5 Detox Drinker For Denne Høsten

Siden Oktober vil bli våres offisielle detox måned i 2018, vi skal gjøre alt vi kan for at du som kunde at du har all informasjon som har med både detox og giftstoffer å gjøre. For å ha et sunt kosthold er det viktig å ha en kombinasjon ved å spise riktig, holde deg selv i aktivitet inkludert et organisk supplement for å holde kroppen sunn, spesielt når vi er i høst perioden hvor enhver av oss trenger mer hjelp for en sunnere hverdag. Drikke er også en veldig viktig faktor, spesielt vann som renser kroppen din på en helt naturlig måte og får alle giftstoffene ut av kroppen. Det er også andre drikkeprodukter som kan ha den samme viktige verdien som i vann, disse metodene er også enkelt å følge i dine vanlige rutiner.

Her er en liste over 5 Detox Høst Drinker:

1. Gløgg

Gløgg

En drink som blir drukket over hele verden er gløgg. Gløgg er en drink hvor det handler om å gjøre noe godt til noe mye bedre på en kjølig dag. Som du har kanskje gjettet, gløgg er en form av Rød Vin, som betyr at du vil finne naturlige fordeler av Resveratrol, samt at den aktive agenten i Rød Vin er der for å støtte kroppens naturlige forsvar. Gløgg er også vanligvis laget med kanel, som blærer seg for at du kan få et bedre fordøyelsessystem og forhindre uønsket kemikalier. Som en ekstra bonus, Gløgg er servert varmt og er akkurat det du trenger for en kjølig høstkveld.

2. Grønn Te

Grønn Te

Grønn Te er en drink de fleste drikker året rundt, Grønn Te er spesielt fint å ha på høsten og vinteren når luften blir kaldere og kveldene mørkere. Grønn Te er forskjellig fra deres klassiske kusine som er mer naturlig og som du kan smake etter hver slurk. Grønn Te er både lakserende og oppfriskende. Hver servering er fulgt med Catechins, som er fantastisk for å holde vekten, samt å få ut uønsket kjemikalier.

3. Pumpkin Spiced Latte

Pumpkin Spiced Latte

Det er en drink som får Starbucks enorme mengder med kunder rundt denne tiden av året som er det kjente krydderet Pumpkin Spice, og mest av alt den kjente drinken Pumpkin Spice Latte. Dette aromatiske drinken har to fantastiske egenskaper som er å detoxe hele kroppen. Koffein drinken alene gir kjapp boost av koffein som hjelper på fordøyelsessystemet og er derfor en fin måte å få ut de uønskede kjemikaliene i kroppen. Samtidig, så har gresskar en egenskap til å gi deg vitamin A som hjelper for huden din.

4. Kakao

Kakao

Å du lurer vel sikkert på hvorfor vi har sjokolade her! Er ikke sjokolade fullt av sukker som gjør deg tjukk? Vel, jo, men det spiller en rolle hvilken sjokolade du velger å spise. Kakao med mørk sjokolade har lite til ingen sukker i seg, og gir deg en naturlig servering fra Kakao bønnen. Mørk sjokolade er høy på Jern, Kalsium, Magnesium og og mange andre mikronæringsstoffer som kan hjelpe til å lage et nett med systemer som er primært og klar til å fjerne toksisitet.

5. Varmt Vann

Varmt Vann

Er ikke dette er bare for bad? Vel, egentlig ikke, det er metoder som kanskje vil sees på som galskap. Det å drikke vann som er varmt men ikke så varm at det blir uunngåelig kan ha helsefordeler. Først så kan varmen hjelpe deg å open neseganger, for det andre så kan varmt vann ha fordeler for fordøyelsessystemet ditt, mens varmen kan bidra til å bryte ned mer tung mat.