Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

Pure Acai Kapsler 1500mg 60 Kapsler

maxmedix™

269.00Kr
299.00Kr
Du sparer:  30.00Kr

Se mer

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Acai pure kapsler består utelukkende av acai bær ekstrakt! Med høyt innhold av vitaminer, mineraler og antioksidanter vil acai piller tilføre viktige næringer og mineraler i kroppen din, og gjør at kroppen din lettere tar opp andre sunne næringsstoffer.

  • Rikt på vitaminer, mineraler og antioksidanter
  • Inneholder Omega 3, 6 og 9
  • 1500 mg acai bær ekstrakt per dagen
  • Høyeste konsentrasjonen av acai ekstrakt på marked
  • Skaper balanse i kroppen
  • Acai Pure Kapsler er naturlig
  • Inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler
  • 60 enkelt å svelge kapsler

Acai pure ekstrakt er fylt med naturlige antioksidanter, som er en viktig faktor for å holde kroppen sunn og rask. Dette supplementet er fylt med blant annet B-vitamin, som er kjent for å skape energi slik at du kan prestere bedre i løpet av dagen og i tillegg inneholder det C-vitamin, som er kjent for bidrar til å bekjempe frie radikaler.

Les Mer
Type: Kapsel
Antall: 60
Anbefalt Dosering: 2 kapsler per dag
Varighet: 30 dager

Hva er acai bær?

Acai ekstrakt kommer fra acai bær som vokser i regnskogen i Amazonas, de gror på palmetreet Acaizerio i klaser. Bærene består av fruktkjøtt og har en stein i midten, sånn som mange andre bær og frukter har. Acai bærene minner mange om blåbærene, siden de ligner i både i farge og størrelse.

Acai ekstrakt har langt mer å by på når det kommer til næringsstoffer. Ettertraktede Acai bær er fullt av antioksidanter, og meget rik på Omega 3, Omega 6 og Omega 9, som er sunne umettede fettsyrer. Acai inneholder også vitamin A, B, C og E, samt kalium, magnesium og sink.

Næringsstoffer i Acai Bær

Omega 3 er umettede fettsyrer som vi bla. får gjennom variert kost. Den finnes også i fet fisk som f.eks. makrell, laks og sild. Omega 3 finnes også i nøtter og oljer, sånn som valnøtter og rapsolje.

Omega 6 er også en del av de umettede fettsyrene og man får den inn gjennom variert kosthold. Den finnes i typiske matvarer produkter som nøtter, kornprodukter og fjærkre.

Omega 9 finnes også i Acai bær som er en del av de umettede fettsyrene, disse sunne fettsyrene kan også finnes i nøtter og oljer.

Sammen med de sunne fettsyrene så inneholder Acai bær masse gode vitaminer, som:

Vitamin A er effektiv mot flere ting. Den er blant annet kjent for å være en viktig faktor i din appetitt, smakssans og din vekst

Vitamin B1 er med på å danne karbohydrater til druesukker. Det er druesukkeret ditt som kroppen omdanner til energi. Du kan finne B1 i flere kjøttvarer som, svinekjøtt, og andre kilder som nøtter og havregryn.

Vitamin B2 er et vitamin som er kjent for å hjelpe kroppen din med å forvandle protein til energi. Dette vitaminet er også med på å gjøre huden og neglene dine sunne. Du finner vitaminet i matvarer som melk, egg og grønnsaker.

Vitamin B3 hjelper også kroppen din med energi, ved å omdanne fett til energi. B3 finner du i matvarer som fisk, fjærkre og melk.

Vitamin C er med på å bekjempe “frie radikaler” som skaper ubalanse i kroppen. C-vitamin finner du i frukt og grønnsaker.

Andre viktige næringsstoffer Acai bær inneholder er:

Kalium er med på å bevare væskebalansen i kroppen. Du finner kalium i grønnsaker og frukt.

Magnesium hjelper til å holde stoffskifte på rett spor. Så på denne måten kan musklene dine få lov til å fungere ordentlig. Mat som er rik på magnesium er bla. nøtter og grønnsaker.

Sink hjelper med å helbrede kroppen, det vil si at når du får et sår på kroppen, så er sink en av byggesteinene som hjelper med å lege såret. Sink finner du i matvarer som ost og kjøtt.

Fordeler av Antioksidanter

Det er viktig for kroppen din å få rikelig med antioksidanter, siden de danner grunnlag for en god og sunn kropp. Antioksidanter er kjent for å hemme den ødeleggende oksideringsprosessen i kroppen, og dermed hjelpe å forebygge at andre sunne næringsstoffer i kroppen ikke blir oksidert og ødelagt. Noe som fører til at kroppen lettere tar opp næringsstoffer fra annen mat og kosttilskudd.

Hvordan tar jeg Acai Pure kaspler?

Dette supplementet består av kapsler, hvor hver kapsel inneholder 750 mg acai bær ekstrakt uten noen tilsetningsstoffer. Det er blitt frysetørket (freeze dried) for å bevare friskheten og inneholder den høyeste konsentrasjonen av acai bær ekstrakt på markedet.

Det anbefales å ta 2 kapsler daglig. En Acai Pure kapsel kan tas om morgenen sammen med et måltid eller et glass vann, og en kapsel om ettermiddagen sammen med et måltid eller et glass vann. Det anbefales at du ikke overstiger den anbefalte daglige dosen for Acai Pure kapsler.

Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev