Kundeservice er åpen fra Man – Fre 10:00 – 15:00

21 93 76 87 Live Chat

AbGym Belt - Abdominal Muscle Toner Belte Belte | Abdominal Muscle Toner

499.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Visste du at et av de beste treningsverktøyene for flat mage kan brukes mens du sitter og ser på TV? Med Beauty Works Ab Gym Belt kan du nemlig trene magemusklene dine selv foran TV-en. Dette er målrettet muskeltrening for deg som ønsker sterkere, strammere og flatere mage. Med elektronisk muskelstimulator-teknologi trekker musklene dine seg sammen mens du slapper av eller jobber med andre ting.

 • Magebelte kan stramme opp og forbedre utvalgte muskelgrupper
 • Forbedre treningsskade eller slappe muskler med Ab Gym Belt
 • Kan være effektiv som etter fødselstrening
 • Anvendelig for menn og kvinner
 • Enkelt å bruke i komfort av ditt hjem
 • Trådløs belte, trenger kun 2 x AA batterier

Med en mild elektronisk muskelstimulator-teknologi kan du bruke Ab Gym Belt for en målrettet oppstramming av magemusklene dine – alt mens du slapper av på sofaen! Magebelte trening kan også være effektivt for deg som har blitt utsatt for en treningsskade og ønsker å bygge opp muskulaturen igjen, eller deg som ønsker å komme tilbake i form etter en fødsel.

Les Mer

Hvordan fungerer Ab Gym Belt?

Ab Gym Belt er magebelte trening som strammer og styrker musklene dine gjennom en mild elektrisk strøm. Elektrisk muskelstimulator-teknologi har blitt brukt med god effekt på sportsklinikker og skjønnhetssalonger. Med Beauty Works kan du endelig ta med denne teknologien hjem – faktisk helt til sofaen! Med en automatisk av-funksjon er det nemlig fritt fram for å slappe av mens ditt magebelte tar seg av muskeltreningen.

Hva er elektronisk muskelstimulering?

Når man sender milde elektriske strømninger gjennom hud og fett ned til musklene vil de trekke seg sammen. Slike automatiske sammentrekninger av musklene blir brukt til forskjellige formål – alt fra smertelindring til massasje til å få i gang en bedre blodsirkulasjon. Denne smertefrie teknologien kan også bli brukt til å trene musklene dine mens du ikke ellers er aktiv. Med vårt apparat følger også ti ulike intensitetsinnstillinger. Da kan du selv bestemme ditt eget treningstempo.

Er elektronisk magebelte noe for meg?

Elektronisk magebelte kan brukes av alle. Spesielt for de som har fett og slapp magemuskler som de føler ikke går vekk uansett hva du spiser eller trener. Denne kan være den perfekte løsningen. Er du en av de som har travle dager, ikke tid til å gå på trening flere ganger i uken? Hvorfor ikke kombinere denne magebelte med sunt kosthold? Denne er enkelt å bruke, trådløst og justerbar. Passer perfekt for menn og kvinner.

Hva følger med Ab Gym Belt?

Dette er et trådløst apparat. Så lenge du har 2 x AA batterier kan du derfor bruke dette apparatet hvor som helst i huset ditt – på sofa, i seng eller for den saks skyld mens du lager mat! Med apparatet følger en LCD-skjerm, ti forskjellige intensitetsinnstillinger og en automatisk av-funksjon.

Hvordan bruker jeg Ab Gym Belt?

Dette er et justerbart og batteridrevet magebelte som du kan ta med deg hvor som helst. Det kunne heller ikke være lettere å bruke dette apparatet. Du fester det rett og slett på det området hvor du vil stramme muskler – for eksempel rundt magen. Så trykker du på ON/HI-knappen og fortsetter å trykke for å øke intensiteten på strømningene. Selv om du i begynnelsen kan føle at det kiler når musklene trekkes sammen, vil det ikke føles smertefullt. Trykk deg frem til den intensiteten som føles best for deg.

Ab Gym Belt kan brukes av både kvinner og menn. Du kan prøve dette apparatet for å stramme eller trene muskler. Pass alltid på å lese instruksjonsmanualen nøye før første bruk.

Få ditt magebelte i dag!

Å bestille Beauty Works Ab Gym Belt fra WeightWorld er enkelt, trygt og raskt. Bestiller du før klokken 16:30 på hverdag, kan vi sende ut produktet samme dagen. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med vårt kundeserviceteam.


Kundevurdering
Hos WeightWorld ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (96.67% basert på 6 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (0% basert på 0 )

 • * Takk for rask frakt. Den er enkelt å bruke, ganske fornøyd, leser til eksamen med denne på :)
 • * Bra pris god kvalitet
 • * Alltid skeptisk til slike men ble faktisk fornøyd med produktet. Dere har ganske bra utvalg av produkter til bra priser. Skal sjekke ut andre produkter i tillegg, men denne fungerer når eg føler meg lat.
 • * Jeg sitter ikke hjemme, men med riktig trening og denne på kjøkkenet mens du lager mat er verdt pengene !
 • * bruker denne på jobben før jeg stikker på trening, har gått ned 3 kg på 1 mnd
 • * Kjempe fin å ha under t-skjorta på gåturer
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev