Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Activated Charcoal

Av maxmedix™

299.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Skadelige giftstoffer er uunngåelig i vår moderne hverdag. De finnes i alt fra den raffinerte maten vi spiser, til den forurensede luften vi puster inn. Slike skadelige giftstoffer kan medføre allergiske reaksjoner, nedsatt immunforsvar og hyppigere aldring. Activated Charcoal Tablets er den perfekte motvekten til de skadelige giftstoffene hverdagen påfører oss. Er du ute etter kulltabletter som vil gi kroppen din en skikkelig utrensing, er Activated Charcoal Tablets perfekt for deg.

 • Absorberer skadelige giftstoffer i kroppen
 • Fungerer som naturlig detox
 • Redusere oppblåsthet og andre fordøyelsesproblemer
 • Kan redusere dårlig ånde og kroppslukt
 • Hver kapsel inneholder 334mg kull
 • Velegnet for veganere og vegetarianere
 • Laget med naturlig kullpulver
 • Kapsler er lette å ta
 • Kull er kjent for å ha evnen til å absorbere giftstoffer og luft fra magen

Activated Charcoal, også kjent som kulltablett er utmerket når du trenger en skikkelig utrens av kroppen din. Kulltabletter har en naturlig absorberende effekt som trekker til seg giftstoffer og dermed renser kroppen effektivt. Med sin kraftige 1000 mg daglige styrke av høy kvalitet aktiv kull-pulver, blir dette det beste kosttilskudd mot fordøyelsesproblemer som flatulens og oppblåsthet i tillegg.

Les Mer
Merke: MaxMedix
Type: Kapsel
Styrke: 334 mg
Antall: 180 kapsler
Anbefalt Dosering: 6 kapsler

Hva er Activated Charcoal?

Activated Charcoal er kulltabletter som fremstilles ved å brenne karbonmateriale slik som tre. Dette fjerner oksygenet i karbonmaterialet og aktiverer kullet. Kull har en stor overflate og er veldig porøst – derfor kan det lett absorbere seg til andre stoffer. Activated Charcoal fungerer dermed litt som en magnet for giftstoffer og fører dem ut av kroppen.

Kull tabletter har blitt brukt medisinsk i en årrekke – for eksempel ved forgiftning. Selv om Activated Charcoal Tablets ikke er en motgift mot forgiftning, kan våre kull tabletter gi en god detox-effekt ved å binde til seg hverdagens giftstoffer og fjerne dem.

Aktiv kull kan brukes til hjemmebruk for å redusere problemer som flatulens og andre fordøyelsesproblemer, redusere dårlig ånde og kropps lukt, senke kolesterolnivået, hindre bakrus, behandle insektstikk, hjelpe med anti-aldring, behandle galle problemer under svangerskapet, bleke tenner og avgifte og rense hår og hud.

Den porøse overflate av aktivt kull har en negativ elektrisk ladning som forårsaker positive ladede giftstoffer og luft til å binde sammen med den. Kroker i aktivt kull er skapt gjennom en oppvarmingsprosess. Det er viktig å merke seg at aktivt kull ikke er kull som brukes på grillen! Grill kull er lastet med giftstoffer og kjemikalier, og bør aldri spises.

Hva er fordelene med Activated Charcoals?

 • Naturlig detox
 • Absorberer og fjerner giftstoffer i kroppen
 • Fjerner giftstoffer som kan bidra til celleskade og tidlig aldring
 • Kan redusere dårlig ånde og kroppslukt
 • Hjelper til med å regulere kolestrolnivå
 • Kan redusere galleproblemer under svangerskap
 • Kan redusere oppblåsthet og flatulens
 • Bidrar til å fjerne små insektbitt
 • Kullpulver kan brukes til å bleke tenner
 • Kullpulver kan brukes i ansiktsmasker og hårkurer

Hvordan tar jeg Activated Charcoal tabletter?

Ta tre kulltabletter minst en halvtime før et måltid og tre etter et måltid. Ikke overskrid anbefalt dosering med mindre det underskrives av en lege.

Pass på å holde deg hydrert ved å drikke mye vann, spesielt når du tar kapslene. Hver kapsel inneholder 334mg aktiv kull. Du får 180 stk tabletter per boks

Aktiv kullpulver kan tas ut ved å åpne kapslene. Med dette pulveret finnes det også en rekke alternative bruksmetoder som bl.a. tannbleking og hudpleie. I forbindelse med hudpleie-aspektet kan det for eksempel brukes som en ansiktsskrubb.

Andre fordeler av Aktivt kull

oppblåsthet
Effektiv middel mot luft i magen og oppblåsthet
Aktivt kulls evne til å forhindre gasser i magen og oppblåsthet må være en av den viktigste grunnen til at den har blitt så populær middel. Måten den fungerer på er at den naturlig bindet stoffene i maten som kan føre til oppblåsthet, ubehag og luft i magen.
bra hud
Gunstig for huden og kroppen
Aktiv kull har også ha en god effekt på akne og kroppslukt. Du kan også åpne kapslene og bruke aktivert karbonpulver til å lage en veldig gunstig ansiktsmaske som kan fjerne giftstoffer så vel som urenheter fra huden. Videre kan den ubehagelige følelsen av insektbitt, myggbetennelser og utslett også blir lindrer av kullpulver.
kolesterol
Effektiv mot kolesterol
Flere studier har vist at aktivt kull er i stand til å redusere dårlig kolesterol og samtidig fremme godt kolesterol på samme måte som reseptbelagte medisiner. Blodpropper, arteriosklerose og ulike hjertesykdommer kan være den besværlige konsekvensen av høy kolestrolnivå.
Tannblekning
Tannblekning
Få et hvitt og vakkert smil med aktiv kull. Tennene våre blir stadig utsatt for ting som kan ha misfarget effekt som kaffe, rødvin, røyking osv. Ved å fjerne pulveret fra disse aktiverte kullkapslene, kan du bruke den til naturlig og effektiv tannbleking som gir en god pH- balanse i munnen, som samtidig gir et mer sunt ånde også. Kullet fungerer ved å absorbere mikroskopiske matrester og plakk som har et misfargede effekter på tennene.
tenner
Rensekur & bedre fordøyelse
Vår fordøyelsessystem er en viktig del av kroppens overordnede balanse og helse, og derfor er det veldig gunstig for vårt velvære med rensing av alle skadelige giftstoffer fra vårt fordøyelsessystem. Siden aktivt kull kan eliminere disse avfall og giftstoffer som kan forårsake svekket immunforsvar, allergiske reaksjoner, ledd og muskelsmerter, vil du også legge merke til en forbedret mental tilstand og økt energinivå.
aldring
Reduserer synlighet av aldring
Hold deg ung ved bruk av aktivt kull, som i tillegg til å fungere som piller mot oppblåst mage, kan også bidra til å forhindre celleskader på kroppens indre, som inkluderer nyrer og lever. I tillegg kan det også bidra til å støtte sunne binyrene. Oksidativt stress og rynker er typiske tegn på aldring, som mange ofte går rundt og klager over. Selvfølgelig er det ingen skam å bli eldre, men slike tegn på aldring kan unngås ved hjelp av aktivt kull som nøytraliserer giftstoffer, og dermed reduserer synligheten av aldring.

Hvordan bruker jeg Aktivt kull?

Ta tre kulltabletter minst en halvtime før et måltid og tre etter et måltid. Ikke overskrid anbefalt dosering med mindre det underskrives av en lege. Ta helst tablettene etter bruk av for u-økologiske matvarer, tunge måltider eller etter kontakt med andre giftstoffer. Dette støtter bedre kognitiv funksjon, en reduksjon i hjernetåke, sunnere nyre og leverfunksjon, og en sunnere fordøyelseskanalen

Activated Charcoal er laget med naturlige ingredienser av den aller høyeste kvalitet og burde dermed ikke ha noen negative bivirkninger. Du bør allikevel sjekke ingredienslisten for å forsikre deg om at du ikke er allergisk mot noe. Hvis du bruker legemidler, bør du sjekke med legen din før du begynner med Activated Charcoal tabletter.

Hvordan kjøper jeg Activated Charcoal?

Å bestille Activated Charcoal tabletter fra WeightWorld er enkelt, trygt og raskt. Bestiller du før klokken 16:00 kan du også benytte deg av vår samme-dag frakt. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 6 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Ble anbefalt å prøve kull produkter av apotek mot oppblåst mage. Når jeg fant denne online måtte eg bare bestille den! Er glad eg gjord det, fordi eg ser bra effekt mot oppblåtmage
 • * Jeg var skeptisk, men dette ser ut til å fungere når magen er urolig. Jeg tar den ikke regelmessig, men når jeg har får en acid reflux eller ømhet i magen min, bruker jeg den definitivt og synes dette roer ned magen. Positivt overrasket!
 • * Bra saker! jeg får luft i magen av og til og de hjelper mye, spesielt om natten når jeg prøver å sove!
 • * Dette er mitt andre kjøp i og med at den første ble tom ganske fort. For å si det sånn, så anbefaler jeg denne meget! Føler meg "lettere" om dagen
 • * Kjempe flott. Testet denne og etter 2 uker har jeg følt en annen rytme i kroppen. Jeg føler meg sunnere og fri for unødvendinge bakterier i magen
 • * Anbefales! Den har funket helt fint hittil og jeg har anbefalt denne til mine venner og kjente.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev