Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Pure Acai™

Av maxmedix™

269.00Kr
299.00Kr
Du sparer:  30.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Acai pure kapsler består utelukkende av acai bær ekstrakt! Med acai ekstrakt så kan du booste kroppens metabolisme og få kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer som har hopet seg opp gjennom tiden. Med høyt innhold av vitaminer, mineraler og antioksidanter vil acai piller sette fart på fettforbrenningen og stoffskifte, som vil føre til at kroppen din lettere tar opp andre sunne næringsstoffer.

  • Rikt på vitaminer, mineraler og antioksidanter
  • Inneholder Omega 3, 6 og 9
  • 1.500 mg acai bær ekstrakt om dagen
  • Høyeste konsentrasjonen av acai ekstrakt på markede
  • Skaper balanse i kroppen
  • Renser kroppen for toksiner og avfallsstoffer
  • Effektiv til vekttap
  • Acai Pure Kapsler er 100% naturlig - ingen bivirkninger
  • Inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler

Acai pure ekstrakt er fylt med naturlige antioksidanter, som er en viktig faktor for å holde kroppen sunn og rask. Dette supplementet er fylt med blant annet B-vitamin, som skaper energi slik at du kan prestere bedre i løpet av dagen og i tillegg inneholder det C-vitamin, som bidrar til å bekjempe frie radikaler og gjenoppretter balanse i kroppen. Denne balansen er vital, slik at du kan gå ned i vekt med acai piller

Les Mer
Antall: 60
Anbefalt Dosering: 2 kapsler om dagen
Varighet: 30 dager

Hva er acai bær?

Acai Pure Kapsler består av såkalt Acai ekstrakt som kommer fra acai bær som vokser i regnskogen i Amazonas, de gror på palmetreet Acaizerio i klaser. Bærene består av fruktkjøtt og har en stein i midten, sånn som mange andre bær og frukter har. Acai bærene minner mange om blåbærene, siden de ligner i både farge og størrelse.

Acai ekstrakt har lang mer å by på når det kommer til næringsstoffer. Ettertraktede Acai Pure kapsler er full av antioksidanter, og meget rike på Omega 3, Omega 6 og Omega 9, som er sunne umettede fettsyrer, som er vitale innen vekttap. Acai pure kapsler inneholder også vitamin A, B, C og E, samt kalium, magnesium og sink.

Fordelene med Acai Pure Kapsler

Full av viktige antioksidanter som får kroppens organer til å fungere optimalt.

Appetittnedsettende acai ekstrakt med sine bra vitaminer og mineraler.

Acai ekstrakt hjelper med å rense kroppen for toksiner og avfallsstoffer.

Med pure acai piller så får kroppen din mange av de viktige daglige vitaminene, mineralene og antioksidantene kroppen din har bruk for i løpet av dagen. Det er viktig for kroppen din å få rikelig med antioksidanter, siden de danner grunnlag for en god og sunn kropp. Acai ekstraktet i våres Acai Pure Kapsler er rikt på utallige antioksidanter som hjelper med vekttap. Antioksidanter hemmer den ødeleggende oksideringsprosessen i kroppen, og dermed hjelper å forebygge at andre sunne næringsstoffer i kroppen ikke blir oksidert og ødelagt. Noe som fører til at kroppen lettere tar opp næringsstoffer fra annen mat og acai pure kapsler. Videre, så bidrar acai pure kapsler til at kroppene lettere kan forbrenne fett og opprettholde et høyt stoffskifte. Med Acai Pure Kapsler så kan du få mer energi og overskudd, og dermed komme deg bedre gjennom dagen med en kropp som er i balanse. Med sine effektive næringsstoffer så renser acai piller kroppen for avfallsstoffer og giftstoffer og bidrar til vekttap.

Dosering

Acai Pure kapsler er et naturlig kosttilskudd som anbefales å ta 2 ganger daglig. En acai pure kapsel om morgenen sammen med et måltid eller et glass vann, og en kapsel om ettermiddagen sammen med et måltid eller et glass vann. Det anbefales at du ikke overstiger den anbefalte daglige dosen for Acai Pure Kapsler.

Næringsstoffer i Acai Pure Kapsler:

Dette supplementet består av kapsler, hvor hver kapsel inneholder 750 mg acai bær ekstrakt uten noen tilsetningsstoffer. Det er blitt frysetørket (freeze dried) for å bevare friskheten og inneholder den høyeste konsentrasjonen av acai bær ekstrakt på markedet. Bærene i seg selv inneholder følgende:

Omega 3 er umettede fettsyrer som vi bla. får gjennom variert kost. Den finnes også i fet fisk som f.eks. makrell, laks og sild. Omega 3 finnes også i nøtter og oljer, sånn som valnøtter og rapsolje.

Omega 6 er også en del av de umettede fettsyrene og man får den inn gjennom variert kosthold. Den finnes i typiske matvarer produkter som nøtter, kornprodukter og fjærkre.

Omega 9 er en del av de umettede fettsyrene, som finne si nøtter og oljer.

Sammen med de sunne fettsyrene så inneholder Acai Pure Kapsler masse gode vitaminer, som:

Vitamin A er effektiv mot flere ting. Den er blant annet kjent for å være en viktig faktor din appetitt, smakssans og din vekst

Vitamin B1 er med på å danne karbohydrater til druesukker. Det er druesukkeret ditt som kroppen omdanner til energi. Du kan finne B1 i flere kjøttvarer som, svinekjøtt, og andre kilder som nøtter og havregryn.

Vitamin B2 er et vitamin som hjelper kroppen din med å forvandle protein til energi. Dette vitaminet er også med på å gjøre huden og neglene dine sunne. Du finner vitaminet i matvarer som melk, egg og grønnsaker.

Vitamin B3 hjelper også kroppen din med energi, ved å omdanne fett til energi. B3 finner du i matvarer som fisk, fjærkre og melk.

Vitamin C er med på å bekjempe “frie radikaler” som skaper ubalanse i kroppen. Det er viktig at er harmoni og balanse i kroppen, siden du på denne måten kan bekjempe danninger av infeksjoner og holde deg frisk. C-vitamin finner du i frukt og grønnsaker.

Andre viktige næringsstoffer Acai Pure Kapsler inneholder er:

Kalium er med på å bevare væskebalansen i kroppen. Du finner kalium i grønnsaker og frukt.

Magnesium hjelper til å holde stoffskifte på rett spor. Så på denne måten kan musklene dine få lov til å fungere ordentlig. Mat som er rik på magnesium er bla. nøtter og grønnsaker.

Sink hjelper med å helbrede kroppen, det vil si at når du får et sår på kroppen, så er sink en av byggesteinene som hjelper med å lege såret. Sink finner du i matvarer som ost og kjøtt.

Sammen så skaper alle disse næringsstoffene et godt grunnlag for vekttap. Derfor er acai pure kapsler noe du burde prøve dersom du føler du kan trenge litt ekstra energi i løpet av dagen, samt komme i form!

Kundevurdering

Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person