Acai Super Pack

Acai-kapsler & Pulver
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Fra dypeste regnskogen i Amazonas gir vi deg acaibær i form av Acai Super Pack, i både kapsler og pulverform for praktisk bruk. Bærne har vært spist av urbefolkningen så lenge noen kan huske, og forstås nå å være rike på antocyaniner, vitaminer og mineraler. For å gjøre det enklere kan du bruke både pulver og kapsler for å nyte denne skatten fra regnskogen.

 • Acaibær, frysetørket etter høsting
 • Høyt innhold av beskyttende og reparerende antocyaniner
 • Tettpakket med essensielle vitaminer
 • Kapsler som gir opptil 1500 mg per dag
 • Pulver som er ideelt for smoothies og juice
 • Egnet for vegetarianere og veganer

For å gi deg de aller beste fordelene får du acaibær i to former, som sammen i Acai Super Pack tar sikte på å hjelpe deg med å oppnå en sunn kropp. Med Acai Berries Powder kan du tilføre kostholdet ditt ekstra næringsstoffer hver dag ved å blande pulveret i smoothies og juice. Med Pure Acai Capsules kan du enkelt etterfylle etter behov. Å kjøpe sammen betyr at du ikke trenger å ta et valg om hvilken som er mest praktisk for deg og din livsstil - du kan teste det ut selv!

Gunstige Bær

Acai-palmer finner man dypt inne i det fruktbare og mangfoldige Amazonas, og disse kan vokse opptil 25m i høyden i elvesletter og sumper. Området har den største samlingen av dyr og plantearter i verden, og acaibærne har lenge vært brukt som en matsort av jungelboere i området. Disse deilige bærne har etterhvert blitt populære i brasiliansk kultur med kjente retter som inkluderer 'acaiskål', Açaí na tigela. Disse fantastiske bærene har en rik smak som både er jordaktig, sjokoladeaktig og minner om rødvin, og har blitt kjent som et av Brasils mest populære sunnhetsprodukter.

Fantastiske Acai

Acaibær kalles "den gråtende frukten" grunnet sine intenst fuktighetsgivende egenskaper, og disse små bærene er tettpakkede med utrolige mengder helsefremmende stoffer. Høye nivåer av antocyaniner gir bærne sin sjeldne mørke lillafarge, i tillegg til deres intenst beskyttende og reparerende egenskaper. Oksidativt stress, som kan bidra til blant annet tidlig aldring ved å skade kroppens celler, er en uunngåelig konsekvens av fysisk anstrengelse og en travel livsstil. Antocyaniner er kjent for å hjelpe mot dette ved å beskytte celler mot oksidasjon. Selv i forhold til populære frukter som bringebær og bjørnebær, har acai et spesielt høyt innhold av disse potente stoffene. Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) måler nøyaktig hvor oksidativt beskyttende matvarer er; Du kan se diagrammet nedenfor for å se hvor gode acaibær er på dette i forhold til andre frukter og bær

Å ta kapslene og pulveret gir deg også andre gode næringsstoffer. Vitaminer, som B-, C- og E-vitaminer finnes naturlig i acaibær, og er kjent for å bidra til å redusere tretthet i tillegg til å støtte energimetabolisme og immunsystemet, og til å beskytte celler mot oksidativt stress. 70% av fettsyrene i acaibær er av de sunne typene omega 3, 6 og 9, som har lindrende og gjenoppbyggende egenskaper. Høye fibermengder bidrar til å opprettholde et sunt fordøyelsessystem. Mineralene kalsium, jern og kalium er kjent for å hjelpe musklene, blodtrykket, skjelettet og hjernen. Sist men ikke minst, består over 7% av bærenes masse av aminosyrer, som er proteinenes byggesteiner. Med så mange utrolige næringsstoffer, er det noen overraskelse at de er elsket av urfolket i Amazonas?

 • Rik på antocyaniner
 • Jern, kalsium og kalium
 • Rik på vitaminene A, B, C og E
En sirkel av en haug av acai pulver og acai kapsler
 • 70% av fettsyrene er Omega 3, 6 & 9
 • 7.59% aminosyrer
 • Rik på fiber

En Superpakke For Acai-elskere

Til tross for acaibærne sine fantastiske egenskaper - har de fleste av oss ikke anledning til å fly til Brasil for å nyte dem i sin friske form, og under transport vil næringsstoffene i de ferske bærne svekkes! Råvarene i Super Pack hurtigfryses umiddelbart etter høsting og fuktigheten ekstraheres med vakuum, slik at næringsstoffene ivaretas. Pulveret som produseres overføres til vegan-vennlige kapsler som forsegler det. Både pulveret og kapslene gjør at du kan høste regnskogenes skatter hver dag, på en måte som lett kan innlemmes i din personlige rutine.

Image of Pure Acai Bottle

Pure Acai
Acai kapsler er helt perfekte når du har lite tid eller er på farten! Du trenger bare ta to hver dag for en ren dose på 1500 mg med acaibær, slik at du aldri trenger å ligge etter med næringsinntaket.

Image of Acai Berries Powder

Acai Berries Powder
Når du ønsker å tilsette acaibær til ditt daglige kosthold, er pulveret vårt optimalt fleksibelt. Du kan virkelig nyte pulveret ved å blande det med smoothies med jordbær, banan og eplejuice, eller røre i grøt eller gryn.

Fullstendig Ingredients

Kapsler - acaibærekstrakt, kapselskall (hydroksypropyl metylcellulose), fyllmiddel (rismel), antiklumpingsmiddel (magnesiumstearat), flytemiddel (silisiumdioksid).

Pulver - acaibærekstrakt.

Å Nyte Acai Pulver & Kapsler

Acai Super Pack gir deg muligheten til å nyte acaibær i to forskjellige former. Vi foreslår at du tar en balansert tilnærming, og erstatter kapsler og pulver med hverandre på daglig basis. Selv om begge produktene har separate anbefalte maksimale doser, vil vi ikke anbefale å ta maksimalt av begge, siden kroppen din bare klarer å fordøye og benytte en viss mengde.

Når du nyter acaipulveret, bør du bruke omtrent en teskje per porsjon, med opptil tre porsjoner hver dag. Med acaikapslene anbefaler vi maksimalt to kapsler daglig, som tas sammen med et fullt glass vann før et måltid. Vi anbefaler at du tar kosttilskuddene i minst tre måneder, og for å få maksimalt ut av acai bærene kan du investere i langvarig bruk.

Tips Om Acai Super Pack

Vi legger mye i å selge produkter som vi tror på: naturlige kosttilskudd som er frie for skadelige tilsetningsstoffer. Akkurat som ved acaipulveret, er kapselens innhold helt naturlig og uten kjente bivirkninger. Som med alle nye kosttilskudd, anbefaler vi at du leser grundig gjennom ingredienslisten for å se etter individuelle allergener. Ta kontakt med en lege før du tar tilskuddet hvis du bruker medisiner. Dette kosttilskuddet er ikke anbefalt for mennesker under 18 år.


Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person