5 Detox Ingredienser Denne Høsten

Siden høsten allerede er her og julestress er rett rundt hjørnet, har vi alle bruk for noe detox i hverdagen våres. Det vil hjelpe oss med å føle oss som ny, energisk og klar for å takle de kommende månedene. Hos oss i WeightWorld har vi funnet de beste måtene å detoxe i Oktober, som er offisielle detox måneden i 2018.

Høsten handler ikke bare om å bytte fra badetøy til gensere mens vi sier farvel til de lyse dagene, det er derimot en unik sesong som sier velkommen til utrolige ingredienser som du kan bruke i din daglige rutine for en bedre livsstil. Her er 5 Høst ingredienser som kan hjelpe deg for å fullføre en detoxoktober!

Det er også viktig å notere at disse ingrediensene kan variere etter hver årstid. Du vil kanskje også velge å spare penger sånn at du kan ha noen av disse ingrediensene på sommeren.

1. Epler

Mange saftige røde epler i en stor haug sammen med noen blader

E for Eple. Uten tvil en av de mest populære og kulturelle fruktene...de har til og med et kallenavn! Du tenker kanskje at Epler er i sesong året rundt, men de er faktisk en høst frukt. Bort ifra å være en veldig lekker frukt som du kan kokkelere og bake med eller best av alt brukes til å ha en liten matbit i mellom måltider, Epler er også fantastiske når det kommer til detox. De er et fiber som hjelper fordøyelsesprosessen som blir kvitt alle de uønskede agentene. De har også har en kilde av Vitamin C, som hjelper til med immunforsvaret og beskytter mot andre giftstoffer.

2. Gresskar

Flere små søte gresskar samlet i en stor haug oppå hverandre

Gresskar er den mest ikoniske grønnsaken som kommer på høsten. Når vi tenker på gresskar, vi assosierer ofte det med ghouls og goblins, dekorasjoner til Halloween, men gresskar kan også bli brukt til så mye mer enn det. Likheten gresskar har med Epler er at de begge har en stor kilde av Vitamin C, samtidig som den har 170% av din daglige Vitamin A dose i hver 100g. Vitamin A selvfølgelig, er assosiert med å gi deg en ren hud, samtidig som den hjelper med å få et bedre syn. Gresskar er også fullt av kalsium, som er en av de mest aktuelle elektrolytter involvert i ditt endokrine system. Nei dette var ikke en stavefeil! Det endokrine system er spesielt viktig for å forhindre de indre giftstoffene ved urin. Sist men ikke minst, gresskar vil også gi deg en hel uke med Gresskar suppe!

3. Gulerøtter

Mange gulrøtter som ligger i en haug med stilken på et bord

Kan du føle det oransje temaet komme? Gulerøtter er også et annet eksempel på noe som er utrolig enkelt å spise. Ferske Gulerøtter med hummus, middagsretter som lapskaus og kjøtt. Mulighetene er endeløse! Gulrøtter er til og med det dobbelte av Vitamin A enn Gresskar som er hvorfor de er kjente for å bli brukt som detox for huden, for å hjelpe deg med å ha en ren og fin hud.

4. Kål

En stor fersk grønnsak som er kål som også har noen regndråper på seg

Det samme som gresskar, du kan lage endeløse middagsretter, de tykke bladene den har kan det bli kuttet opp og bli brukt til det meste av mat. Dette er hvorfor Kål er som oftest den andre grønnsaken en tenker på etter poteter som den mest økonomiske grønnsaken når det gjelder å betale litt eller for mye. Når en snakker om detox, Kål er en grønnsak som er fullt av naturlige fibre for å hjelpe med å fordøye mat og rense ut alle giftstoffer ut av kroppen din, samtidig er den fullt av flavonoider for å beskytte deg mot oksidativt stress.

5. Kiwi

Mange saftige grønne kiwier i en haug der noen er delt i to

Ja dette er riktig, Kiwi! Selvom du kanskje tenkte på Kiwi med en fruktsalat, de er overraskende nok moden og klar for plukkingen for høsten. Denne rare, fargerike frukten holder en sunn detox fordel under dens hårete hud. Denne frukten holder dobbelt så mye Vitamin C og E som Appelsiner og Epler som hjelper og beskytter deg mot oksidativt stress. Den inneholder også en sunn dose av naturlige fibre for å hjelpe fordøyelsen.

Anbefalte produkter