Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Activated Charcoal 180 stk Kulltabletter (334 mg. aktivt kull) - Effektiv mot oppblåst mage og oppblåshet

Av MaxMedix

Kr269.00

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Skadelige giftstoffer er uunngåelig i vår moderne hverdag. De finnes i alt fra den raffinerte maten vi spiser, til den forurensede luften vi puster inn. Slike skadelige giftstoffer kan medføre allergiske reaksjoner, nedsatt immunforsvar og hyppigere aldring. Activated Charcoal Tablets er den perfekte motvekten til de skadelige giftstoffene hverdagen påfører oss. Er du ute etter kulltabletter som vil gi kroppen din en skikkelig utrensing, er Activated Charcoal Tablets perfekt for deg.

 • Absorberer skadelige giftstoffer i kroppen
 • Fungerer som naturlig detox
 • Redusere oppblåsthet og andre fordøyelsesproblemer
 • Kan redusere dårlig ånde og kroppslukt
 • Hver kapsel inneholder 334mg kull
 • Velegnet for veganere og vegetarianere
 • Laget med naturlig kullpulver
 • Kapsler er lette å ta
 • Kull er kjent for å ha evnen til å absorbere giftstoffer og luft fra magen

Activated Charcoal er utmerket når du trenger en skikkelig utrens av kroppen din. Kull tabletter har en naturlig absorberende effekt som trekker til seg giftstoffer og dermed renser kroppen effektivt. Med sin kraftige 1000 mg daglige styrke av høy kvalitet aktiv kullpulver, blir dette det beste kosttilskudd mot fordøyelsesproblemer som flatulens og oppblåsthet i tillegg.

Les Mer
Anbefalt Dosering: 6 kapsler
Styrke: 334mg
Antall: 180 kapsler
Merke: MaxMedix

Hva er Activated Charcoal?

Activated Charcoal er kulltabletter som fremstilles ved å brenne karbonmateriale slik som tre. Dette fjerner oksygenet i karbonmaterialet og aktiverer kullet. Kull har en stor overflate og er veldig porøst – derfor kan det lett absorbere seg til andre stoffer. Activated Charcoal fungerer dermed litt som en magnet for giftstoffer og fører dem ut av kroppen.

Kull tabletter har blitt brukt medisinsk i en årrekke – for eksempel ved forgiftning. Selv om Activated Charcoal Tablets ikke er en motgift mot forgiftning, kan våre kull tabletter gi en god detox-effekt ved å binde til seg hverdagens giftstoffer og fjerne dem.

Hva er fordelene med Activated Charcoals?

 • Naturlig detox
 • Absorberer og fjerner giftstoffer i kroppen
 • Fjerner giftstoffer som kan bidra til celleskade og tidlig aldring
 • Kan redusere dårlig ånde og kroppslukt
 • Hjelper til med å regulere kolestrolnivå
 • Kan redusere galleproblemer under svangerskap
 • Kan redusere oppblåsthet og flatulens
 • Bidrar til å fjerne små insektbitt
 • Kullpulver kan brukes til å bleke tenner
 • Kullpulver kan brukes i ansiktsmasker og hårkurer

Hvordan tar jeg Activated Charcoal tabletter?

Ta tre kulltabletter minst en halvtime før et måltid og tre etter et måltid. Ikke overskrid anbefalt dosering med mindre det underskrives av en lege.

Pass på å holde deg hydrert. Hver kapsel inneholder 334mg kull. Du får 180 stk tabletter per boks

Er Activated Charcoal trygt å bruke?

Activated Charcoal er laget med naturlige ingredienser av den aller høyeste kvalitet og burde dermed ikke ha noen negative bivirkninger. Du bør allikevel sjekke ingredienslisten for å forsikre deg om at du ikke er allergisk mot noe. Hvis du bruker legemidler, bør du sjekke med legen din før du begynner med Activated Charcoal tabletter.

Hvordan fungerer Aktivt kull?

Aktivt kull fungerer ved å fange giftstoffer og kjemikalier fra millioner av små porer. Den virker gjennom den kjemiske prosessen med absorpsjon. I kroppen, er absorpsjon reaksjonen av elementer, inkludert næringsstoffer, kjemikalier og giftstoffer, som suges opp og assimilert inn i blodstrømmen. Absorpsjon er den kjemiske reaksjon hvor elementene bindes til en overflate.

Den porøse overflate av aktivt kull har en negativ elektrisk ladning som forårsaker positive ladede giftstoffer og luft til å binde sammen med den. Kroker i aktivt kull er skapt gjennom en oppvarmingsprosess. Det er viktig å merke seg at aktivt kull ikke er kull som brukes på grillen! Grill kull er lastet med giftstoffer og kjemikalier, og bør aldri spises.

Hva er de beste fordelene ved Aktivt kull ?

Aktivt kull brukes ofte til å lindre ubehagelig luft og oppblåsthet. Det fungerer ved å binde gass fremkallende biprodukter i matvarer som forårsaker ubehag.

I tillegg hindrer den tarmgass etter en typisk gass produserende måltid.

Doseringsanbefalinger for å lindre luft og oppblåsthet: Ta 500 milligram én time før en vanlig luft produserende måltid, med et fullt glass vann. Etterfølg med et ekstra glass vann umiddelbart etterpå for å bidra til å få kull inn i systemet.

Aktivt kull fanger urenheter i vannet, inkludert løsemidler, plantevernmidler, industriavfall og andre kjemikalier. Dette er grunnen til at det er brukt i vann filtrering systemer over hele verden. Men den fanger ikke virus, bakterier eller mineraler i hardt vann.

Drikkevann er viktig for god helse; men vann fra springen er spekket med giftig og nedtynget med kjemikalier, giftstoffer og fluor. Inntak bør begrenses når det er mulig. Aktivt kull som vann filtre er tilgjengelig for hel-hjem systemer, samt benkeplate modeller. Drikk åtte-ti glass rent vann per dag for å hjelpe lindre fordøyelseskanalen, bekjempe tretthet og for å holde organene i flyt.

Hemmeligheten bak Aktivt kull

Anti-aldring - Fordelene ved Aktivt kull inkluderer forhindring av celle skader på nyrer og lever, samt støtte de sunne binyrene. Det er viktig å rense giftstoffer og kjemikalier rutinemessig fra kroppen. Aktivert kull har masse fordeler som er viktige for at organene fungerer i kroppen og skylle ut giftstoffer og kjemikalier som forårsaker skaden.

Aldring er en naturlig del av livet, men på grunn av den giftige lasten vi utsettes for gjennom mat, våre hjem og arbeidsplasser, og vårt miljø, øker sjansen for tidlig aldring. Aktiv kull er en bra måte å få stopp på det, ved å rense kroppen for giftstoffer.

Reduserer høyt kolesterol - Studier rundt om i verden viser at aktivt kull reduserer det dårlige kolesterolet og øker gode kolesterolet like mye som enkelte reseptbelagte medisiner. I en studie reduserte total kolesterol med 25 prosent, redusert LDL kolesterol med 41 prosent, mens HDL økt med 8 prosent -. På bare fire uker*.

Hvordan bruker jeg Aktivt kull?

Ta tre kulltabletter minst en halvtime før et måltid og tre etter et måltid. Ikke overskrid anbefalt dosering med mindre det underskrives av en lege. Ta helst tablettene etter bruk av for u-økologiske matvarer, tunge måltider eller etter kontakt med andre giftstoffer. Dette støtter bedre kognitiv funksjon, en reduksjon i hjernetåke, sunnere nyre og leverfunksjon, og en sunnere fordøyelseskanalen

Hvordan kjøper jeg Activated Charcoal?

Å bestille Activated Charcoal tabletter fra WeightWorld er enkelt, trygt og raskt. Bestiller du før klokken 16:00 kan du også benytte deg av vår samme-dag frakt. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.
Produkt Vurdering (93.33% basert på 6 Reviews)
Service Vurdering (0% basert på 0 )

Vurder Produktet Klikk Her

 • * Ble anbefalt å prøve kull produkter av apotek mot oppblåst mage. Når jeg fant denne online måtte eg bare bestille den! Er glad eg gjord det, fordi eg ser bra effekt mot oppblåtmage
 • * Jeg var skeptisk, men dette ser ut til å fungere når magen er urolig. Jeg tar den ikke regelmessig, men når jeg har får en acid reflux eller ømhet i magen min, bruker jeg den definitivt og synes dette roer ned magen. Positivt overrasket!
 • * Bra saker! jeg får luft i magen av og til og de hjelper mye, spesielt om natten når jeg prøver å sove!
 • * Dette er mitt andre kjøp i og med at den første ble tom ganske fort. For å si det sånn, så anbefaler jeg denne meget! Føler meg "lettere" om dagen
 • * Kjempe flott. Testet denne og etter 2 uker har jeg følt en annen rytme i kroppen. Jeg føler meg sunnere og fri for unødvendinge bakterier i magen
 • * Anbefales! Den har funket helt fint hittil og jeg har anbefalt denne til mine venner og kjente.
* Resultatene vil variere fra person til person