhyggelig utvalgte ingredienser som er kjent for å bidra til vektreduksjon. Hvis du kombinerer Active T5 plus med regelmessig mosjon og et sunt kosthold, vil du se raskere resultater enn dersom du kun tar fettforbrennende piller. Bestill i dag og kickstart din fettforbrenning.

Tilskuddet består av fettforbrennende piller som effektivt kan hjelpe deg å nå din drømmevekt og komme i form. Active T5 Plus + får fart på din fettforbrenning ved hjelp av hormonet T5 og en kombinasjon av energigivende naturlige ingredienser – alt i en kapsel. Dette kosttilskuddet kan effektivt hjelpe deg med å nå steder på kroppen hvor det kan være vanskelig å trene vekk det uønskede fettet.

Les Mer
Type: Kapsel
Antall: 60
Anbefalt Dosering: 2 kapsler per dag
Varighet: 30 dager

Produktbeskrivelse

Active T5 Plus + fettforbrennende piller inneholder en unik kombinasjon av naturlige ingredienser som effektivt demper appetitten. Ved å redusere appetitten vil du ikke ha det samme behovet for søtsaker, og du vil unngå småspising mellom hovedmåltidene.

Koffein: kan effektivt øke ditt stoffskifte og dempe appetitten samtidig som det gir en naturlig energibooster.

L-tyrosin: en aminosyre som bidrar til hormonproduksjon i thyroidea (skjoldbruskkjertelen) og bidrar til å regulere og øke stoffskiftet.

Naringin: en antioksidant som finnes naturlig i grapefrukt. Den er kjent å forlenge og øke effekten av koffein når de to ingrediensene kombineres.

Grønn te: gir kroppen en boost av antioksidanter og alle de andre fordelene ved grønn te. Den bidrar til å øke din fettforbrenning og gir deg mer energi.

Capsium: er et stoff som kommer fra chili. Capsium øker fettstoffskiftet.

Active T5 Plus + fettforbrennende piller har en høy, men sikker, konsentrasjon av koffein. Dette betyr at du kan oppnå økt energi samtidig som at du kan øke stoffskiftet. T5-hormonet, som er en del av formelen, finnes naturlig i kroppen vår. Hormonet arbeider for å stimulere stoffskiftet og gir deg en høyere fettforbrenning.

Guide til koffein innholdet i Active T5 Plus +

Styrke 1 inneholder en liten mengde koffein og er spesielt egnet for førstegangsbrukere eller personer som er følsomme for koffein.

Styrke 2 er middels styrke og er egnet for de fleste brukere og førstegangsbrukere. Den er spesielt egnet for deg som ofte trener og vil forbedre dine definerte muskler eller redusere vekt.

Styrke 3 har et høyt innhold av koffein, og det anbefales å starte med en lavere dose før du arbeider opp til denne styrken. Active T5 Plus + ligger på styrke 3 og kan hjelpe deg med å jobbe på problemområder som lår, mage og rumpe.

Hvordan tar jeg dem?

Det er veldig enkelt å innføre Active T5 Plus + i din daglige rutine. Ta to kapsler daglig, før måltider eller før trening. Du kan eksempelvis ta dem før frokost, lunsj eller middag. Men vær forsiktig med å ta dem for nær leggetid, da det høye koffeininnholdet kan forstyrre nattesøvnen. Vi anbefaler at du bruker kapslene i minimum 3 måneder for å oppnå best resultat. Kroppen blir mer mottakelig for næringsstoffer med tid og den tilvennes det daglige inntaket. Derfor vil resultatet bare bli bedre med tiden, noe som er spesielt gjeldende i perioden etter 3 måneders forbruk.

Hvis du er gravid, ammer eller er overfølsom ovenfor koffein, bør du ikke ta dette kosttilskuddet. Skulle du være usikker på om du er allergisk mot noe av innholdet eller om du kan ta det, bør du kontakte din fastlege før oppstart. Kapselskallet inneholder gelatin, noe som gjør produktet uegnet for vegetarer.

Kroppene våre reagerer ulikt på de naturlige ingrediensene og derfor vil resultatene variere.

Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

  • * Har ventet på dette produktet på deres side, har allerede bestilt 3 pakker
  • * Kjenner til denne - hørt mye bra om den
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev