Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Activated Charcoal Kapsler 334mg 180 Kapsler | For Gass, Oppblåst Mage og Detoxing

maxmedix™

299.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Aktivert kull er et av verdens mest populære naturlige detox-midler, og takket være MaxMedix er det nå tilgjengelig i en lett å ta kapselform. Activated Charcoal er laget av helt naturlige kilder, og er et premium supplement designet for å hjelpe kroppen til å detoxe for å hjelpe med gass, oppblåsthet og vektregulering.

 • 100% rent aktivert trekull
 • Ideelt for oppblåsthet, gass og detoxing
 • Kraftig 1000mg styrke per porsjon
 • Bidrar til å redusere overstadig flatulens etter spising
 • Naturlig utvunnet fra kokosnøtter
 • Ingen kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler

Vi er stolte av å kunne tilby den høyeste kvaliteten med dette kosttilskuddet, og har sørget for at det bare inneholder rent aktivert kullpulver laget av kokosnøtter, og det er det. Ingen tillegg som konserveringsmidler eller fyllstoffer. I tillegg til å gi deg det beste, består hver servering av en nøyaktig utmålt mengde slik at du får den optimale styrken ved en massiv 1000mg - en av de sterkeste som er tilgjengelig på markedet.

Les Mer
Merke: MaxMedix
Type: Kapsel
Styrke: 334 mg
Antall: 180 kapsler
Anbefalt Dosering: 6 kapsler

Hva er aktivert kull?

Du har sikkert hørt om trekull og tenker, hva er så spesielt med det? Vanlig kull er ganske kjedelig, men når det blir aktivert ... det er da magien skjer. Aktivert kull er laget ved å brenne en karbonkilde som tre eller kokosnøttskall. Når dette er gjort, tar den høye temperaturen bort oksygen og aktiverer kullet med gasslignende damp. Dette gir aktivert kull, en svært absorberende form for kull som har millioner av små porer. Disse kan fange og binde seg til tunge toksiner og uønsket gass i kroppen, som kan ha opptil tusen ganger mer vekt enn selve kullet.

Som et resultat av det aktiverte kullet sine bindende og avgiftende egenskaper, er det mye brukt til å fjerne uønskede giftstoffer og urenheter fra kroppen. Dette gjøres gjennom opptaksprosessen. Dette er når toksinene binder seg til kullet og deretter transporteres bort. Siden aktivert kull har så stort overflateareal, er det den ideelle naturlige måten å gjøre dette på, da det kan binde til seg enormt mye. Andre interne bruksområder for denne fantastiske ingrediensen er å bidra til å redusere overdreven flatulens etter å ha spist, og å hjelpe fordøyelsen. Det har også vært forskning som undersøker sammenhengen mellom aktivert kull og tarmgass.

Andre bruksområder for aktivert kull

Egenskapene som gjør det så gunstig for innsiden av kroppen, er også det som gjør det så nyttig for lokal og kosmetisk bruk i pulverform (ved å åpne kapslene). Noen av de mest populære bruksområdene er for ansikts- eller hårmasker, tannbleking og til og med for insektbitt. Siden aktivert kull er luktfritt, smakløst og ikke-giftig, er det også trygt å bruke i riktige mengder.

 • Black mask
 • Tannbleking
 • Insektbitt
 • Mot urenheter
 • Eksfoliering

Veiledning for bruk

For flatulens, ta 3 kapsler en halv time før et måltid, og deretter tre kapsler kort tid etter å ha spist, etter behov. Avhengig av dine behov kan også eventuelt bare ta 3 før. Pass på at du i tillegg drikker rikelig med vann. Hvert av de 3 kapsler av dette tilskuddet gir typisk sett en styrke på 1000 mg med aktivert trekull.

Full ingrediensliste

Aktiv ingrediens: Aktivert kullspulver (kokoskilde).

Kapselskall: Hydroxypropyl methylcellulose.

Naturlig kosttilskudd

Dette kosttilskuddet er laget med toppkvalitets aktivert kull, slik at det er trygt å bruke. For å sikre den høyeste kvaliteten med dette tilskuddet, og at det er vegan- og vegetarvennlig, er det aktiverte kullpulveret utvunnet fra kokosnøtter, og kapselskallet lages av vegetabilsk cellulose. Dette produktet er ikke beregnet for personer under 18 år.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 6 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Ble anbefalt å prøve kull produkter av apotek mot oppblåst mage. Når jeg fant denne online måtte eg bare bestille den! Er glad eg gjord det, fordi eg ser bra effekt mot oppblåtmage
 • * Jeg var skeptisk, men dette ser ut til å fungere når magen er urolig. Jeg tar den ikke regelmessig, men når jeg har får en acid reflux eller ømhet i magen min, bruker jeg den definitivt og synes dette roer ned magen. Positivt overrasket!
 • * Bra saker! jeg får luft i magen av og til og de hjelper mye, spesielt om natten når jeg prøver å sove!
 • * Dette er mitt andre kjøp i og med at den første ble tom ganske fort. For å si det sånn, så anbefaler jeg denne meget! Føler meg "lettere" om dagen
 • * Kjempe flott. Testet denne og etter 2 uker har jeg følt en annen rytme i kroppen. Jeg føler meg sunnere og fri for unødvendinge bakterier i magen
 • * Anbefales! Den har funket helt fint hittil og jeg har anbefalt denne til mine venner og kjente.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev