5 Måter Å Stresse Ned Denne Høsten

Høsten er her! Temperaturen begynner å synke, grillen blir igjen dekket til og det begynner å bli mørkere for hver dag som går. Høsten er en veldig stressende og hektisk periode i året. Dette er hvorfor vi hos WeightWorld prøver å snu ting på hodet, ta oksen hornene, og begynne å gjøre oktober den offisielle måneden for detoxing. Detox Oktober kan være akkurat det du trenger for å få løfte deg selv opp, i mens bladene på trærne og sette deg i den best posisjonen å ri ut vinteren med ditt velvære når det gjelder som mest.

Her er 5 måter som vi tror du kan prøve å detoxe din kropp på i Høst:

1. Opplev Høstens Ingredienser

Flere forskjellige velkokte grønnsaker på et bord

Du vil finne mer informasjon i vår ‘5 artikkel Ingredienser For en Detox Høst’. Høsten er derimot assosiert med frukt og grønnsaker som går utenom sesongen. Det er også mange ingredienser som frukt og grønnsaker som faktisk kan bli moden for høsten. Siden de er i sesong, betyr det at de kan gi detailjhandel terapi for stress, pluss at de er billigere å kjøpe når de er i sesong.

2. Begyn En Sport

En kvinne som løper i shorts og singlet langs veien i varmen

Høsten er absolutt den perfekte tiden til å begynne med en ny sport! Trening er en av de beste naturlige måtene å få ut alle giftstoffene ut av kroppen, man får også trent musklene sine, samt gå ned i vekt. Høst måndene er når de fleste sports lagene er i sesong, som betyr at du kan bli medlem og muligheten til å holde deg aktiv og sunn, samtidig som å stresse ned og ikke minst få nye venner.

3. Utforske Dine Drikkemuligheter

Forskjellige varianter nypresset juice oppi glass og glassflasker

Etter som sesongen forandres, det samme gjør luftfuktigheten og været. Høst kulden høres kanskje lite appetittvekkende, men når du først har blitt vandt med høsten kan se frem til koselige kvelder i sengen eller sofaen, med en god kopp av urtete eller ‘skinny coffee’, som gjør at du føler deg fornyet.

4. Ta En Weekendferie

En kopp med te fyllt med grønne te blader og sitron

Siden sommeren er nå over og Julen er kun 10 uker unna, begynnelsen på høsten er virkelig en mulighet for deg å ta mange lange Weekend ferier. Selv uten solskinnet du får for eksempel på stranden, Høsten er en super tid for å ta en Weekendferie. Se på nye byer, oppleve nye kulturer og historie sånn at du føler deg helt optimal når du returnerer tilbake til din hverdag.

5. Starttilskudd

En brun liten glassflaske som er fyllt med gule gelkapsler

Når vi tenker på løfter, er nyåret en av de første tingene vi tenker på. Derimot, hvem sier at du ikke kan begynne med et løfte nå? Våres løfte her hos WeightWorld er å gjøre Oktober detox måneden, og det kan du også! Høsten er når barn går tilbake til skolebenken og hos mange jobb kontorer får mange nye etablerte ansatte. Det er den mest perfekte tiden for deg til å begynne å trene pluss finne en god starttilskudd plan som passer for deg og som kan hjelpe deg å stresse ned, samt å detoxe kroppen din.